Moji radovi-sve na jednom mjestu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 9> |
Korisnik | |
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ispalo je sasvim dobro, na bocama je teže raditi nego na nečem ravnom
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Svi moji svijećnjaci na hrpi...prije nego ih prodaju na sajmu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I moja prva "kuglica" od špage...ali sigurno ne i posljednja, jer baš mi je fora... ![]() |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
svijećnjaci su za pet!!!!!!!
![]() |
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Kugla od špage.... Wau!!!
![]() |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Još nekoliko kuglica od špage
![]() ![]() |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
dada čime bojaš kuglicu u zlatno....sprejem?? i kakvu točno špagu koristiš??
sto pitanja..... |
|
![]() |
|
Da, koristim zlatni sprej, a špaga je sasvim obična, ne predebela...iako nisam probala s drugom debljinom špage, možda bi i deblja ili tanja špaga bile dobre.
|
|
|
|
![]() |
|
SLAVONKA ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1489 |
wow sve je super
![]() |
|
![]() |
|
rena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 767 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anabella ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 28 Rujan 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 29 |
dada predivno!
|
|
![]() |
|
Znam da ovo nije pravo mjesto za salvete, ali MORAM se pohvaliti...dobila sam predivne, prekrasne, fantastične salvete...i sad sam jako, jako sretna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nadam se da ću uskoro napraviti nešto lijepo s njima, do tada ću uživati i veseliti se ![]() |
|
|
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Dada.. sretnice!!!
![]() |
|
![]() |
|
A ja došla vidjeti šta si novoga iskemijala.. a ono imam šta i vidjeti!!
Očekujemo radove...evo malo čemo čarati.. neka ti što prije inspiracija proradi da vidimo tvoje krasne radove s ovim salveticama!! ![]() |
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
krasne suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
uzivaj cekamo radove
|
|
![]() |
|
rena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 767 |
Moram priznati da su ti salvete jedinstvene. Blago tebi. Sada barem imas materijala za kreativan rad. Dobru zabavu.
![]() |
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
![]() |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
no onoj prvoj imaš par šećera, zanima me imaš koju viška ili nikakva trampa nedolazi u obzir???????
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
predivne salvete...a sad čekamo radove
![]() |
|
![]() |
|
Na žalost, nemam duplih za razmjenu...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Anabella ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 28 Rujan 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 29 |
prekrasne salvete!! i sve dok nesto novo ne napravis ja cu te ovuda naganjati!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 9> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |