Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj mali gradski vrt - 2
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj mali gradski vrt - 2

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3738394041 78>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2011 u 10:16
Tija, proljeće ili pada?
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2011 u 07:58
Olja draga zar 3 sata za moj vrt??? Šalim se naravno, al uživo ga "središ" pogledom za tri minute, jer zbilja je mali. Hvala ti na posjeti i hvala na lijepim riječima.

Anastazija što bude bude, ako sam pogriješila meni će biti žao, ali "nedao Bog većeg zla" (ima jako dobar film s tim nazivom).

Mari i Gute kod mene proljeće bilo i prošlo, slušam na radiu snjega ima po Hrvatskoj ide zima.

Ja nemam snage da te ne volim, Hari Mata Hari

Na pragu tvoga srca
zarobljen sam
k'o dijete usred mraka
izgubljen i sam
mi, dvije sjene daleke
a nikad spojene
tvoje lazi
jos mi srce skamene

Jos si ljepsa od svake ljepote
krades mi sve
u dusu ja te poznam
a ne znam te
k'o sreca kroz prste
tako brzo kliznes i nestanes
sav moj svijet
i sada ostajes
Ja nemam snage da te ne volim
cijela ce mladost dok zaboravim
ja nemam snage da te ne volim
da sebi tebe oprostim

http://www.youtube.com/watch?v=qjTtj47_WNk

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2011 u 00:28
Tija , pa kod tebe je vec proljece !   smile55
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Siječanj 2011 u 23:44
i ja tek sad vidim nove slikeClap lijepo si sredila dvorište
amarilis je zbilja prekrasanThumbs%20Up
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Siječanj 2011 u 23:05
Tija -  i ja sam počistila gredice od starog lišća i bila sretna jer sam sve malo dovela u red , a onda sam kod Cimi pročitala da to nije dobro i da bi se sve moglo posmrzavati  Confused Cry !
Nadam se da nam se to neće dogoditi !
Na vrh
Olja View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 842
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Olja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Siječanj 2011 u 21:50
Tija,znas da sam od skora tu ali moram ti priznati da sam
citava 3h danas provela setajuci tvojim carstvom i bas sam uzivala.
Sve je lepo ali moram ti priznati da me je bas odusevila ona staza sa uvalama za drvo i ostalo.....jako posebno!smile141
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2011 u 23:36

Korijenko nije to ništ spektakularnog bilo, samo sam konačno počistila od trulog lišća, a ima se još puno toga raditi na pripremi za proljeće.....gle kod nas najavljuju snijeg, a i u subotu i nedjelju sam se svako malo podsjećala da je tek polovina prvog mjeseca i da je do proljeća još punoooo.

Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2011 u 20:09
Tija, odlično si zrihtala gredice Clap, ja još čekam kao i Mali Gogo, malo me je još strah zime.....
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2011 u 20:00
E što je mozak, sve pamtiš......počupala sam sedum jer se sad preko zime raširio strašno, pa reko da ga maknem, međutim njega se neda iskorijeniti pa će opet biti tu. Zato i je Kukurjek došao do izražaja
Na vrh
mimar View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2123
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2011 u 19:23
Originalno poslano od člana Tija Tija napisao:

Ništa novog nije posađeno, bilo je to i kad si bila samo je sad malo veće, Kukurjek je to.

Mislila sam na onaj otocic ispod stablasice, cini mi se da si pocupala neki sedum a stavila nesto novo Confused
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2011 u 14:55
Ok, vidim da su se pojavili zanimljivi sugovornici u mojem vrteku.......dobro je to znati za ubuduće pa dok napunim baterije evo me. Trenutno me ovo "vrijeme" ubija pa tražim kvalitetnog  punjača da me napuni energijom, bit će i to skoro s ljepšim vremenom.
Na vrh
PeKa View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 122
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje PeKa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2011 u 14:10
Hvala na razumijevanju, to je stvarno bilo mišljeno kao kompliment. Samo što se takve stvari Pekici i meni često događaju, a neki ljudi baš ne vole.
Pa eto, što se tiče dimenzija... ljudi koji vole razgovarati s biljkama često su predimenzionirani za ovo društvo Big%20smile ... da mi je samo znati zašto...LOL
PeKa
Na vrh
PeKa View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje PeKa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2011 u 13:51
Smile mislim da je najjednostavnije (obzirom da koristimo isti komp, istu adresu itd) da se svaki put potpišem, pa da se zna da je PeKica pisala. Da li je to OK?
PeKa je suprug, a PeKica je suprugaTongue
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2011 u 11:09
Nona pozdrav u Trnjane!!!!
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2011 u 11:09
Dosadi, zašto bi mi nešt takvo moglo dosaditi? Lijepa topla riječ, kompliment to nikad ne može dosaditi.

Znam ja za još par dimenzija, ali o tom potom.

Moram vas dvoje skužiti kad koji priča, dal gospodin M ili gospođa.... , tak isto ko još kod jednog para sa foruma točno se zna kad je koji što napisao. Jer Pekica je ko zapravo?  
Na vrh
PeKa View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje PeKa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2011 u 09:42
Originalno poslano od člana Tija Tija napisao:

Anaida draga hvala. Znam da zima nije gotova, pa prošle godine je zadnji snijeg pao u četvrtom mjesecu ali sad mi je lakše jer sam zemlju oslobodila od trulog još u jesen otpalog lišća.
Bako kad ste navikli na pjesmice pa ko onda očekuje fotke Wink. Hvala i Vama i Mikici na pohvalama.

PeKa jel se mi znamo? "Vrtić ko kolačić" to je moj dragi izgovorio u subotu nakon mojeg čišćenja i sad tu istu rečenicu tu nalazim.Hvala na "kolačiću".

SmilePa, ne znam dal se znamoSmile
Možda je kolektivno nesvjesno? Ako se nastavi, ne bih volio da to nekom dosadi.
Te tri-četiri dimenzije za koje pričaju da postoje nešto baš nisu dovoljne.
Pekica, naprimjer, osjeća temperaturne razlike na način koji nije mjerljiv termometrima.
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2011 u 09:14
pozdravcic od menesmile79< id="gwProxy" ="">< ="if(of(jsCall)==''){jsCall();}else{setTimeout('jsCall()',500);}" id="jsProxy" ="">
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2011 u 08:50
Upravo s radija......Feminem, Navika

Znam da ne pretjerujem sto u nas vjerujem
mada dugi put do srece je nekad
cijeli je zivot moj pokrenuo pogled tvoj
reci gdje si bio do sad

I moja ljubav zna nisam savrsena
znam da nekad previse trazim
ali sumnjam da druga te ikada
tako voljela

Moja nova navika
to je da te jutrom ljubim
jos uhvati me panika
sto cu ako tebe izgubim

U svakom pogledu bolje se osjecam
vratio si svjetlo u dane
a sreca dolazi znam i predosjecam
tuga sa tobom ne stane
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2011 u 08:43
Anaida draga hvala. Znam da zima nije gotova, pa prošle godine je zadnji snijeg pao u četvrtom mjesecu ali sad mi je lakše jer sam zemlju oslobodila od trulog još u jesen otpalog lišća.
Bako kad ste navikli na pjesmice pa ko onda očekuje fotke Wink. Hvala i Vama i Mikici na pohvalama.

PeKa jel se mi znamo? "Vrtić ko kolačić" to je moj dragi izgovorio u subotu nakon mojeg čišćenja i sad tu istu rečenicu tu nalazim.Hvala na "kolačiću".

Na vrh
PeKa View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje PeKa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Siječanj 2011 u 21:36
Vrtić ko kolačić ! Wink
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3738394041 78>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.