Razmjena salveta i nabavka materijala |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3738394041 89> |
Korisnik | |||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
dobro...ne deri se...prerano mi je ![]() |
|||
![]() |
|||
Sponzorirani linkovi | |||
![]() |
|||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
||
da tetaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|||
![]() |
|||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
||
Jassi, jel bi ti ove pasale ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Manči, evo ove dvije sam našla doma...javi ak ti odgovaraju ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
||
Hvala svima na pomoći za naranče i limune ....na salvetama.....
![]() ....lampa i zdjela super izgledaju!!!!!
|
|||
![]() |
|||
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
||
Hippy fantazija ti je lampa, zdjela
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
||
jesu, jučer
![]() ![]() ![]() a ti si moje primila?
|
|||
![]() |
|||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
||
ha ha ja mislila da je to možda jagodica bobica na njemačkom....kojeg u mojim krajevima nitko osim nešto sitno ugostitelji znaju...pusa, thanx na prijevodu |
|||
![]() |
|||
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
||
zdjela...gdje?
|
|||
![]() |
|||
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
||
evo sunce ja prevela
![]() |
|||
![]() |
|||
||
na akciji su vam salvete tvrtke Herlitz
Na omotu piše Susy card
|
|||
![]() |
|||
listek ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 10 |
||
Oprostite, sta sam samo tako upala
![]() Preljepe su mi vase salvete i sve sto radite s njima. Ja salvete sakupljam duze, ali sam se u decoupageu okusala tek sada.
|
|||
![]() |
|||
listek ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 10 |
||
![]() |
|||
lollypop ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 29 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 214 |
||
ajme zdjeleeeeee
![]() |
|||
![]() |
|||
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
||
Miškopiško, ja sam printala na rižinom papiru, možeš vidjeti na mojoj prvoj stranici. Anđeli na ploćicama sa molitvom. Rižin papir moraš zaljepiti salotepom na papir da se ne zgužva
|
|||
![]() |
|||
Jazz ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 19 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 75 |
||
miškopiško jesu ti stigle salvete
![]() |
|||
![]() |
|||
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
||
Manči u hobby art ima za kupiti decoupage papir (50x70 cm) sa limunima za 24 kn. evo link... http://www.hobbyart-chemaco.hr/katalog/default.asp?IDCat=243&lang=hrvatski |
|||
![]() |
|||
gortyna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
||
ja sam ljetos kupila salvete sa narancama u DM-u
|
|||
![]() |
|||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
||
ančice, daj prevedi, za one koji govore talijanski i engleski |
|||
![]() |
|||
||
imate u intersparu za kupiti salvete herlitz-susy card 20 kom 5,99 kn - akcija
|
|||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3738394041 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |