I Iris je malo mackala |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 34> |
Korisnik | |
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bravo, vrijednice, slikice su super, dječicica sigurno oduševljena moja mala odma uočila barbi
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
![]() ![]() lijepa slika, bravo |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Iris jako je lijep i ovaj tvoj uradak kao i svi do sada, naročito mi se sviđaju one žičice za objesiti, ma baš je slatko.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Kad gledam što si sve uradila - sramim se, jednostavno nisam se primila posla, radim neke druge stvari i dobro je da si mi daleko pa da ti ne moram pogledati u oči! Vidiš li kako se crvenim od srama? Ne znam koja je vrednija - ti ili Šefi!
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Iris radovi su stvarno pre lijepi!!!
Daj mi napiši kako si radila ovu zadnju sliku???
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
nema ti tu ništa posebne tehnike....obojala podlogu...izrezala i nalijepila salvetu drvofiksom....premazala ljepilom sa šljokicama i još jednom sve skupa premazala drvofiksom
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Eh kada smo kod drvofix-a, jučer pitam muža da li on to ima u garaži, normalno da je imao- i on to donese ali je bijelo??? Ja jedan mali dio pofarbala, jer sam mislila da će možda promijeniti boju- ali nije bijelo je ostalo???
Kakve boje je tvoj drvofix???
|
|
![]() |
|
drvofiks je bijel dok se ne osuši a kad se osuši postane proziran
bar ovaj kojeg ja imam....možda ima više vrsta
![]() nemam originalno pakovanje jer je puklo pa mi je u tegli....pa sad ne znam koje je marke ovaj moj
|
|
![]() |
|
Hvala, danas ću opet premazati jednu kutijicu da vidim da li će postati proziram, makar mi je ovaj dosta sumnjiv!!!
Jer boju koja je bila ispod je sasvim prekrio, a to ne bi smjelo biti je li tako??
|
|
![]() |
|
![]() jedna slikica za moju kuhinju
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Prava je slikica za kuhinju, a zahvaljujući Franjici imam jako zgodnih motiva na salveticama, samo se moram uhvatiti posla.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
iris, draga, na čemu radiš te slikice? na kom materijalu da se preciznije izrazim? super su ti radovi. .
|
|
![]() |
|
hvala cleoparta
![]() slikice su na keramičkim pločicama koje su obojane bijelom fasadnom bojom koju malo toniram pigmentima za bojanje zidova
|
|
![]() |
|
supač, zakač za sliku mi je poseban
|
|
![]() |
|
![]() |
|
anđeo, čisti šećer
|
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
komplimenti...iris....
![]() ali........najideja i naoriginalnije su mi tvoje vješalice za vješanje uradaka, i to se treba sjetiti....... radovi su ti izvrsni....bravo |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
hvala
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 34> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |