Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Ostala hobistika > Razni hobi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - maslina55-što radim kad ne radim
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

maslina55-što radim kad ne radim

Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 7>
Korisnik
Poruka
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 971
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2009 u 00:20
Al bi u živo jedna drugoj upadale u riječ!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
goga-osijek View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 683
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-osijek Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2009 u 00:22
da...idem jos skicnut svoje nove radove u galeriju, pa idem na spavanje...noc!
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2009 u 00:24
smile47smile49
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1427
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2009 u 09:14
Izzy je lijepo opisala tvoju osobnost...svestrana i raznolika...divota od radova...maštovitosti i kreativnosti nikada kraja kada si ti u pitanju...dojmila me se ova posuda koja danju služi kao recimo vaza, a noću može biti svjećnjak...s time da naglasim, da za nijansu po mom pitanju pobjeđuje kao svjećnjak...vrlo je impresivna...boje dolaze više do izražaja kada ih opbasjava svijeća...puno toplije djeluje...
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2009 u 12:35
Koliko ima talentiranih ljudi na našem forumu! Ne volim nikome laskati, pa ne hvalim nešto što mi se ne sviđa, ali ovdje ima strahovito puno lijepih i kvalitetnih radova i osjećam potrebu da napišem svoje skromno mišljenje. Sve pohvale, baš mi je drago da si snama. Dobro nam došla!
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2009 u 14:09

Draga Maslina, ovaj put će izostati pohvale ali samo iz razloga što sam tek danas škicnula tvoj profil i uočila da ti je pred 3 dana bio rodjendan. Kak naš narod veli: 7 dana prije ili poslije....

Dakle, od srca ti želim sve najbolje i da ti se ispune sve tvoje želje i snovi

moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2009 u 00:09
nadam se da nije prekasno za pridruziti se lijepim zeljama,i sve pohvale za radove,prekrasni susmile79
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2009 u 12:10
Draga Maslina, ne znam samo od kud ti sve ove ideje i kako stigneš sve to napraviti (i još masline), svaka čast!
ANĐELKA
Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2009 u 12:26
Hvala vam i na posjeti ovdje,veselim se da vam se sviđa,hvala na čestitkama,malo sam kao"bolna",nešto fibre pa ne mogu svima zahvaliti ponaosob...
Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2009 u 19:37

Nakon izvjesne gužve u svakodnevici,malo vremena sam odvojila za jedan poklon...

Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1086
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2009 u 20:16
Prekrasan poklon....onaj tko ga dobije bit će presretan....
Na vrh
malena malena View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 519
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje malena malena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2009 u 23:58
ja stvarno nemam riječi hvale za tvoje radove... svaki put me ponovo prijatno iznenadiš sa novim kalama, taman pomislim da ne mogu biti bolje, a ti dokažeš suprotno.... predivan ti je poklon, ja bih bila oduševljena takvim
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2009 u 09:19

Prekrasno je! smile71

"Friends are Flowers in the Garden of Life"
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2009 u 11:44
ja bi bila presretna da dobijem ovakav poklon,preprekrasan radsmile141smile211
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2009 u 15:43
Uuuuf, sretne li dobitnice prelijepog poklona, zatitrat će joj srčeko smile72
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2009 u 18:39
poklon je fantastican...blago onome ko ce ga dobiti...
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2009 u 07:57

Prekrasan poklon! Jel to kombinacija frosty i salveta ili nešto drugo, možda crtano?
ANĐELKA
Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2009 u 08:48
Hvala" ekipici"na pratnjismile92,drage mojesmile84.
@anđelka,to je frosty,nakon toga motiv iscrtan kontur pastom,punjenje bojama za staklo,sve fiksirano pečenjem na 160,40-tak min.Zato i spada ovamo,nije salvetna tehnika ni decoup.
Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2009 u 09:39
Predivni radovi!
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2009 u 10:24
Poklon je predivan! Kao da je izašao iz staklane! Nikada nisam radila s frostyjem, nekako mi se činio malo kičast, ali ovo na staklu me definitivno oduševilo! smile55
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 7>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.