Moj mali gradski vrt - 2 |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 78> |
Korisnik | |
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Drago mi je da vam se sviđa moj vrt i ono što sam napravila od njega ...
...nove ... ![]() ![]() ![]() moja žuta stablašica ... queen amber ... i da baš je kraljica ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
bilo bi jako dobro
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Cvijetomanijak ![]() Mladi grm ![]() ![]() *moderator - povrća Pridružen: 31 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 496 |
Jako lijepi vrt ...uzivala sam gledajuci fotke.Svidja mi se kako su biljke jedna do druge smjestene,sigurno nemas problema s dracom ..hehe
![]() ![]() |
|
Velika gorica
|
|
![]() |
|
Ante3009 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 838 |
Oduševljava me što si napravila u malo prostora. Malo ti zavidim što nemaš buru jer ova zadnja dva naleta prošli tjedan su mi napravila veliku štetu (pokosila neke biljke, lavandi odgodila cvatnju, Acer palmatumu oštetila listove na jednoj strani...). Tvoj vrt je sitan, ali zato dinamitan
![]() |
|
Vrt je kompleks estetske i oblikovne namjere, a biljka je vrtlaru ne samo biljka - rijetka, neobična, obična ili osuđena na nestanak - ona je i boja, oblik, volumen i arabeska u jednom
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
EN hvala ti najljepša na lijepim riječima
Rosa tebi na velikom nedostaje, a da znaš koliko je puta meni nedostajalo na ovom malom prostoru nečeg :)))) meni je bilo samo važno da ne stavim prvu biljku koju vidim u "dućanu" .... promisli malo daj si vremena Ajama kako bi bilo ;) ? |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
baš je krasno.kako bi bilo da pokupiš sjeme onog tvog digitalisa
|
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
predivna je tvoja oaza bas kako kaze en na malom prostoru imas mnostvo predivnih cvijetica ,ja imam veliki vrt i stalno mu nesto nedostaje koliko god mjenjala rasporede uvijek nesto negdje ostane prazno pa sam onda u dilemi sta tu staviti
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
prekrasno, skladno, bujno , na malo prostora stvorila si lijep vrt
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
kako je lijep tvoj mali gradski vrt, heuchere su prave primadone, prekrasne su
i sve drugo, ali one mi baš lijepo izgledaju na gredici |
|
![]() |
|
Drage moje djevojke hvala vam na lijepim riječima ... vrt ove godine zbilja buja izgleda da mu paše ovo toplo-hladno, suho-kišno vrijeme...
Sarajko nešto ću smisliti ![]() (vratit ću se na cif samo da riješim neke problemčiće) |
|
![]() |
|
kod tebe bujno kao da nisi u gradu.za tebe ne vrijedi vrelina gradskog asfalta.tu je prekrasna hladovina i cvijetno šarenilo.
|
|
![]() |
|
lorica10 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
cvijeće i njihove skupine, bujnost, cvjetnost, sve pohvale za trud |
|
Ruka koja daje uvijek je iznad one koja prima.
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
pa draga Tija kod tebe kao u prašumi,tako je bujno cvijeće,a plavi cvjetovi su zaista prelijepi,lupinus,pakujac ma prelijpo,a sjemenke kukurjeka su zaista pravo rodile,naravno ako se mogu pisat za jednu dvije
![]() |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
i ja sam se vratila u tvoj vrt, zaista je divan, bujan, zelen, prepun boja, a slike cvijeća su fenomenalne, nemam teksta , samo znam da sam uživala.
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Prošetala sam tvojim vrtom i šta reći - krasno ti je, skladno, baš sam guštala.
|
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
današnje ....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sjemenke Kukurjeka... u čahuri ih je od 7 - 10, klijavost 100% ![]() |
|
![]() |
|
Novo su Alstromerije .... kupljene su u Čk u BAT-u
Kumo ajde molim te deri se iz sveg glasa, draža si mi tako ... dok si tiho sumnjivo mi je
![]() |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
i ja pitam kako se zove novo, predivni se čine...
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Sedim tu, cutim i uzivam. Ne bih da remetim lepotu i tisinu.
|
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 78> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |