maslina55-što radim kad ne radim |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 7> |
Korisnik | |
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Al bi u živo jedna drugoj upadale u riječ!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
da...idem jos skicnut svoje nove radove u galeriju, pa idem na spavanje...noc!
|
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
Izzy je lijepo opisala tvoju osobnost...svestrana i raznolika...divota od radova...maštovitosti i kreativnosti nikada kraja kada si ti u pitanju...dojmila me se ova posuda koja danju služi kao recimo vaza, a noću može biti svjećnjak...s time da naglasim, da za nijansu po mom pitanju pobjeđuje kao svjećnjak...vrlo je impresivna...boje dolaze više do izražaja kada ih opbasjava svijeća...puno toplije djeluje...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Koliko ima talentiranih ljudi na našem forumu! Ne volim nikome laskati, pa ne hvalim nešto što mi se ne sviđa, ali ovdje ima strahovito puno lijepih i kvalitetnih radova i osjećam potrebu da napišem svoje skromno mišljenje. Sve pohvale, baš mi je drago da si snama. Dobro nam došla!
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Draga Maslina, ovaj put će izostati pohvale ali samo iz razloga što sam tek danas škicnula tvoj profil i uočila da ti je pred 3 dana bio rodjendan. Kak naš narod veli: 7 dana prije ili poslije.... Dakle, od srca ti želim sve najbolje i da ti se ispune sve tvoje želje i snovi |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
nadam se da nije prekasno za pridruziti se lijepim zeljama,i sve pohvale za radove,prekrasni su
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Draga Maslina, ne znam samo od kud ti sve ove ideje i kako stigneš sve to napraviti (i još masline), svaka čast!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Hvala vam i na posjeti ovdje,veselim se da vam se sviđa,hvala na čestitkama,malo sam kao"bolna",nešto fibre pa ne mogu svima zahvaliti ponaosob...
|
|
![]() |
|
Nakon izvjesne gužve u svakodnevici,malo vremena sam odvojila za jedan poklon... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Prekrasan poklon....onaj tko ga dobije bit će presretan....
|
|
![]() |
|
malena malena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
ja stvarno nemam riječi hvale za tvoje radove... svaki put me ponovo prijatno iznenadiš sa novim kalama, taman pomislim da ne mogu biti bolje, a ti dokažeš suprotno.... predivan ti je poklon, ja bih bila oduševljena takvim
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Prekrasno je! |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
ja bi bila presretna da dobijem ovakav poklon,preprekrasan rad
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Uuuuf, sretne li dobitnice prelijepog poklona, zatitrat će joj srčeko
![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
poklon je fantastican...blago onome ko ce ga dobiti...
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Prekrasan poklon! Jel to kombinacija frosty i salveta ili nešto drugo, možda crtano?
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Hvala" ekipici"na pratnji
![]() ![]() @anđelka,to je frosty,nakon toga motiv iscrtan kontur pastom,punjenje bojama za staklo,sve fiksirano pečenjem na 160,40-tak min.Zato i spada ovamo,nije salvetna tehnika ni decoup.
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Predivni radovi!
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Poklon je predivan! Kao da je izašao iz staklane! Nikada nisam radila s frostyjem, nekako mi se činio malo kičast, ali ovo na staklu me definitivno oduševilo!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 7> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |