Cvijeće oko i ispred kuće..... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3637383940 226> |
Korisnik | |
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Krasno je sve super, ali niš vam to ona nema to je sve cvijeće Bihaća sakupila i slikala i sad se hvali |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
niho ,predivno cvijeće imaš...!
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ma daj sad još i hortenzije, sigurno ti ih Ervina posudila, gdje je ta žena, sigurno na tajnom zadatku.
![]() ![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Niho, jadan tvoj sin, šta ga susjedima šalješ na spavanje kada si mu sobu uzurpirala?
A cvijeće, pa kakvo bi bilo nego prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
Triša -ERVINa -na zadatku--hoda po morima -eto gdje - Pokvarila komp. pa sad se brćka na moru .
@---------Kat.rea-još malo pa i neće on biti sam od svoji hirova. kod kuće @----TRIŠA moja zaova eto vidijela si iza kuće uvijek ima ovi hortenzija da se sama čudim da ih ima od kuda više izviru . Ali sad je stvarno sve prekrasno. A ja požurila da tebi dođem da ti ne bi meni pa da vidiš da slikam od komšija ![]() |
|
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Prekrasno cvijeće
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Urša ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9 |
Ti si moja mentorica
![]() Sve više pitanja imam i zahvaljujem svima na dobronamjernim odgovorima. Pitanje uz ovaj vrt tj. Niho: Kako se zove onaj (čini mi se zimzelen) zeleno bijeli, padajući, slikan na bijeloj stolici i kako se zove ono žuto sa tamno crvenom sredinom, slikano u noći u nečijoj ruci. Znam čak da sam to negdje i pročitala, ali još se uvijek teško snalazim u bespućima vaših prekrasnih vrtova, pa lijepo molim mentoricu ![]() |
|
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Krasno Niho, sve jedno ljepše od drugoga!!!
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Ja se ne javljam kao mentorica
![]() Coreopsis grandiflora-djevojačko oko Informacije o njemu imaš na stranici <>http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=1995 A ono drugo je možda Vinca minor, ali nisam sigurna. ![]() <>http://209.85.135.132/search?q=cache:AUYkW981lLIJ:www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp%3FTID%3D880+%C5%A1arena+vinca&cd=1&hl=hr&ct=clnk&gl=hr&lr=lang_hr |
|
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
krasote kod tebe,hortenzija mi je navise privukla paznju,predivna je
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Zlatna moja Smrcko ona će sve odraditi za mene --moja mentorica
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
kamilica ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
vrtne azaleje još nisam vidjela a hortenzije prekrasne
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() |
|
![]() |
|
Hvala Otok -joj još ako dođem kod tebe biće mi vrt još ljepši ---moj-tvoj
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3637383940 226> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |