Slavonkin balkon i dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 25> |
Korisnik | |
SLAVONKA ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1489 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bugenvilija se uspješno udomaćila kod mene,cvjet joj je prošao ali je istjerala nekoliko listića sa svih strana i mislim da se pojavljuju novi cvjetići,sad mi je žao što nisam uzela još jednu
![]() |
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
SLAVONKA ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1489 |
banana prije tj.dana i danas
![]() ![]() ![]() |
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
amarilisi
![]() |
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
ovo bi trebala biti žuta kala
![]() |
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
kala-napokon joj cvjetovi dobivaju roza boju,neumorna je,svaki dan novi cvjet.Ona me uz amarilise posebno oduševila ![]() ![]() |
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
zagorka ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 688 |
oooo bit će banana kod tebe
![]() amarilisi su preeedivni ![]() ![]() morala sam editirati poruku da ti pohvalim i kale... mrak mrak. prekrasne su. ja sam ih jedno vrijeme nadobudno kupovala al uopće mi nisu nicale i pustila sam si mira. al kad vidim ove tvoje; druge godine ih obavezno sadim ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala Zagorka,a kako tek amarilisi mirišu,do sada nisam skupljala sjeme ali ove godine ću pokušati uhvatiti i posaditi pa što bude,je da se treba čekati nekoliko godina da procvatu ali isplati se.Bananu sam dugo htjela i na nju najviše pazim.
|
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
sad tek vidim i ostatak poruke.Kale sam kupila i posadila pa što bude,nisam se nadala da će išta biti od njih jer svugdje piše da su teške ali moja me iznenadila,druge dobro zaostaju s rastom a u isto vrijeme sam ih posadila.Srećom da je na balkonu pa nitko nemože do nje da nije nebi ju više vidjela.
|
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Slavonko, kale i amarili su predivni..Oni me posebno oduševili u ovom tvom biljnom carstvu...
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
I mene!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Mene su oduševile kale, prekrasne su.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
kale su fenomenalne, gdje si kupila? ![]() |
|
![]() |
|
Hvala svima
![]() |
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Odlično Slavonka....sve ti je cvijeće lijepo....dobra ti je ona izreka za palmu...nije važno kakva je....važno da je palma i da dobro uspijeva
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
I mene je kala odusevila!
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Sve pohvale tvom cvijeću! Oduševili su me i amarilisi i kale.
Čitam da su ovo tvoje nove kale? I već tako bujno cvjetaju?! Izgleda mi gotovo nemoguće?!
Moja ima nekoliko godina. a ove je godine (da se pohvalim) imala samo jedan cvijet!
![]() |
|
![]() |
|
|
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Predivni amarilisi i kale .
![]() |
|
![]() |
|
inaja ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
UH TA KALA
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 25> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |