Ciklame - Cyclamen |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 37> |
Korisnik | |
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ajme moja ciklama se super drzala cijelu jesen pa i dobar dio zime
ja sve cekam kad ce procvjetati - bila je puna pupoljaka i cekam ja cekam... i nista ![]() i kad sam kontrolirala sto bi moglo biti vidjela sam da joj je skoro sve pupove nesto pojelo pa sam neki dan ceprkala po zemlji i nasla nekog debelog crva ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Nisam joj odolela...
![]() ![]() |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
lana_1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 1069 |
prekrasna ti je
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Kako je lijepa i ja bih joj rado pružila dom.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Zvjezdana ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
predivna je!
|
|
Per aspera ad astra.
|
|
![]() |
|
NERI ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 19 Studeni 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 2 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Kako mi je savo promaklo oku....
mimar predivna je stvarno...
jeli prezivjela i dali ponovo cvijeta???
ps. Neri hvala i tebi na sto si pronasla ovu ljepotu...
|
|
![]() |
|
Jasenka ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 505 |
Stvarno je posebna
![]() |
|
![]() |
|
mrvica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 20 Rujan 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 160 |
Mimar tek sad vidim-predivna je!
Moja se napokon probudila, a vec sam skoro odustala od nje, prestala se nadat da ce opet cvjetati ali jučer me ugodno iznenadila pupovima koje zasad još skriva ispod listova, dale bit ce nešto!
![]() |
|
"Dakle: ne brinite se tjeskobno za sutrašnji dan, jer će se sutrašnji
dan brinuti za se! Svakom je danu dosta njegove muke." Mt, 6,34 |
|
![]() |
|
Teehee(R) ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2008 Status: Offline Bodovi: 32 |
Zna li netko kako razmnoziti ciklamu iz gomolja?
Procitao sam da se gomolj prepolovi, al me strah da ne krepa. A drugo, na originalnom gomolju imam tri mala, kako sa njima? |
|
Sesvete/Zagreb
|
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Zašto mi ciklama vene,mjesec dana je bila prekrasna,ogromna i imala je cvijet do cvijeta i sad prije tri dana lišće je počelo žutjeti. Kako ju spasiti????
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Pogledaj da li lišće trune pri gomolju...može biti da je previše zalijevaš, po gomolju, možda je na pretoplom, a i tad se često zarazi nekim gljivicama koje ju unište. Stavi ju na hladnije, zalijevaj samo ispod, a čim zatopli posadi van na gredicu u polusjenu sve do jeseni.
|
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Držim ju u ukrasnoj tegli i u nju nalijem vode,jedino je moguće da joj je prevruče. Za sad ne trune,samo je lišče požutilo. Stavit ću ju van,možda se oporavi
|
|
![]() |
|
inaja ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
danas sam kupila ciklamu namjenila sam da je moj sin odnese nani(mojoj svekrvi) povodom osmog marta.Cjena joj je 4,5 eura da li je to skupo
|
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Inaja tako se krece cijena ciklama kod nas..od nekih 6km-10km |
|
![]() |
|
inaja ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
PA ETO TAKO SAMJE I NAŠLA 9 KM.KO MENI ŠTO BI REKLI
|
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Moja je uspjela da prezivi zimu ,tj.polovica je jos uvijek lijepa dok se ona druga osusila..
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Ja sam dobila dvije ciklame.
![]() ![]() Nadam se da će dugo biti kod mene. |
|
![]() |
|
mrvica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 20 Rujan 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 160 |
Nuna lipe su ti! Evo moje, ovo je druga godina da me veseli
![]() |
|
"Dakle: ne brinite se tjeskobno za sutrašnji dan, jer će se sutrašnji
dan brinuti za se! Svakom je danu dosta njegove muke." Mt, 6,34 |
|
![]() |
|
spašavajte mene i moju ciklamu mene od tuge a njoj je potrebna pomoć za život naime od osmog marta nikako da joj je lijepo kod mene prvo sam je stavila i dnevni boravak bilo je toplo pa su listovi počeli žutiti,zatim je preselim u stubište gdje ima jedam prozor ali ona i dalje sve više žuti i sad joj počnub i cvjetovi venuti ,ja je potom premjestim na balkon koji je osunčan cjeli dan a ono sve samo klonulo na dolje i listovi i cvjetovi u međuvremenu ja joj poskidam uvele cvjetove i žute listove i sad je stavim na balkon koji je u haladu cjeli dan,da i zalila sam je malo u podložak ,naravno da sam je i presadila nekad iznmeđu preseljavanja ,i dsad su joj preostali listovi zeleni ali nekako klonuli šta da radim pomozite,kod jetrve isti dan je dobila kao i ja ima prelijep i grm i cvjet stoji joj u stubištu
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 37> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |