Razmjena salveta - komentari |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3536373839 48> |
Korisnik | |
caca5 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2010 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 608 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kika 24 salvete stigle hvala ti... saljem novi cim stignem
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
RIDRIDRID ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 13 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 96 |
Tražim salvete sa anđelčićima ako netko ima, može razmjena ili prodaja. |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Dobila od cace5 salvete,a da je i nisam tražila.I to sve prekrasne ,nikad viđene i iskoristive.CACO HVAAALA TIII!!!.
![]() |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
caca5 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2010 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 608 |
Nista zato...hvala vama na salvetama....
|
|
![]() |
|
Kami tek sam u cetvrtak poslala salvete... nadam se da ce imati koristi od njih... :)
|
|
![]() |
|
RIDRIDRID ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 13 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 96 |
Kiki-ko? najljpše hvala za salvete
![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
TaTatjana 43 -
![]() |
|
![]() |
|
kika24 ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 26 |
dorina1904 stigle mi salvete
![]() hvala puno super su!!! |
|
![]() |
|
Angell ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 225 |
Ja iz srca zahvaljujem jedinoj i posebnoj Tatjani 43,ta žena me zadužila za cijeli život.Svaki puta me iznenadi sa novim i prekrasnim salvetama.Draga hvala ti 1000 puta..
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Slab je onaj koji je izgubio vjeru u sebe.
|
|
![]() |
|
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
a ja tebi od srca zahvaljujem na tako predivnim i toplim riječima! draga moja, nisam baš tako posebna.meni je to najnormalnije. topla riječ i gesta, imaju veću vrijednost od cijelog bogatsva. dobro se dobrim vraća. ![]() |
|
![]() |
|
Angell ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 225 |
Definitivno se slžaem sa tobom,uvijek to govorim:Dobro se dobrim vraća.
![]() ![]() |
|
Slab je onaj koji je izgubio vjeru u sebe.
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
naša tatjana ima veliko srce i plemenitu dušu. draga moja hvala ti punooooooooooooo punoooooooooooooooooooo što me se svaki puta sjetis!
![]() |
|
![]() |
|
jelika ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 509 |
Moram se pridružiti pohvalama za Tatjanu43 .... i ja sam joj velik dužnik do kraja života
![]() ![]() |
|
Vito 2008.
Hana 2009. |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
ima li netko od vas ove salvete?
![]() ![]() ![]() I trazim jednu,al nikako sliku nać na netu,rozu ružu a sa strane ima plave zavijutke,ako uspijem nać sliku stavit cu je jer mi opisivanje bas i neide |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Rose žapca i plavu salvetu sam kupila u NBu, ostala mi je samo jedna.
|
|
![]() |
|
Bi-Biljana ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
Rose, imam plavu i žapca, mogu ti dati (po jednu od svake). Šalji adresu na pp!!
|
|
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Trebam salvete sa zimskim motivima...Ima li tko?
|
|
![]() |
|
imam ja nesto,moram slikat pa stavit u temu za razmjenu
|
|
![]() |
|
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
drage moje Ridridrid i Caca5, od srca vam hvala na prekrasnim salvetama!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3536373839 48> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |