Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - JASSI_moja galerija
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

JASSI_moja galerija

Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 58>
Korisnik
Poruka
roberta View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Status: Offline
Bodovi: 74
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje roberta Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2008 u 08:50
jassi, ovo je predobro smile70
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
spring View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 786
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje spring Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2008 u 09:13
Jassi.. mi smo na iglama, znaš kakvi su znatiželjni babci!!smile143
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 1545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2008 u 09:41
evoooooooooooo vjestice...sad cu stavljati slike-ali imajte ozira-neofarbano je jer se mora susiti sigurno jos jedan dan

ide...smile119
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2008 u 09:45

evooooooooooooooooo

smile39smile131
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 0
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2008 u 09:52
Čime si bušila rupice?
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2008 u 09:56
nakon dugog razmisljanja sam shvatila-SLAMKA smile74
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2008 u 10:01
Na vrh
spring View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 786
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje spring Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2008 u 10:04
Bravo!!!
Možda se upustim u to za vikend!
Otkriješ nam tjesto?
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2008 u 10:06

nisam na svima busila jer cu neke koristiti za cestitke i ostalo, a sutra ili danas vec krece nova tura s modlama drugih oblika

lalalalalaaaaaaaaaaaaaa....a nakon toga prosim da mi nastelate nekog masera da me zmasira ledja...i mene u kompletu...ovoliko kolaca nisam u zivotu napravila a gle sad ukrasa ko u prici
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2008 u 10:08
tijesto ja radim po prilici ali otprilike za jucer - veca kolicina:

4 salice brasna
2 salice soli
1,5 slaica vode-s tim da vodu postepeno dodajem idok ne dobijem lijepo tijesto

ono sto ostane tijesta stavim u vrecu  i cvrsto stegnem i moze stajati par dana dok ne dobijem novu inspiraciju

nekad stavim malo ulja, ali ovaj put nisam
Na vrh
gortyna View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 173
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gortyna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2008 u 10:11
Originalno poslano od člana jassi jassi napisao:

nisam na svima busila jer cu neke koristiti za cestitke i ostalo, a sutra ili danas vec krece nova tura s modlama drugih oblika

lalalalalaaaaaaaaaaaaaa....a nakon toga prosim da mi nastelate nekog masera da me zmasira ledja...i mene u kompletu...ovoliko kolaca nisam u zivotu napravila a gle sad ukrasa ko u prici

Steta kaj nisam blize, upravo sam zavrsila tecaj masaze i bas bi mi trebali modeli za vjezbati. LOL
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2008 u 10:14
jao daj da ti kupim avio kartu----ja cu mijesiti  i farbati a ti me masiraj...rado bi ti bila model....hehehe i ja sam maser i trener fitnessa i body byldinga...........sa umjetnickom dusom koja voli boje i kalupe  i platna----posebna sam ti ja vrsta

hvala mila na ponudi sad mi je vec malo lakse-kak da si me malo izmasiralasmile76
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2008 u 10:31

jao daj da ti kupim avio kartu----ja cu mijesiti  i farbati a ti me masiraj...rado bi ti bila model....hehehe i ja sam maser i trener fitnessa i body byldinga...........sa umjetnickom dusom koja voli boje i kalupe  i platna----posebna sam ti ja vrsta

hvala mila na ponudi sad mi je vec malo lakse-kak da si me malo izmasirala[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/emot131.gif" height="48" width="48" align="absmiddle" alt="smile76" />

Fakat.....koji spoj....umjetnička i sportska duša.....definitivno, pvi put susrećem taj spoj
Btw, moj muž je sportaš a od umjetnosti je udaljen 10 svjetlostih godina
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2008 u 10:32
wooow čega tu sve imasmile94 Baš i ja radim ukrase od tijesta .Danas se spremam farbati ih tak da znam kako ti jeBig%20smile
Radovi su prekrasnismile79
Na vrh
gortyna View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 173
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gortyna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2008 u 10:35

hvala mila na ponudi sad mi je vec malo lakse-kak da si me malo izmasiralasmile76

Bas lijepo da sam i ovako na daljinu bar malo pomogla LOL
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2008 u 10:37
hehehe mogli bi napraviti poklanjanje medjusobno bozicnih uradaka da se razveselimo...kakva smo manufaktura..hehehe

a i sport mozemo ubaciti...on line vjezbanje smile126
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2008 u 10:41
hehehe,umjesto da se razgibamo mi sjednemo za komp.Trebalo bi neko razgibavanje,samo da nema forumaLOL
Ovo sa razmjenom je zanimljivo,pogotovo kad ove godine  trebam raditi sama ukrase za bor(reko MM da ove godine imamo domaće dekoracije).Zamisli bor okićem forumaškim ukrasima,ko bi mogo ljepši zamisliti.
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2008 u 10:47
eto , sad neka netko razradi sistem i krecemoooooooooooooo
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2008 u 10:53

Eh, točno takva jedna mi treba!!!
Prvo mi trebaš izraditi osobni plan i program za skidanje ovog sala sa mene, a onda idemo na opuštanje i farbanje i keljenje...
Ženo, pa gdje si do sada bila???smile192
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2008 u 10:57
doma s detetom...hehehe

dakle ti si vec druga kaj treba plan i sistem skidanja viskova.......morati cu napraviti neki univerzalni post i staviti tu , ili ak neka ima hizu velku da stanemo idemo vjezbati, pa raditi tijesto i farbati
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 58>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.