mali je vrtić ograjen, ograjen... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 36> |
Korisnik | |
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
takve mi fale
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Bude sjemanja, samo ne podnosi previše presađivanje.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Boli me srce koliko malo vremena provodim u svom cvjetnjaku u posljednje vrijeme. Uz održavanje povrtnjaka, branje jabuka i pravljenje octa, te branje i sušenje šljiva i pečenje pekmeza, obitelj i posao u posljednje vrijeme stignem samo počupati korov u cvjetnjaku. Ipak sam danas uspjela poslikati par sličica :
[IMG">http://www.cvijet.info/images/galleries/640-480/e0e783ae-P1010160.JPG" /> |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
više mi neće primiti slikice.probat ću u jutro. |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Lijep vrt. Crveni plamenac
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Samo ti spremaj zimnicu bit će svašta ove zime za papati, eto ponekad i u vrt svratiš, slikice su ti super.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Pa možda nekad treba i cviću dati malo odmora od nas,lipo ti izgleda
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Curke puno hvala.
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Lijep ti je vrtek a tek pogled s kuhinjskog prozora...
![]() Ipak najviše mi se sviđa ono na prvoj slici na ovoj stranici i ono s crvenim plamencem!
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
krasno i rascvjetano! Jel ono ljubičasti alisum na prvoj fotki?
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Pa baš se čudim kako kažeš malo vremena provodiš u vrtu, a tako je lijep.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Curice hvala na posjeti, Saro za ono ne znam kak se zove.Kupila sam sjeme u bauhausu, pisalo je samo niske trajnice, posijala i evo ga. Imam skoro cijelu gredicu za samo 2,5 kn. Vremena imam stvarno malo, a obožavam cvijeće. Ovo je prva godina, nadam se da ću do godine imati i nešto za pokazati kad mi se trajnice razrastu. Kad gledam vaše vrteke mislim si kako nikad neću imati takav vrt.
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Dobro je da nisi zadovoljna do kraja sa vrtom mi ljubitelji znamo kako to riješiti, urediti nešto novo, posaditi nešto novo i tako se liječi naše nezadovoljstvo.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Pomalo se i moj kuhinjski prozorčić sve više šareni : Bosiljak uživa u šarenom zagrljaju. imam i njih : [IMG">http://www.cvijet.info/images/galleries/640-480/36758e81-P1010168.JPG" /> |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
bas se fino sareni
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
prvi put sam u tvome vrtu i baš ti je lijep, sve cvijeće ti je za pet, ali paprićice su prelijepe!
šta znači ograjen, jeli to ograđen?
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
svima hvala na posjeti
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 36> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |