MOJ VRT |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 28> |
Korisnik | |
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Drago mi je da si nam stigla i rado ću psjećivati novi vrtić s Kornijem-Kornjačićem
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
DRENOVA 1234 ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 15 Kolovoz 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 210 |
![]() |
|
DRENOVA 1234 ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 15 Kolovoz 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 210 |
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Prekrasne sličice za početak. Bit će lijepo pratiti tvoje napredovanje u uređenju vrta jer kad jednom počneš nemožeš stati ni da hoćeš, ekipa te gura naprijed!!!
Bit će mi zanimljivo pratit tvoj vrt jer imam posebne veze iz prijašnjeg života sa morem, palmama i kamenjem a toga kod tebe ne manjka!!! Još jednom , dobrodošla, iako sam i ja relativno nova, ali kako su me sve cure lijepo pozdravile na početku i koliko mi je to značilo, znam da i tebi to puno znači!! ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Zaista ste svi dragi,veselim se druženju u vrtovima
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Dječica su preslatka a bome i zečići. Imaš li problema s njima i s kornjačom i cvijećem?
Mi smo imali davno kornjaču u vrtu i posebno su joj prijale salvije
![]() |
|
![]() |
|
-Jedan dio vrta u kojem i boravi kornjača i povremeno zeke je određen za igru moje unučice , a naziva se FARMA . Tamo je i slikana s malim susjedom-prijateljem jer su stalno zajedno. Sada su u tom dijelu radovi,što ću i pokazati slikama,jer će biti još veći travnjak. Sve cvijeće sadim sa unukom
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
dragomije da si nam se pridružila.upravo sam prošla kroz tvoj vrt i mogu ti samo reći predivnoooo, a tek ovi mali slatkiši sa zećićima su posebna prića.
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
![]() |
|
Uploaded with ImageShack.usFany hvala na pohvalama, ali kako vidiš bolja sam sa motikom nego s laptopom pa se još uvijek učim. |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Super još jedna baka na forumu, pozdrav tebi i unučici i vašm ljubimcima sve je lijepo i skladno meni se najviše sviđaju oni asparagusi u visećim teglama.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
Uploaded with ImageShack.us ovdje se vidi jedan dio vrta, dio terase,i kivi |
|
![]() |
|
Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Eto to je to - terasa kivi - odlično.
Novo ime je za 5!
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Ovdje sam vam htjela pokazati smreku koju je moj sin dobio prilikom primanja u pionire (zadnja generacija 1988) bila je mala grančica
|
|
![]() |
|
Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 28> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |