Glikica - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3738394041 142> |
Korisnik | |
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Preslatki cvjetić u snijegu
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Hvala Bebi, to joj je prvi snijeg i oduševljena je, iako je već malo i "zaronila" njuškicom, samo se oblizivala. ( valjda je dijete bilo žedno nakon sarme).
|
|
|
|
![]() |
|
vila2 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
[Glikica, krasnih biljaka imate u svom vrtu!
Izdvojila bi možda sedum buritto, lopoč i ovog zanimljivog smrdljivca ![]() ![]() Hvala za ugodnu šetnju! ![]() |
|
![]() |
|
Hvala Vila 2 na posjeti i na komplimentima !
|
|
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
![]() |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
Kamenjar, baš mi je drago da si mi došla,
![]() |
|
|
|
![]() |
|
irenaidani ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 817 |
lijepoooo...
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
joj šta je slatko djetešce
![]() |
|
![]() |
|
Irenaidani,Mari, hvala vam cure
![]() |
|
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
![]() |
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
O da Dijana, pa neki dan smo prvi rođendan slavili, to ti je sad prava curetina !
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Iako je ovo dvorište ljeti kraljevstvo
![]() I zbilja ću se sada napraviti kao da ovo nisam vidjela........ Očito je da copraš...i moram pod hitno doći k tebi na kratki tečaj....copranja !! ![]() ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Free curo, dogovorit ćemo se za copranje i to tako da te naučim kako će svi tvoji kaktusi ubuduće cvasti u lila boji
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
I držim te za riječ !! Tečaj copranja nemoj objaviti, da samo meni svi pikići cvatu lila !! Uostalom to i je tečaj samo za lila cveteke !! Tečaj se i onak organizira za svaku boju posebno !!
![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
vidim da su ti frezije već dosta narasle ,kada sam vidjela kod tebe da si ih usadila i ja sam probala posaditi, tako da su moje sada ponicale ,baš me zanima kada će tvoje cvasti
![]() |
|
![]() |
|
Free, dogovoreno za tečaj !
Blue sky, frezije su izrasle jako u visinu, al su nekako tanušne, sumnjam da će tu biti ikakvog cvijeta. Ako šta bude, pokazati ću svakako. |
|
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
[QUOTE=Glikica]I moj najdraži cvjetić na sred dvorišta:
![]() Uploaded with ImageShack.us [/QUOT i mene je oduševio smrdljivac ali ovaj cvijetić u snježnoj bjelnii je ipak the best
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Unučica je presladak cvjetić |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3738394041 142> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |