Monnina radionica: sve i svašta! |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3738394041 52> |
Korisnik | |
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvalaaaaa cure! evo izgleda da ću dobiti i seku (neplanirano!)
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Ovo je predivno.. flaša mi je prekrasna!!
|
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Dakle, sve mi je KRASNO. U stvari PREKRASNO. tako bi te voljela upoznat. Bi li ti bila moja starija sestra? Savršeno, oduševljena sam
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
predivno...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Dada, obično radim s das masom, ili glinamolom, ali ružice su nastale od kukuruznog škroba, ljepila, limuna i glicerina. |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Od čega su ove bijele ružice? Inače,što da se kaže fantastično!!! Sad si me inspirirala.
![]() |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
Reljefni dio suknjice je gotov, a dalje ću nešto smisliti... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
ma kakav strah....već znam da će lutka biti predivna...kao i sve do sada
![]() |
|
![]() |
|
Bijelim ružama sam dodala samo mrvicu boje, danas ću ih lakirati kao i bocu. Držite mi fige da ništa ne razbjem.
Rado bih napravila lutku, još skupljam hrabrost...
![]() |
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
stvarno monna...što god čovjek napiše čini mu se nedovoljno dobro za ovo što ti radiš
![]() |
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
pa to ti nije boca......to je umjetnicko djelo....a ruzice bijele ...prozracne i mile....joj kako lijepo radis draga.....nemam vise rijeci.....bravoooooooo
|
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
Hvala
![]() |
|
![]() |
|
Perla ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
praznik za oči, a tek dušu.....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
monna, i ja sam bez komentara. .samo ovo
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
no koment!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
šta god napisala čini mi se da bi izgledalo da su samo fraze, jer radovi su takovi da se ostane bez daha i teksta
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ivona 777 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 18 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 239 |
Bez komentara....
![]() |
|
![]() |
|
Ponekad, Otok... Srećom, zadnje vrijeme nije tako...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ma šalila sam se, vidi se i po vrtu i po radovima da si jedna vrijednica
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3738394041 52> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |