Monnina radionica: sve i svašta! |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3536373839 52> |
Korisnik | |
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala Lula
![]() Nisam mogla odoljeti da danas ne završim jednu "zimsku" kutiju i da je maloprije ne uslikam, boje nisu 100% vjerne, ali slikat ću ja nju i danju.
Zove se "Zimska idila":
![]() ..najsvjetliji dijelovi snijega su podebljani pastom u 3D...detalji sa kutije
![]() ![]() ![]() ..okolo je mašna srebrne boje na koju sam nalijepila bisere...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
uistinu je zimska idila,a zimska idila je fantastična!
![]() |
|
![]() |
|
tajčica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 385 |
stvarno prekrasno
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Prekrasna zimska kutija! Bravo!!!!!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Hvala svima!!!!
![]() draga Rose, na kutiji sam koristila print, i boje koje sam sama smućkala
@ draga Primavera, drago mi je ako sam potakla lijepa sjećanja kod tebe
...a sad jedna fotka nastala danju da se bolje vide boje:
![]() |
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Prekrasno, prekrasno, prekrasno
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
prelijepa je
![]() |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Kao prvo suncokreti,predobro,odlično,toplo i dekorativno!
|
|
![]() |
|
Jedna "vilinska" kutija u lila i ciklama tonovima:
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
savršena je
![]() ![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Ovo je jedno bolje od drugoga! Bravo majstorice!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Uuuu koje boje,bajka!
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Hvala svima!!!! Upravo pečem nekakav nakit od fima
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
predivne kutije,motivi su mrak,a tek detalji i tvoja urednost,cista desetka..
![]() |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Vilinska kutija me je oborila s nogu
![]() |
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
ma prekrasno.......aaaaa bas je krasna snježna kutijica
|
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Monna svaki put me sve više fasciniraš...jednostavno krenuh pohvaliti zimsku idilu kako mi je idilična, kad krenem prema dolje da napišem i ugledam nju....prekrasnu kutiju s vilom....a što onda drugo reči nego da je ona vilovita...
![]() |
|
![]() |
|
Cure, svima hvala na lijepim riječima!
Završila sam večeras jedan privjesak i naušnice, ali pošto slika ispadne čudnih boja ako slikam navečer, bit će sutra!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3536373839 52> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |