Cvijeće oko i ispred kuće..... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3738394041 226> |
Korisnik | |
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ajde Niho pogledaj slike koje sam stavila pod moj grad u slikama - Lošinj, kad vidiš koliko tu ima vodurine, odustat ćeš od dolaska
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
prekrasno cvijeće moj favorit ovaj puta begonije, a sviđa mi se i kapija i ja bih takvu
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kamilica ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
Kombinacija boja je super! |
|
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
lijepe kombinacije boja a ogradu bi i ja takvu!!
|
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Daj bogati malo tih cvećki donesi kad dođeš, da mi nisi donijela niti jedan picmoljak, kažu naši Primorci - nogom otvori vrata (znači da su ti ruke pune- u ovom slučaju cvijeća).
Prepoznajem kapiju, koju je S... jedva čekao da zatvori za nama
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Kako si krenula rećeš da ti donesem i drva 5 metara a da znaš rukama ću otvoriti vrata ja se ne držim tih pravila otvaranja nogama jer su moje operisane pa ne mogu tako
|
|
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Uf, uf što ona tebe provocira, ma ništa joj ne donesi. Ajde možda jedan kaktus-picmoljak što ti je ona donesla pa se opravdaj da su ti sve drugo zapljenili na granici
![]() ![]() ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Kad ideš od mene prema zapadu korijenkova hacijenda je na krajnjem zapadu, a prije toga i je smrcko, Hoya, Jagoda....korijenko na začelju, najzapadnijeg zapada - poslije nje gotovo - nema više nikog
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Produži i do nas niho,u Istru,
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Niho pelargonije su ti prva liga
![]() Je li tamo vruće kao ovdje?? ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
cure moje hvala vam najljepša a ko zna možda i zabasamo --------TRIŠAAAAAAAAA idemo li a ništa ne nosim samo se vi nadajte ja idem na izlet
![]() |
|
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Niho, šta kod tebe ne pada kiša uopće???
Cvijeće ti je jako lijepo i zdravo, a tek ove vodenike...super
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
super ti cvijeće a kad obiđeš ove dvije Istrijanke možda nabasaš i na mene (u Barbarigi)
![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
cvijeće ti je prekrasno..neznam šta bi izdvojila jer je sve
![]() |
|
![]() |
|
pčelica7 ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
baš je kod tebe lipo i šareno, mene podsića na balkone moje sestre jer i ona voli crvene, roze... |
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3738394041 226> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |