Anaida - vrt, cvijeće, kamen, dom... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 245> |
Korisnik | |
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
odlično izgleda
![]() već imam viziju kako će dogodine izgledati kad se sve "razraste" ![]() p.s. ti sigurno imaš neke "jadranske" gene kad ovako voliš kamen, a imaš i smisla za njegovo "komponiranje" u vrt odlično ti to ide |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Vrlo vjerojatno je problem s serverom stranice na koju stavljaš sliku, ili s brzinom interneta pa se ne učita dovoljno brzo na stranicu...
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Natalija, hvala puno... Nemam jadranske, ali imam neke južnjačke gene
![]() SilveK, hvala na objašnjenju...
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Naišla ja jučer na slikicu i podatak da je to Leptirov grm - Buddleia davidii . Mi ga kupili u jednom medjimurskom rasadniku. Prekrasan je, svima ga preporučam - nezahtjevan, ošišam ga u rano proljeće i to je sve. Privlači pčele, leptire, bumbare i naše poglede. Izaziva radost i osmijehe.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
ooooo to će biti pravi kamenjar!
![]() ![]() sve je fino ispalo ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
anaida kamene etažice su ispale ti ko cukar
![]() |
|
![]() |
|
rijeka53 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
@ANAIDA, grm je kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaasaaaaaaaaaaaaan, a i nesmijes ju izbrisati na imageu inace ju ne vidimo ovdje, a
kada iskrcas sliku sa bilo kojim programom za slike mozes ju popraviti
![]() |
|
Čips - umjetnost prodavanja jednog krumpira po cijeni cijelog kilograma
|
|
![]() |
|
Kontesaa - MM je bio mali od kamena
![]() ![]() ![]() Duda Lave, hvala ti na cukrenom kometaru
![]() rijeka53 hvala na pomoći pri slici i savjetu, a grmić je uistinu prekrasan - tko može i hoće neka ga posadi svakako!!
|
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Kako to samo dobro vama ide..ja vec vise od godinu dana pokusavam sloziti nesto sebi oko kuce, ali ne ide me bas...suša i velike vrucine ljeti postaju za mene nepremostiva prepreka...mislim da cu u vrtu ljeti imati samo kaktuse....
|
|
![]() |
|
Frida, hvala... da,vjerujem da je suša i sunce velik problem jer bi trebalo zalijevati i nekoliko puta dnevno a tko zna bi li biljčice i tad preživjele ili bi se samo mučile... Meni je najveći problem u vrtu trava. Nikako nisam zadovoljna izgledom i (ne)kvalitetom trave, pokušavali smo svašta ali nikako da bude ljepša. Ima dosta korova, vrlo malo lijepih travki, sve su nekako čudne. Zemlja nije loša kad biljke tako lijepo uspjevaju, kosim ju prema potrebi svaki tjedan ili dva, tako da uistinu ne znam što je. Sad sam naprosto pustila i koncentraciju usmjerila na biljke, pa nek one budu zdrave i lijepe kad već trava neće i neće...
|
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
U ovom danu hladnom, evo vam podsjetnik na nešto lijepo... Prije desetak dana slikano u mojem malom vrtiću, točnije kod ulaza u dom...
Bršljan se zelenio...
![]() Hibiskus rumenio...
![]() |
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
I ono od prije i ovo od danas j super, a hibiskus je jako lijepi cvijet, a boja je predivna.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
divan ti je hibi,brsljan isto tako
![]() |
|
![]() |
|
Hvala vam dobre moje, a evo sam i jučer slikala za vas ružice moje koje krase unutrašnjost doma.
Ako se pitate kako to da sam unutra odlučila slikati i uopće ne van provirivati - evo odajem vam tajnu... Vani je bilo brrrrr... A u kućici -
![]() Kad je već tako, odlučih ja biti mala od Lupina (joooj, ne bih baš od Lupina, ali on je zvijezda, pa da ne budem skromna
![]() ![]() Evo moje lanjske zvijezde miljenice, čeka Božić, a ja čekam da mi malo porumeni... Ničeg se ne srami, hrabrica (kao ni osoba koja mi ju je poklonila
![]() ![]() Moja bordo crvena biljčica i zelena biljčica (nit' znam ime jednoj, nit' ime drugoj znam - ali su mi che-che i krase prozor dnevne sobe. Ali znam da imena znate vi - recite i meni!). Ova "bordica" rasla je vani, pa mi se učinilo da bi joj polako moglo biti hladno i zasadih ju unutra nedavno. A "zelenko" je duuugo bio u vodi, mali, malecki s puno korijenja. Tad ga presadih. I narastao je veliki! Pa ga rasadih. Jednom, Dvaput.
![]() Evo mu braceka (a sada vidim da sam mu seku zaboravila slikati... Seka je u crvenoj tegli pa je zato cura
![]() ![]() Imamo mi i svoju aloe veru za utrku!! Jedva je u sliku stala, eh!
![]() "A evo i mene, malo manje ali slatke!!", javlja mi se netko iz kuhinje! Mlađa seka one veelike kokice s prethodne slike!
![]() A u hodniku stamen i gord stoji slon! I svoju cvijetnu frizuru ponosno nosi!
![]() Ima još, ima... Ali tko zna do kad će nam trajati ova iznenadna zima, stoga ću ja "racionalno" podijeliti s vama male grijače naših srdaca, naše biljčice. Za danas toliko, a u danima ispred nas nastavak slijedi.
P. S. Nadam se da nije bilo previše od mene ovog puta
![]() |
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
odmah je toplije kad se vidi kamin
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
ma kakvi previse,toga nikad dosta
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Da biljke su ti lijepe, nolina, preslatka, a aloa čudesna. Sada će biti puno više takvih slikica od naših biljaka iz kuće, jer vani će polako odlaziti, zato sam si kupila dvije erike, one će me veseliti cjelu zimu vani.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Evo i mene na početku radnog tjedna..
Postoji još niz zimsko-prirpemnih radova koje želim u svom vrtu obaviti, no vrijeme mi baš nešto nije naklonjeno. Ipak, koristeći svaki sunčani ili barem trenutak bez kiše, uspjela sam zasaditi par biljčica koje mi je donijela iznimna osoba i zbog koje bih jako, jako rado da sve prežive zimu te da s proljeća krenu u rast i cvat. Sliknut ću vam ih čim vremenski uvjeti dopuste da se na slici nađe i pokoja zraka sunca, a do tada - evo još par mojih kućnih radosti...
Gerberi koje nedavno presadih iz vrta u teglu i dalje se crvene i raduju posjetitelje svojom dobrodošlicom
![]() A do njih i malecki gerberi boje breskve...
![]() Tu imamo i blizance
![]() ![]() ![]() Kad spava, djetelina ovako sklopi oke (latice, listiće - što god)
![]() A i mačji repovi su tu... I još netko nam se na slici zeleni (neki sam dan našla kako se malecki zove, ali nisam zapisala i eto mi sad... Pamtim samo da je otrovan, zelenko jedan!)
![]() Zeleni se na stepenicama i noviji član cvjetne obitelji, nedavno nam je i palmica mala malecka s gostima pristigla...
![]() A da ne bi samo zelenim završili, evo i nekog tko nam zvoni kad cvate (dooobro, nije baš da uistinu zvoni - ali da je teško tako što zamisliti, zaista nije)
![]() Uz sliku zvonkeca za danas vas pozdravljam! Čekam sunce pa stižu slikice vrta i okućnice. Do tada - raduje me što ste bili gosti doma mog!
|
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Vrijeme me jučer pomazilo pa sam posadila stotinjak lukovica
![]() ![]() U veeelikom trgovačkom lancu ih kupila, nekakav "obiteljski paket lukovica proljetnica", po cijeni od 39,ookn. Piše da ću imati sto dana proljetno-cvjetnog-šarenila. Smjestila ih u sam centar vrta, popričala s njima te im rekla da ih jedva čekam i nek mi brzo u proljeće dođu.. Eeeeeeh, tko će dočekati proljeće...
![]() Slike kao corpus delicti uslijedit će večeras!
|
|
P.Bosmans |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 245> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |