Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Slavonkin balkon i dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Slavonkin balkon i dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 25>
Korisnik
Poruka
SLAVONKA View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1489
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SLAVONKA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2009 u 08:02
Bugenvilija se uspješno udomaćila kod mene,cvjet joj je prošao ali je istjerala nekoliko listića sa svih strana i mislim da se pojavljuju novi cvjetići,sad mi je žao što nisam uzela još jednu
čovjek uči dok je živ
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
SLAVONKA View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SLAVONKA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2009 u 08:06
banana prije tj.dana i danassmile213

čovjek uči dok je živ
Na vrh
SLAVONKA View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SLAVONKA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2009 u 08:08
amarilisi
čovjek uči dok je živ
Na vrh
SLAVONKA View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SLAVONKA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2009 u 08:10
ovo bi trebala biti žuta kala
čovjek uči dok je živ
Na vrh
SLAVONKA View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SLAVONKA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2009 u 08:15

kala-napokon joj cvjetovi dobivaju roza boju,neumorna je,svaki dan novi cvjet.Ona me uz amarilise posebno oduševilasmile188

čovjek uči dok je živ
Na vrh
zagorka View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 688
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zagorka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2009 u 08:16
oooo bit će banana kod tebe Wink krasno ti je cvijeće...
amarilisi su preeedivni SmileTongue  moj je tako brzo ocvao... hoće li biti kaj njihovog sjemenja kod tebe? Jel ga skupljaš i sadiš?

morala sam editirati poruku da ti pohvalim i kale... mrak mrak. prekrasne su. ja sam ih jedno vrijeme nadobudno kupovala al uopće mi nisu nicale i pustila sam si mira. al kad vidim ove tvoje; druge godine ih obavezno sadim TongueTongueTongueSmile
Na vrh
SLAVONKA View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SLAVONKA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2009 u 08:23
Hvala Zagorka,a kako tek amarilisi mirišu,do sada nisam skupljala sjeme ali ove godine ću pokušati uhvatiti  i posaditi pa što bude,je da se treba čekati nekoliko godina da procvatu ali isplati se.Bananu sam dugo htjela i na nju najviše pazim.
čovjek uči dok je živ
Na vrh
SLAVONKA View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SLAVONKA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2009 u 08:27
sad tek vidim i ostatak poruke.Kale sam kupila i posadila pa što bude,nisam se nadala da će išta biti od njih jer svugdje piše da su teške ali moja me iznenadila,druge dobro zaostaju s rastom a u isto vrijeme sam ih posadila.Srećom da je na balkonu pa nitko nemože do nje da nije nebi ju više vidjela.
čovjek uči dok je živ
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2009 u 09:28
Slavonko, kale i amarili su predivni..Oni me posebno oduševili u ovom tvom biljnom carstvu...
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2009 u 10:28
Originalno poslano od člana alisa alisa napisao:

Slavonko, kale i amarili su predivni..Oni me posebno oduševili u ovom tvom biljnom carstvu...

I mene!ClapThumbs%20Up
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2009 u 11:01
Mene su oduševile kale, prekrasne su.
život je more
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2009 u 11:05

kale su fenomenalne, gdje si kupila?   smile120
Na vrh
SLAVONKA View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SLAVONKA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2009 u 11:15
Hvala svimaSmile,kalu sam kupila u plodinama,mislim da je bila 20kn.gomolj je bio jadan i mislila sam da od njega neće ništa biti,sad mi je žao što nisam uzela još jednu.
čovjek uči dok je živ
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2009 u 11:25
Odlično Slavonka....sve ti je cvijeće lijepo....dobra ti je ona izreka za palmu...nije važno kakva je....važno da je palma i da dobro uspijeva Clap
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2009 u 14:46
I mene je kala odusevila!
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2009 u 15:17
Originalno poslano od člana SLAVONKA SLAVONKA napisao:

amarilisi
smile39
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2009 u 16:48
Sve pohvale tvom cvijeću! Oduševili su me i amarilisi i kale.
Čitam da su ovo tvoje nove kale? I već tako bujno cvjetaju?! Izgleda mi gotovo nemoguće?!
Moja ima nekoliko godina. a  ove  je godine (da se pohvalim) imala samo jedan cvijet!Confused
Na vrh
SLAVONKA View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SLAVONKA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2009 u 11:41
Originalno poslano od člana bergenia bergenia napisao:

Sve pohvale tvom cvijeću! Oduševili su me i amarilisi i kale.
Čitam da su ovo tvoje nove kale? I već tako bujno cvjetaju?! Izgleda mi gotovo nemoguće?!
Moja ima nekoliko godina. a  ove  je godine (da se pohvalim) imala samo jedan cvijet!Confused
Hvala Bergenia.Imam ja i bijelu kalu,onu običnu,stara je 5 godina i cvate svake 2 godine i to po 1 cvjet,nekada 2,nemam pojma što joj krivo radim a listovi joj budu ogromni.Prošle godine je cvala tako da se ove godine ne nadam. 
čovjek uči dok je živ
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2009 u 14:09
Predivni amarilisi i kale .
Na vrh
inaja View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje inaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2009 u 14:11
UH TA KALA
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 25>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,267 sekundi.