SunceRi-što nastaje u pomanjkanju materij |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3738394041 61> |
Korisnik | |
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ma, stvar je u tome da ni meni baš nije legla...napravit ću drugu sa rđa patinom pa nek se šiša...ako nabacim koji mišić prisiliti ću je da kupi obje he he he
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
ma kaj ti je prek laka boja pa onak napravi ---probaj i kraj, ak ne operi s laka kad si tak napravila, pa na lak ide boja, pa onda bi ja boju tamnu,lak za raspucavanje pa za dve nijanse svijetliju ili obrnito i dobis oko slike ispucani dio i kraj
koju sisa---sem misa
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
ko ju šljivi, naći ćeš drugog kupca
|
|
![]() |
|
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
hmmmm, prekasno, lakirano lakom u spreju, sad ju mogu i u more baciti neće se niš dogoditi boji ![]() |
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
ma da ne budem prosta-pisu malom misu.......p ajos stignes napraviti ono kaj sam ti rekla i promjeniti bpju podloge i onda prelakiraj...a ak joj se ne svidja neka lijepo si kupi kaj joj se svidja a ti ovu prodaj nekom....
|
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
![]() |
|
![]() |
|
samo da vam javim, gospođi koja je naručila ikonu se ne sviđa ova boja bronce...šrmc...idem na lastu preko balkona...
![]() |
|
![]() |
|
hehehe tu ssaaaaaammmm...ajmo radovi na vidjelo....vas dve na chat da vas opetem....balavice jedne
|
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
jassi, ti si nasa hiperaktivna supermama! :)
|
|
![]() |
|
Boge ti, di češ s tolikin kuglicama??? Jel ti imaš botanički vrt ispred za ukrasiti!!! Stavljaj slike, ne šali se... |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
znas mene draga,radova ko u prici,a lijena za poslikat...cila san ti u kuglicama trenutno,i jos san nesto mackala usput..
![]() |
|
![]() |
|
Gđo Jassi, uz dužno poštovanje, mislim da ste krivo interpretirali moje riječi, stoga Vas umoljavam pa primite moju iskrenu ispriku. ![]() |
|
![]() |
|
ahaaaaaaa ja daklem ispadam sarena djevojcura neozbiljna..cek cek da te se ufatim
|
|
![]() |
|
Heeej, pa jesi li živa ti? Hvala na komplimentu i ja se iskreno nadam...Što ti radiš ove dane, jesi li kreativna? |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
podlogu za ikonu si pogodila samo tako....sigurna sam da ce se slika svidjet onome kome je namjenjena..
![]() |
|
![]() |
|
Nek ti bude, vjerujem ti! Što tražiš za uzvrat ![]() |
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
ovak je ljepse :) ili kak bi jedna mala curica rekla ovak ti je teta ljepshije :) :)
|
|
![]() |
|
ma znam da je u jassi stilu, ja sam tvrdokorni klasičar, ali to sa dječijim motivima nikako ne ide pa sam joj otela ideje, jer, dovraga, dječja soba ne treba izgledati kao crkva... a vezano za ikonu, pa ni sama neznam, ja bih draže stavila bila rđu ali je došlo do nesporazuma pri naručivanju pa je i to dobro... |
|
![]() |
|
ikona mi je jako lijepa. osobno ne volim takve stvari jer su mi nekako previse sumorne (cijelo razdoblje je bilo takvo, pa sto se tice umjetnickog dojma je jako lijepo). a princeza je totalno u jassi stilu :) uostalom jassi ti je i irl takva :) sam da znas :)
bas ova plava podloga istice sliku bolje nego da je bronca ili zlato jer bi se onda sve stopilo.
|
|
![]() |
|
cuj mala ti trebas po guzi ili kaj????? sve je lijepo
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3738394041 61> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |