Putovanje lijepom našom i šire |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456> |
Korisnik | |
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Predivno putovanje. Ja sam spojila zadnja dva prikaza.Pa prvo Sarajkin dom!Prelijep i na krasnom mjestu!
Onda Sarajevo,Ilidža...mogu zamisliti kako ste uživali.
I dalje put do kraja pun lijepih predjela,zanimljivosti, znamenitosti...
Triša, mislim da ste oboje dobro napunili baterije za godinu dana najmanje!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Draga Triša,ja sam čekala da završiš sa reportažom pa da te onda pohvalim.Vidim da ste ti i TM bili jako aktivni,pa pola lijepe naše ste obišli(nije baš pola ali..).Lijepo mi je gledati takve putopise kad već nisam u mogučnosti ih realizirati.Hvala tebi i TM što ste nam pokazali zanimljive krajeve i upoznali drage ljude.Možda vas jednog dana put ponese i na sam sjever lijepe,pa se i mi upoznamo.Čestitam još jednom
![]() |
|
![]() |
|
Mikica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3024 |
Ma Triša bilo je prelijepo gledati i čitati.Hvala tebi i tvom mm.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Drage moje hercegovke, eto baš mi je žao, no mi smo stalno bili u nekom tajmingu, jurili, žurili da što više toga vidimo, pa kako smo dosta često u Splitu, a mi smo od "akcije" - što je to "skoknut" do Mostara na kavu. Bit će prilike.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Draga Triša pregledala sam ovu tvoju prelijepu reportažu i mogu ti teći da sam oduševljena i mjestima kroz koje si prošla i dragim osobama koje si na tom putu posjetila. Meni je više nego žao što do mene nisi svratila. Očekivala sam tvoj poziv ali uzalud. Očito nisi pročitala poruku koju sam ti poslala U poruci je bio moj broj mobitela i cijelu nedjelju sam čekala da me nazoveš. Žao mi je što je tako ispalo, ali nadam se da drugi put neće doći do nesporazuma.Još jednom moje duboko žaljenje i pozdrav.
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
-draga Triša pregledah ove lijepe snimke i za njih ti kažem bravo,sve je predivno,a samo mi jedno žao da ti nije palo na pamet da nas ima i iz Mostara i da bi rado bili domaćini
-ja se nalazim na stranicama dekupaž tehnike i razni hobi,a uživam posjećivati i ostale stranice,pa ako nekad ponovo kreneš ovamo javi se -milo mi da si bila s Rosi iz Splita,divna djevojka,nedavno sam ju upoznala... |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
![]() |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
i nama je bilo fantastično!
osjećam se kao da sam putovala sa tobom! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hvala vam dragi moji - nadam se da ćemo iduće godine opet na slično putovanje, jer ima još toliko krajeva u našoj domovini koje svakako vrijedi posjetiti.
Evo privest ću naše putovanje kraju.
Nakon obilaska predivnog etno sela, koje nam je potpuno zaokupilo pažnju vraćamo se u lijepu našu, a naše odredište je Makarska.
Spuštamo se polako ali sigurno, s desne strane nam je Biokovo, a s lijeve more
![]() Pogled je predivan, a prati nas i sunce
![]() Planine ostaju iza nas, još ne osvojeno Biokovo, no obećajemo da ćemo se vratiti - srećom do vrha se može autom.
![]() Na ulasku u Makarsku dočekuju nas bugenvilije
![]() Kratak pogled na Makarsku s rive
![]() i malo uokolo
![]() a moju pažnju zaokuplja ova ljepotica
![]() Put nas vodi prema Splitu, gdje živi kćerka mm, pa stižemo na dogovoreni ručak. Nakon kavice i ćakule pokušavam dogovoriti splitsku kavicu, pa idemo u šetnju Marijanom.
Evo nekoliko slikica Splita viđenog s Marijana
![]() ![]() ![]() Po povratku doma spavanje, a i dogovor za kavu je već utanačen, pa sutradan ujutro idem na staro mjesto - znala sam da me Rose i Vanja neće razočarati - uvijek vesele i spremne za cvjetne susrete
![]() Sve što je lijepo kratko traje pa se opraštamo od naše djece i poslije ručka krećemo prema Skradniku u namjeri da poberemo jabuke i nešto grožđa, prespavamo i ujutro doma u Rijeku.
Izabiremo put preko Drniša, pa ćemo na Knin, no tu negdje u Otavicama ugledamo putokaz "mauzolej" - pojma nemamo o čemu se radi, pa mi nebi bili mi kad nebi skrenuli (neki misle da smo "skrenuli" već odavno).
Dakle na brdašcu predivno zdanje
![]() dakle mauzolej - grobnica obitelji Ivana Meštrovića, našeg poznatog kipara, slikara, arhitekte i pisca.
Simpatična cura u podnožju brdašca na recepciji vodi nas, uz neku minimalnu naknadu do mauzoleja stepenicama - uh dosta ih je
![]() Zdanje je prekrasno, a i unutrašnjost ukrašena kipovima, na žalost bilo je dosta tamno pa slike nisu uspjele, osim stropa
![]() Silazak traje puno kraće
![]() sjedamo u auto i preko Knina, do Otočca, gdje se nakon nekoliko km na Sv, Roku uključujemo na autoput za Ogulin, jer vani već pada mrak.
Nema više - gotovo. Bilo je fantastično, a susreti s dragim ljudima s foruma ostat će mi u sjećanju zauvijek.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
DRENOVA 1234 ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 15 Kolovoz 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 210 |
Jako lijepa,zanimljiva reportaža,sa prelijepog putovanja,uživala sam čitajući.Bravo za Trišu i njenog m.
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Pročitala s guštom tvoj putopis,.............oduševljena sam viđenjem i iskreno se nadam da vam je bilo lijepo!
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Naša Sarajka je zaista predraga, a ovo etno selo je što se kamena tiče - mjesto baš za mene!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Mikica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3024 |
Dakle ovo je tako krasno da sam ganuta do suza.Bravo Triša i hvala ti.
![]() |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Bravo Trišice
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Slike iz Sarajeva, Mostara i Međugorja su prelijepe. Moja "zamjerka" je jedino što si nam dala toooooliko malo slikica (a rekla si da ih imaš oko 300, ako sam dobro zapamtila ![]() ![]() |
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
Dragi moji hvala vam od srca. Sutra ću staviti nastavak priče i kraj putovanja - budite samnom.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Predivno putovanje i prekrasna reportaža sa puno podataka i prekrasnih slika,
![]() ![]() ![]() S nestrpljenjem čekam nastavak....... |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
prelijepo, tako su lijepi ti krajevi, svugdje se ima nešto lijepo vidjeti. šteta da niste vidjeli jankovac, tamo sam bila i prelijepo je. svuda ima dragih i ljubaznih ljudi! drago mi je da sam vidjela i lilie i njeno lijepo cvijeće, lijepo cvijeće je i u sarajke. etno selo u međugorju je prelijepo!sa nestrpljenjem očekujem nastavak reportaže!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
E bogami sam se i ja nauživala na ovom tvom putovanju,zaista krasna mjesta a i slike ,doduše malo si previše stavila Sarajku i Sarajevo ,hvala ti na tome,zaista sam dirnuta,i drago mi je ako vam je bilo ugodno kod mene i u mom gradu
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |