MIMI 45-moja oaza mira |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 34> |
Korisnik | |
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ma nemoj, a za nas ostalih - baš ću šetati i sjesti na kamen i uživati, a ti dođi ako želiš
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Ne mogu se dovoljno nadiviti ovoj ljepoti, mogla bih sve ovo gledati satima! Sve je tako raskošno a istovremeno tako jednostavno, spokojno, čisto..
|
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
mimi 45 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2010 Status: Offline Bodovi: 111 |
Triša, evo ponudit ću ti klupu da ti bude udobnije nego na kamenu...hi hi
a da mi ne budeš ljubomorna evo nešto i za tvoje okice... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Mimi, slikice su svakim danom sve bolje, a ono na njima je uobičajeno lijepo i svima nama, cvjetoljupcima, milo!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
mimi 45 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2010 Status: Offline Bodovi: 111 |
![]() |
|
![]() |
|
goga-zg ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 573 |
dobro nam došla.imaš prekrasnu okućnicu ,pravi mali botanički vrt.
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Sve sam ti ostalo već vidjela i pohvalila, ova zadnja slika je - "E, baš to".
Sličan želim da mi bude dio u dvorištu koji ja zovem "forumski vrt"!
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Prekrasno Mimi
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
ukusno ,uredno,raznovrsno,zaista prelijepo,pa bogami i ja poslije ove vreline sjela malo u tu hladovinu i uživala
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Mnoštvo predivnih detalja
![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Tvoje jezero je san snova,a kamenjar super i vidila sam kameleon meni tako drag
![]() ![]() |
|
![]() |
|
....cvjetoljubci moji zahvaljujem na lijepim riječima a budući slike govore više od riječi...opet slikice...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Dakle vrt je zbilja prekrasan!
![]() ![]() ![]() ![]() E sad imam dva pitanja!
![]() Koliko ti je "star" hibiskus?
Koliko ti je star euonymus?
Imam tri hibića stari od dvije do tri godine i tri euonymusa starih tu negdje. Pa me zanima koliko će im trebati da narastu na veličinu tvojih, koji su oba, i hibić i euonymus prekrasni!
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
tacno mimi,slike govore vise od rijeci,
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Mimić, slike krasne a kamenjar pokraj staze je wwwauuu!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
BAKA: euonymus je sigurno star nekih šest godina,s tim što je prije par godina bila takva zima da je dosta smrznuo a i ja ga obrezujem kako ne bi izrastaoo velik... imam ga još u zelenoj i srebrno zelenoj boji...a hibiskusu je trebalo oko četiri godine da postane ovakav.
![]() CURE: kamenjar je tek wauu u proljeće jer su tamo sve trajnice koje počinju cvjetati...možda nađem koju staru sliku...mada digitalac imam od nedavno pa ne znam ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 34> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |