cvijeće od rosa2 |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3435363738 66> |
Korisnik | |
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Draga, kaj ide u ovaj najnoviji uradak tvoga muža (mislim što sadiš) ? Inaravno, jel moram reći uopće da mi se sviđa
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Ivna u ovaj bunar sade se surfrinije crvene ,a ako ih nebude onda ljubicaste i mozda kakav timijan ili tako nesto za kombinaciju
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Baš će biti lijepo kad zasadiš cvijeće. Pohvale i tebi i TM
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
'bunar' ce predivno izgledati sa sufrinijama
![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Otok ,Gio
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Panj, kamenjari, jezerce, bokor cvijeća u staroj gumi
![]() |
|
![]() |
|
Hvala na posjeti misty ona mi je jedna od najdrazih
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
![]() A i sve ostalo posebno ruže wow !!!!! |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Super
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Puno lijepih detalja, jezerce i stazica su super ispali
![]() Kako se zove ovaj cvijet? Donijela sam ga od mame ( mislim da je to), ali je trenutno u raščupanom od transporta ![]()
|
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Rosa2 prelijepo. Sve, od Tvog cvijeća do TM "uratka"
![]() ![]() Samo imam jednu primjedbu: Zašto na slici "odrežeš" onaj cvijetak, koji je sigurno najljepši.... na pr, na ljuljački!
![]() |
|
![]() |
|
mali gogo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Baš krasan, pitom, duši i oku ugodan vrt. Sviđa mi se što se stopio sa prekrasnom okolinom, gotovo da ne znaš gdje završava vrt, a počinje priroda. Ne strši, ne iskače, nego savršeno prati okolinu u kojoj se nalazi. Vrt na taj način prividno dobiva na veličini. A jedva čekam slapove surfinija iz onog slatkog bunara. Sve više volje dobivam da i ja napravim nešto slično kod sebe u vrtu. Prekrasan je. Sve pohvale autorima. |
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Kamenjar, bunar, jezerce
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Rosa, sunce me ogrijalo na svim tvojim slikicama, a za TM
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Dragi moji Forzicija,Mali Kaktus,Smrcko,Baka,Mali Gogo,Lantana,Anaida puno vam hvala u moje ime i ime moga muza na preljepim i dirljivim komentarima.Smrcko ona biljcica je jednogodisnji Jasmin tako mi je bar rekla prodavacica.Baka nije da ja nju ocjecem nego ona meni stalno uleti u kadar jer to je djevojcica koja bih se mogla naslikavati 24 sata na dan kod svakog cvijeta.Mali Gogo hvala na prekrasnim rijecima drago mi je da ti se sviđa moj vrt volim prirodu pa tako i nastojim da je u mom vrtu sta prirodniji izgled ,nazalost nemogu ga poslikati pa da se vidi cjeli jer mi uvijek nesto smeta .Anaida kad si se suncala nadam se da nisi zagorila previse
![]() ![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Rosa, malo si mi zbunila s ovom formuacijom jednogodišnji jasmin
![]() |
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
![]() |
|
![]() |
|
Ivna ja ga sad imam prvi puta tako da neznam ,al tako mi je rekla prodavacica svakako cu ga pokusati sacuvati za sljedecu godinu.Forzicija
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Ne samo da cvijeće krasi tvoj vrt nego i mnogo ideja kao bunar,jezerce,a kamenjar ti je presladak
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Možda je i moj jasmin, a kod moje mame je preživio zimu
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3435363738 66> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |