Početna stranica Početna stranica > Drveće, živice, palme ruže i bonsa -Forum o drveću > Egzotično grmlje i drveće
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Tropski hibiskus - Hibiscus rosa sinensis
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Tropski hibiskus - Hibiscus rosa sinensis

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3738394041 131>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
nbjelovu View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1582
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nbjelovu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Prosinac 2010 u 18:10
Makk, hvala!
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
arim View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1377
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arim Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2011 u 17:08
Originalno poslano od člana nbjelovu nbjelovu napisao:

Hibiscus coccineus, Texas Star, podnosi do minus 20:

ja bi ovaj??? ako može -20 znači na kontinentu bez problema pzezimi vani
Na vrh
arim View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arim Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2011 u 17:38
Originalno poslano od člana djeka djeka napisao:

evo jedan deo mojih hibija na terasi Wink

Ovaj danas drzi rekord  Smile 17 cveta, mada se ne vide svi

koja ljepota,prekrasni su
Na vrh
arim View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arim Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2011 u 18:29

Evo jedna vrsta koja najvise voli jesen i zimu za cvatnju:

Magic Moments:

moja boja, ovaj je za mene kao stvoren
Na vrh
arim View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arim Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2011 u 18:38

Mislim da vam ovaj nisam cesto pokazivala, vrlo je neobican, a jako obilno cvate.

Uploaded with ImageShack.us
a joj divote,ludnica su mi ovi narandžasti
Na vrh
dmirce12 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dmirce12 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2011 u 21:56
čaooo!!!Prekrasni hibiskusi imam i ja jedan,a mlad je ima samo 30 godina obilno je cvjetao svakog ljeta i zime s tim da ljeti izgubi zimsko lišče,a zimi ljetnje pa ponovo cvjeta zimi jako mi je drag.Pokušao sam da uzgojim i druge boje ali neide osim cvrvene da mogu ubaciti sliku ubacio bi,alio mi nepolazi za rukom.
Na vrh
arim View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arim Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2011 u 23:02
Ponovila sam se ovih dana

Na vrh
nbjelovu View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nbjelovu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2011 u 19:29
Arim, ma je li ona slika sa terase slika od ljeta, ili od sada?? Ta terasa je onda u staklu? PRelijepi su ti, zaista prelijepi.

Imas Magic Moments? Jedan od najljepsih duplih hibiskusa koje ja imam, ali vrlo sporo raste. Je li i kod tebe tako? I istina je, ljeti odbacuje pupoljke, ali je u hladniji dio godine prvoklasan.

OPG 159365

Na vrh
nbjelovu View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nbjelovu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2011 u 19:36
Evo dva koja ja jako volim, imaju manji cvijet, ali jako zanimljive boje, i vrlo lijepe grmove i stalno su u cvatu.
VAL

RUBY ROSE
OPG 159365

Na vrh
arim View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arim Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2011 u 11:57

Arim, ma je li ona slika sa terase slika od ljeta, ili od sada?? Ta terasa je onda u staklu? PRelijepi su ti, zaista prelijepi.

Imas Magic Moments? Jedan od najljepsih duplih hibiskusa koje ja imam, ali vrlo sporo raste. Je li i kod tebe tako? I istina je, ljeti odbacuje pupoljke, ali je u hladniji dio godine prvoklasan.

Nina to nije moja slika već by djeka

Vidjela sam u trgovini prekrasan cvijet koji sam morala kupiti pod nazivom hibiskus.Došla kući i odmah na net da saznam pojedinosti o njemu.Otvorila slučajno tvoj link o hibiskusima i zaljubila sesmile86.Koju divotu imaš.
Poslala sam ti email.
Na vrh
pčelica7 View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 1966
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje pčelica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2011 u 19:26
ovo je moj hibi...neke grane sam skratila pred zimu prilikom unošenja, a neke prije mjesec dana, fino tjeraju novi izboji...meni se ovo selektivno friziranje pokazalo odlično...

Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
Na vrh
pčelica7 View Drop Down
administrator
administrator

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje pčelica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2011 u 19:31
jeste li vi svoje orezali?
Na vrh
Jelica View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 22
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Jelica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2011 u 21:08
Pa zar ti stoji cijelo vrijeme kraj radijatora?
Na vrh
pčelica7 View Drop Down
administrator
administrator

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje pčelica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2011 u 21:29
Ne stoji cilo vrime tu di je danas, ali nije ni puno dalje, nekih metar je od radijatora.
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5398
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2011 u 08:12
...moji u stanu izgube svo lisce...jucer sam  ih  orezala i sad  su  vanka....grancice su vec  bile  pune  sokova....
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2011 u 08:49
Pčelice koliko je tvoj hibi star?

Manči jesi ti zapiknula te grančice u zemlju? Šteta ako nisi...
Na vrh
pčelica7 View Drop Down
administrator
administrator

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje pčelica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2011 u 11:36
moj hibi ima nekih 10-ak godina
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2011 u 12:31
Oh, pa to je već pravi momčina pčelice. Bravo, ja imam jednog, a ostalih par sam tek zapelcala...nadam se da ćemo svi skupa uspjeti...
Na vrh
nbjelovu View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nbjelovu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2011 u 18:20
Ja orezujem naveliko, i zaista su vec puni soka, iako spolja jako lose izgledaju, iscrpljeni od zime.

I to selektivno orezivanje je zaista super, ostavis koju granu za cvatnju, a neke orezes da se omladjuje.
OPG 159365

Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5398
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2011 u 22:17
....da,  i moje  izvanka  izgledaju  ocajno  ali  su  pune  soka  pa  me  to  umirilo...

...Proljece,  grancice  su  u  vodi,  nadam  se  sutra  ce  u  zemlju...danas  pada  kisa....zemlja  bi  trebala  biti  propusna  za  zakorjenjivanje -  pjeskovita ??? 
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3738394041 131>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,563 sekundi.