Slike kaktusa i njihova imena |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3637383940 52> |
Korisnik | |
Miss M. ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 603 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Božikovine ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 13142 |
Pinus, Aztekium Hintonii je otkriven 1991./1992. godine, a Vera se trudi da ga pribavi za svoju kolekciju. Tek toliko za tvoju informaciju. ![]() |
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Ne raste baš brzo ovaj Aztekium ako nije dovoljno narastao od 1992 do danas.
Danas sam posjetio svoju susjedu sa fotoaparatom. Jedan od zanimljivijih kaktusa koji su bili u cvatu je ova Neochilenia : |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Svaka čast Vera4
![]() |
|
![]() |
|
vera4 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
Ali vrijedilo je! Pobrala sam ja još toga. Barem mogu reći "ni snijeg ni led me nisu omeli da dođem do njega" Škicam ja i njegovog mlađeg brata (otkriven 1992), ali Bešlić kaže da još nisu dovoljno narasli.
|
|
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 13142 |
Svaka čast za ljubimca. Koliko si samo km potegnula da dođeš do njega.
![]() |
|
![]() |
|
vera4 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
Da se malo hvališem. Moj ljubljeni Aztekium Ritteri je izbacio podmladak.
![]() |
|
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
|
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
Mi imamo tu opuntiu doma, već puno godina. Rekli su mi da u našim uvjetima neće nikad cvasti. kao i još neke vrste koji imamo.
|
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Nije da znam znanje već znam gdje treba tražiti.
|
|
![]() |
|
Ja Siniša ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 31 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 12 |
tenx Božikovine, znal sam da budeš ti to znao ;) |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Prouči malo opuntiu cylindricu, mislimo da bi to moglo biti to.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Madagaskarska palma sigurno nije. Sačekaj malo da prolistam kaktekizam.
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Mislim da je to Madagaskarska palma,da li cvate,to neznam.
|
|
![]() |
|
Ja Siniša ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 31 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 12 |
pozdrav kaktusoljupci hehe
zna li netko koja je ovo vrsta kaktusa, tj.,zanima me dali on ikad procvjeta :)))) imam ga već 5-6 godina i svake godine naraste za cca 5-6 cm.,nikada nije cvao a neznam kak se zove pa ga nemrem ni 'zguglat'. eto, ko zna koji je, nek me prosvijetli ;) fala ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
I ja sam danas iznijela i ostavila vani kaktuse,sukulenti će još malo pričekati.
|
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
Evo neki od naših pikavaca, presvučeni i izneseni van.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
![]() |
|
cvjetoljubac ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 29 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 152 |
Baš mi je slatka slikica, prava ljubavna.....samo neka se vole....
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Belina, prava si majstorica, slika je predivna, ah da ljubav - to je ono pravo!
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
To se zove prava ljubav
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3637383940 52> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |