Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3637383940 203> |
Korisnik | |
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bila bih ti zahvalana ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Uredno, šareno, zdravo, prekrasno - uvijek je takva tvoja predivna hacijenda!! Hortrenzije su prekrasne!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
A što reći?
Jalna sam ti na grotu!
![]() Na zmiju nisam!
![]() ![]() A ostalo... pa sve, sve, ali su mi nekako upale one crvene hortenzije....
Prelijepo!
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Prava hacijenda, sve se lijepo zeleni (pomogla nam kiša ove godine), rascvjetano, jednom rječju prekrasno...
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Korijenko znam da je moralo biti super, i znam da ćeš ponovo glavinjati negdje - ne propuštaj ništa, muž ti je super, cura prava divojka, velika, ozbiljna, sad ti je pravo vrijeme da ispuniš sve svoje želje vezano za ljubav prema plesu. Naravno poznavajući tvoju ljubav prema cvijeću tvoja hacijenda neće osjetiti da te nema.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Imala sam sreću vidjeti ovu divotu uživo. I lijepo i skladno, ali meni ona vaza sa rožicom bez zemlje na stepenicama još ne ide iz glave ...
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Triša ove godine stvarno landramo ali svi. Dok smo ja i Nina plesale na Rabu, MM je svirao u Zadru. U augustu mene i Ninu čeka tjedan dana Bugarske, par dana iza ja idem opet na Rab a MM i Nina idu svirati u Mađarsku. Moja Nina sad i pleše i svira tako da koristi na dvije strane malo s mamom malo s tatom
![]() ![]() ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ma moram malo i to slikati ali svaki put preskočim jer mi ove godine nije cvala uopće, mamina je bila puna cvijeta i Nihi što sam slala je odmah procvala.
Šmrcko, Lantana, Baka, Anaida......
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Evo i mene napokon. Uhhhh stvarno ovdje svega ima . Ne za se šta je ljepše -Da i ti ne slikaš tuđe ko Triša
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Niho kožica specijalno tebe čeka da ju vidiš, možda ti zatreba za cipele.....
![]() ![]() Ajme jedva čekam žućka, oni drugi tvoji svi lijepo rastu, baš sam zadovoljna, sa srcem su poklonjeni
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Uzela sam nam tačno mlade pelcere pa će mo čekati onda sa cvatanjem -ma nismo mi toliko stare 3 godine nije ništa ala sam je opljačkala imam osijećaj da mi više neće dati ući među svoje kaktuse a de ti požuti napravi mi bar novčanik na ručku od te kožice ali nek ručkica bude od čega dr.jer ću je sanjati
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Ipak sam se piknula na kaktus. Vražićak me sam bocnuo
![]() Trčala sam po gril štipaljicu sa visećim kaktusom u ruci. Istjerala sam krv iz rane. Najviše sam se bojala da ću imati bolove koje ste spominjali, ali nije me ništa boljelo. Srećom ![]() Hvala na pelcićima ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Šmrcko, rekla sam ti da je on veliki bezobraznik, da ne govorim javno one političke nazive kako ga inače zovem, svih živih kome sam ga dala je napiknuo, Trišu je valjda i toliko iznervirao da ga je posadila naopačke
![]() Dakle cure koje ga imaju ako se dobro sjećam: Niho, Lilly, Cvetlin, Triša,Vera, Mamaa i Šmrcko samo ga gledajte i dirajte ga debelim rukavicama ili još bolje pincetom. Ako vam se zapiči u prst ne pušta vas, ili se isčupa iz zemlje ili se otkine članak, tako se jako drži.....
Svaka bodlja kad kaktus malo odraste iza zaštitnu ovojnicu koju se može skinuti, pokazala sam vam kod mene u subotu. Inače to je mali mađar, muž mi ga je donesao s jednog gostovanja u Kapošvaru, stvarno mi kupuje super poklone
![]() Evo ga mali bezobraznik
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Korijenko tako sam se opustila uz tvoje cvijeće i onda mi staviš onu sliku zmije....skoro sam pala sa stolice!!!
Cvijeće ti je pre, pre, pre krasno!!!
|
|
![]() |
|
Sad ću vas malo bombardirati slikama vrta od pred cca tjedan dana.
Nisam smjela prije staviti da ne bi curke napravile popis pa mi u subotu izvršile pljačkavizaciju
![]() ![]() ![]() Idemo najprije ispred kuće u vrt oko breza
Stolisnik žuti, dobro sam ga pomladila i presadila ovo proljeće ali ipak samo dva cvijeta
![]() Lila liatris
![]() Ovogodišnji stolisnik "Walter Funcke" iz Decore
![]() Isto ovogodišnja nova Echinacea "White Swan", danas ću je opet slikat jer je sad sva rascvatena
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
U malom vrtiću odmah do grotinih stepenica sada cvate: Prerijski sljez - Sidalcea "purpetta" iz Decore, mog tatu je posebno oduševio
![]() Crocosmia "Lucifer"- kad mi je susjeda dala gomolje rekla mi je :to ti je nešto narančasto" i gotovo, bez većeg objašnjenja, možete zamisliti kako sam bila sretna kad sam ugledala ovog divnog lucifera
![]() ![]() Phlox paniculata "Rosa pastel" - ili po naški plamenac, opet Decora
![]() Baš sam zadovoljna sa svim biljkama iz Decore a kad smo ono svi bili tamo nekako sam bila skeptična jer su mi biljčice izgledale malo mizerno. Sve su izrasle u prave primjerke i svaka me je nagradila predivnim cvatom
|
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Ovo su mi oleandri ovogodišnji.
U ovoj su vazi dva bijela i jedan crveni uzgojeni od reznica
![]() A ovaj mi je poklon od našeg frenda Valtera
![]() Oko njega sam posadila i neke sukulente što mi je poslala Duda lave i neke male sedume sa pretprošle kave od Šmrcko a rastu i samonikli portulaki
|
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
U Lucifera sam se zaljubila isti čas kad sam ga vidjela, a sve ovo ostalo i puno, puno više od toga što raste na rvojoj hacijendi svih nas je oduševila, već sam mm naručila i onu policu.
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Thanks Proljeće, a ona zmijurina je još uvijek tamo u zidu, dočekala je i curke u subotu da ju vide, nažalost nije bilo dovoljno materijala za Nihinu torbicu
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3637383940 203> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |