Senini ukrasni grmovi i stabalca |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3738394041 42> |
Korisnik | |
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Prelijepo!!!
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Ovo je stvarno prekrasno,pored ovakve lepote mogu samo ovo reci
![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
cvijeće ti je prekrasno
![]() ne znam što bi prije izdvojila... prekrasne ruže, skoro pa im mogu i miris osjetiti čak mislim da i ja imam dvije engleskinje kao tvoje na slikama a tek lantane... predivno, prekrasno... a ljetni jorgovan ![]() ![]() pa... ostadoh bez daha |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Seni prekrasno, onu iza narančastu imam i ja , hvala na savjetu, ipak ću je preseliti u posudu da je mogu zimi skoniti.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
seni ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 626 |
Lantana stablašica, a iza nje se vide lantane koje sam prošle godine uzgojila iz reznica.
![]() |
|
![]() |
|
seni ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 626 |
Evo, uhvatila sam jednu prijateljicu da mi napravi nekoliko fotka.
Ljetni jorgovan
![]() ![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Samo se ti čuvaj... i oporavi, a onda ćeš opet nas razveseliti sa jesenskim tonovima svog vrta!
Lantana je predivna!!! |
|
![]() |
|
Pozdrav Seni.
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Fraktura koljena!!!!!!!!!! Kako si to zaradila?? Želim ti brz oporavak kako bi što prije mogla uživati u svom cvijeću!
Vjerujem da će i njemu biti čudno što te nema uokolo?
![]() |
|
![]() |
|
Moje su lantane počele cvjetati ali nažalost, zbog zdravstvenog stanja ne mogu do njih (fraktura koljena, operacija, strogo mirovanje). Ovu na terasi fotografirao je MM.
![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Seni, cure su sve rekle, a mene interesira onaj ljubičasti niži grm kaj se vidi pored jasmina?
Vidi se da mnogo ![]() ![]() |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Seni, zbog ljepote i raskoši pojedinih vrtova, čovjek ostane bez riječi...i tvoj vrt spada u tu kategoriju! Impresivno, svaka čast! Bravo!
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
seni svaka čast.......umjetnica u vrtu
![]() |
|
![]() |
|
Počeo je cvjetati kalistemon.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Procvjetao je jasmin i miriše cijelo dvorište.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Eto a mene htjeli ubjediti da se ne mogu doma napraviti stablašice.Mislim,mogu no ja sam isto tako radila ko i ti.Bez nekog kalemljenja,samo iz jedne grane i ok su.
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Ruže i sve je
![]() |
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Kak su ti se već rascvale! No da kak i nebi kad im paše klima, zemlja, ruka gazdarice!
![]() Moje su još u pupoljcima. |
|
![]() |
|
Evo kako je ona izgledala prošle godine. Njene grane vise dolje, tako sam ju formirala. Sad još nije u punom cvatu. Vidiš ju na prethodnoj stranici na terasi.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3738394041 42> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |