Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Ostala hobistika > Razni hobi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moji radovi-sve na jednom mjestu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moji radovi-sve na jednom mjestu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 9>
Korisnik
Poruka
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Status: Offline
Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Studeni 2008 u 08:13
Ispalo je sasvim dobro, na bocama je teže raditi nego na nečem ravnom
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2008 u 22:41
Svi moji svijećnjaci na hrpi...prije nego ih prodaju na sajmu

I moja prva "kuglica" od špage...ali sigurno ne i posljednja, jer baš mi je fora...

Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
bubamara22 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1149
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Studeni 2008 u 16:54
svijećnjaci su za pet!!!!!!!
Clap
Na vrh
spring View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 786
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje spring Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Studeni 2008 u 19:25
Kugla od špage.... Wau!!! smile141
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Studeni 2008 u 22:32
Još nekoliko kuglica od špage

Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
bubamara22 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1149
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Studeni 2008 u 15:14
dada čime bojaš kuglicu u zlatno....sprejem?? i kakvu točno špagu koristiš??
sto pitanja.....
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Studeni 2008 u 17:15
Da, koristim zlatni sprej, a špaga je sasvim obična, ne predebela...iako nisam probala s drugom debljinom špage, možda bi i deblja ili tanja špaga bile dobre.
Na vrh
SLAVONKA View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1489
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SLAVONKA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Studeni 2008 u 17:50
wow sve je supersmile55Ja nažalost nemam vremena takvo nešto radit,a nebi ni dugo bilo čitavo od mojih zloćkica!
Na vrh
rena View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 767
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Studeni 2008 u 22:26
TongueBRAVO!!!!BRAVO!!!!!Dada, stvarno su ti predivni i uredni radovi. A i mamino umjetnicko djelo je savrseno, ostala sam bez rijeci. Nastavite tako i dalje.Cestitam!smile78
Na vrh
Anabella View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 29
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anabella Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2008 u 23:23
dada predivno!
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2008 u 18:07
Znam da ovo nije pravo mjesto za salvete, ali MORAM se pohvaliti...dobila sam predivne, prekrasne, fantastične salvete...i sad sam jako, jako sretna

Nadam se da ću uskoro napraviti nešto lijepo s njima, do tada ću uživati i veseliti se

Na vrh
spring View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje spring Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2008 u 18:24
Dada.. sretnice!!! smile93
Na vrh
spring View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje spring Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2008 u 18:26
A ja došla vidjeti šta si novoga iskemijala.. a ono imam šta i vidjeti!!

Očekujemo radove...evo malo čemo čarati.. neka ti što prije inspiracija proradi da vidimo tvoje krasne radove s ovim salveticama!!smile128
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 1545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2008 u 19:05
krasne suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

uzivaj cekamo radove
Na vrh
rena View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 767
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2008 u 15:01
Moram priznati da su ti salvete jedinstvene. Blago tebi. Sada barem imas materijala za kreativan rad. Dobru zabavu. smile186
Na vrh
leonarda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1121
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje leonarda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2008 u 16:21
smile46...jao.....unikati...blago tebi...predivne su
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
Na vrh
ančica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ančica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2008 u 17:16
no onoj prvoj imaš par šećera, zanima me imaš koju viška ili nikakva trampa nedolazi u obzir???????
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2008 u 17:26
predivne salvete...a sad čekamo radove Smile
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Studeni 2008 u 11:42
Na žalost, nemam duplih za razmjenu...
Na vrh
Anabella View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 29
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anabella Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Studeni 2008 u 13:59
prekrasne salvete!! i sve dok nesto novo ne napravis ja cu te ovuda naganjati!Tongue
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 9>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.