JASSI_moja galerija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 58> |
Korisnik | |
roberta ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 14 Kolovoz 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 74 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jassi, ovo je predobro
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Jassi.. mi smo na iglama, znaš kakvi su znatiželjni babci!!
![]() |
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
evoooooooooooo vjestice...sad cu stavljati slike-ali imajte ozira-neofarbano je jer se mora susiti sigurno jos jedan dan
ide...
![]() |
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() evooooooooooooooooo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Čime si bušila rupice?
![]() |
|
![]() |
|
nakon dugog razmisljanja sam shvatila-SLAMKA
![]() |
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Bravo!!!
Možda se upustim u to za vikend! Otkriješ nam tjesto? |
|
![]() |
|
nisam na svima busila jer cu neke koristiti za cestitke i ostalo, a sutra ili danas vec krece nova tura s modlama drugih oblika lalalalalaaaaaaaaaaaaaa....a nakon toga prosim da mi nastelate nekog masera da me zmasira ledja...i mene u kompletu...ovoliko kolaca nisam u zivotu napravila a gle sad ukrasa ko u prici
|
|
![]() |
|
tijesto ja radim po prilici ali otprilike za jucer - veca kolicina:
4 salice brasna
2 salice soli
1,5 slaica vode-s tim da vodu postepeno dodajem idok ne dobijem lijepo tijesto
ono sto ostane tijesta stavim u vrecu i cvrsto stegnem i moze stajati par dana dok ne dobijem novu inspiraciju
nekad stavim malo ulja, ali ovaj put nisam
|
|
![]() |
|
gortyna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
Steta kaj nisam blize, upravo sam zavrsila tecaj masaze i bas bi mi trebali modeli za vjezbati.
![]() |
|
![]() |
|
jao daj da ti kupim avio kartu----ja cu mijesiti i farbati a ti me masiraj...rado bi ti bila model....hehehe i ja sam maser i trener fitnessa i body byldinga...........sa umjetnickom dusom koja voli boje i kalupe i platna----posebna sam ti ja vrsta
hvala mila na ponudi sad mi je vec malo lakse-kak da si me malo izmasirala
![]() |
|
![]() |
|
Fakat.....koji spoj....umjetnička i sportska duša.....definitivno, pvi put susrećem taj spoj ![]() Btw, moj muž je sportaš a od umjetnosti je udaljen 10 svjetlostih godina ![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
wooow čega tu sve ima
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
gortyna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
Bas lijepo da sam i ovako na daljinu bar malo pomogla
![]() |
|
![]() |
|
hehehe mogli bi napraviti poklanjanje medjusobno bozicnih uradaka da se razveselimo...kakva smo manufaktura..hehehe
a i sport mozemo ubaciti...on line vjezbanje
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
hehehe,umjesto da se razgibamo mi sjednemo za komp.Trebalo bi neko razgibavanje,samo da nema foruma
![]() Ovo sa razmjenom je zanimljivo,pogotovo kad ove godine trebam raditi sama ukrase za bor(reko MM da ove godine imamo domaće dekoracije).Zamisli bor okićem forumaškim ukrasima,ko bi mogo ljepši zamisliti.
|
|
![]() |
|
eto , sad neka netko razradi sistem i krecemoooooooooooooo
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Eh, točno takva jedna mi treba!!!
Prvo mi trebaš izraditi osobni plan i program za skidanje ovog sala sa mene, a onda idemo na opuštanje i farbanje i keljenje...
Ženo, pa gdje si do sada bila???
![]() |
|
![]() |
|
doma s detetom...hehehe
dakle ti si vec druga kaj treba plan i sistem skidanja viskova.......morati cu napraviti neki univerzalni post i staviti tu , ili ak neka ima hizu velku da stanemo idemo vjezbati, pa raditi tijesto i farbati
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |