OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 368369370371372 374> |
Korisnik | |
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
heuchere su ti predivne..vrucine unistise i nas a kamoli nece biljke..kod mene za sad se drzi cvijece ,al svejedno viid se ne njemu da vapi za kisicom ...
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Uvijek mi je posebno zadovoljstvo svratiti u tvoj vrt, jer znam da ću odmoriti dušu u ljepoti tvojih biljaka. I bi tako!!!!
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Potpisujem tikvić!
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Evo da se napokon javim sa par sličica.
U vrtu stanje nije baš najbolje, sve se nekako sparušilo, a ovo što raste u kamenu i vrlo malo zemlje bolje se drži. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sad sam baš ljuta jer sam jučer snimila puno slika na photobucket, a sad ih nigdje nema. Morat ću ponoviti kad stignem. Za kraj, da se vidi da ipak nešto radim, jer je ostalo posađeno lani.... novi nasadi, pitosporum koji može rasti skoro bez zemlje. Nadam se da će iduće godine biti lijepi grmići. ![]() |
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Malo sam prelistala tvoju temu, ima puno toga pa naravno da nisam mogla vidjeti sve. Ono što želim reći je da je fascinantno koliko je vrt napredovao tijekom četiri, pet godina. Ima puno divnih biljaka, klima je blaga... lijepo je što možeš raditi u vrtu cijele godine za razliku od nas kontinentalaca!
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...oduševljena sam tvojim fotkama, draga Otok
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ovaj zadnji dio nije pomalo divlji, nego potpuno divlji. To je okoliš koji nije moj, ali nastojim da bude bar donekle uredno. Sadila sam biljke oko kojih nema puno posla i koje su izdržljive. Sada po ovim vrućinama i to treba zaliti barem dva puta tjedno. Prevelik je to prostor i ne stignem ga baš održavati onako kako bi htjela.
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Karli ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
Gledajući tvoje slike zamišljam kako cvrčci cvrče i puše lagani vjetrić, a negdje u pozadini se čuje more. A miris onaj pravi koji vraća u život. Prekrasno.
![]() |
|
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
oko tebe sve sami prirodni kamenjari.na tebi je da ih malo formiraš.i ti to radiš super.baš ti zavidim
uprkos nedostatku vode ti uspijevaš sve održati na životu
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Divan je osjećaj gledati, listati, šetati ovim stazicama, provlačiti se između kamena okružna hrpom krasnog cvijeća
![]() |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Pričaš o suši i vručinama, ali po slikama se nebi reklo da je tako kod tebe. Baš naprotiv, prekrasne su ti hortenzije, heuhere i hoste, makar ni kamenjari ne zaostaju za njima u svojoj ljepoti. Vidi se da je dobro njegovano.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Lošinj
|
![]() |
|
Lošinj
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Njevica ti već cvate ![]() |
|
![]() |
|
Korijenko, baš mi je drago da si se javila, jer ona bijela anemona je tvoja.
|
|
Lošinj
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Volim malo prošetati i tvokim otokom,baš je sve lijepo!
I dalje nas razveseljavaj svojom cvijetnom ljepotom ![]() Postoji tema za čestitanje http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=5475&title=sretna-nova-godina Svi postovi koji su neodgovarajući temi vrta će biti obrisani
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
uživala sam u tvom vrtu jer odavno nisam prošetala,naravno ponovo me oduševio pa sam uživala listajući stranicu po stranicu
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Lijepo je u ovo doba prošetati tvojim vrtom
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
U tvome vrtu najradije pogledam kamenjare, baš sam se vratila sa otoka vitalnosti i još mogu u sjećanje prizvati onaj poseban miris koji osjetim cijelo vrijeme dok tamo boravim. Za nekoliko dana svi problemi sa dišnim sustavom nestaju... Obožavam ružmarin, lavandu - divim se svakome grmu. Sve je toliko drugačije nego kod mene, pa stoga uživam još više! Doći ću ja opet posjetiti tvoj vrt!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 368369370371372 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |