kaca-moja salvetna.. |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3738394041 80> |
Korisnik | |
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kaćo ako nešto treba završiti u smeću ja šaljem svoju adresu da spasim umjetničko djelo od propadanja. Zaista i jedno i drugo nešto posebno
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
malena malena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
ove ruže djeluju kao da su žive, jako mi se sviđa što je podloga neravna, i izbor boje za okvir. odlično!
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
slika sa ružama je prekrasna...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
cure moje hvala vam najlepsa na lipin komentarima
![]() ![]() pitale ste za crnkinje,printane su,svidjele su mi se na prvi pogled i odmah sam ih spremila u folder ![]() |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Prekrasno,crnkinje su me oduševile!
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Aaaaaaa, srce će mi stat! A mami me smijem ni pokazivat, kad vidi crnkinje na glavu će mi se popeti! Di si ih iskopala tako krasne i elegantne, uh uh... A tek kako si to sve lijepo iskomponirala - u beztekstnom sam stanju!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Jako lijepo. Motivi su mi mrak. I jesu ove crnke su posebne
|
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
stvarno si umjetnica svaka ti čast
![]() |
|
![]() |
|
orca ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 207 |
inače nisam baš ljubitelj ruža ali ona kutijica je preprekrasna...i ona slova preko...divno...
|
|
![]() |
|
frezija ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 167 |
ti znaš da ja volim ruže.... al ove crnkinje su mi mrak ... prekrasne su
![]() |
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
Tvoje ime povezujem uvijek sa cvijećem i krasnim pitoriccom, i ova slika odlična ali i kutija sa crnkinjama.
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
cure ljubim vas sve,hvala na predivnim komplimentima
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
plavi cvijet ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 141 |
awwwwwww...predivnooooo....obozavam cvijece :))))))
|
|
![]() |
|
plavi cvijet dobro nam dosla
![]() hvala na komplimentu ![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
ja oduševljena!
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
ja i vanja smo danas bile na poduci iz decoupagea u kaće,sve nam je lipo strpljivo pokazivala. isto tako smo imali priliku vidit njene radove kojima smo se divili.
kaća odlično podučavaš,jedva čekam sljedeću poduku. |
|
![]() |
|
![]() |
|
kad sam vec tu da stavim i jedan od rezultata naseg ugodno-korisnog druzenja..ovo smo, ja i ruzica, udruzenim snagama napravili..slika je poklon za njenu seku barbaru..
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
kaća evo sad baky vidjela svoj poklon ovde na forumu i zahvaljuje sto smo joj "uredili sliku"
|
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3738394041 80> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |