Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Cvijeće foto... > Moj grad u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Putovanje lijepom našom i šire
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Putovanje lijepom našom i šire

Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2010 u 17:12
Predivno putovanje. Ja sam spojila zadnja dva prikaza.Pa prvo Sarajkin dom!Prelijep i na krasnom mjestu!
Onda Sarajevo,Ilidža...mogu zamisliti kako ste uživali.
I dalje put do kraja pun lijepih predjela,zanimljivosti, znamenitosti...
Triša, mislim da ste oboje dobro napunili baterije za godinu dana najmanje!Thumbs%20UpClap 
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2010 u 10:36
Draga Triša,ja sam čekala da završiš sa reportažom pa da te onda pohvalim.Vidim da ste ti i TM bili jako aktivni,pa pola lijepe naše ste obišli(nije baš pola ali..).Lijepo mi je gledati takve putopise kad već nisam u mogučnosti ih realizirati.Hvala tebi i TM što ste nam pokazali zanimljive krajeve i upoznali drage ljude.Možda vas jednog dana put ponese i na sam sjever lijepe,pa se i mi upoznamo.Čestitam još jednomClap
Na vrh
Mikica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3024
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2010 u 09:44
Ma Triša bilo je prelijepo gledati i čitati.Hvala tebi i tvom mm.
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2010 u 08:40
Drage moje hercegovke, eto baš mi je žao, no mi smo stalno bili u nekom tajmingu, jurili, žurili da što više toga vidimo, pa kako smo dosta često u Splitu, a mi smo od "akcije" - što je to "skoknut" do Mostara na kavu. Bit će prilike.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2010 u 08:02
 Draga Triša pregledala sam ovu tvoju prelijepu reportažu i mogu ti teći da sam oduševljena i mjestima kroz koje si prošla i dragim osobama koje si na tom putu posjetila. Meni je više nego žao što do mene nisi svratila. Očekivala sam tvoj poziv ali uzalud. Očito nisi pročitala poruku koju sam ti poslala U poruci je bio moj broj mobitela i cijelu nedjelju sam čekala da me nazoveš. Žao mi je što je tako ispalo, ali nadam se da drugi put neće doći do nesporazuma.Još jednom moje duboko žaljenje i pozdrav.
Na vrh
KIKA '56 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 843
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KIKA '56 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2010 u 01:38
-draga Triša pregledah ove lijepe snimke i za njih ti kažem bravo,sve je predivno,a samo mi jedno žao da ti nije palo na pamet da nas ima i iz Mostara i da bi rado bili domaćini
-ja se nalazim na stranicama dekupaž tehnike i razni hobi,a uživam posjećivati i ostale stranice,pa ako nekad ponovo kreneš ovamo javi se
-milo mi da si bila s Rosi iz Splita,divna djevojka,nedavno sam ju upoznala...
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6667
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2010 u 00:45
smile227
Da imam rep mahala bi s njim
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2010 u 22:23
i nama je bilo fantastično!
osjećam se kao da sam putovala sa tobom!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2010 u 21:53
Hvala vam dragi moji - nadam se da ćemo  iduće godine opet na slično putovanje, jer ima još toliko krajeva u našoj domovini koje svakako vrijedi posjetiti.

Evo privest ću naše putovanje kraju.
Nakon obilaska predivnog etno sela, koje nam je potpuno zaokupilo pažnju vraćamo se u lijepu našu, a naše odredište je Makarska.
Spuštamo se polako ali sigurno, s desne strane nam je Biokovo, a s lijeve more

Pogled je predivan, a prati nas i sunce

Planine ostaju iza nas, još ne osvojeno Biokovo, no obećajemo da ćemo se vratiti - srećom do vrha se može autom.

Na ulasku u Makarsku dočekuju nas bugenvilije

Kratak pogled na Makarsku s rive

i malo uokolo

a moju pažnju zaokuplja ova ljepotica

Put nas vodi prema Splitu, gdje živi kćerka mm, pa stižemo na dogovoreni ručak. Nakon kavice i ćakule pokušavam dogovoriti splitsku kavicu, pa idemo u šetnju Marijanom.

Evo nekoliko slikica Splita viđenog s Marijana

Po povratku doma spavanje, a i dogovor za kavu je već utanačen, pa sutradan ujutro idem na staro mjesto - znala sam da me Rose i Vanja neće razočarati - uvijek vesele i spremne za cvjetne susrete

Sve što je lijepo kratko traje pa se opraštamo od naše djece i poslije ručka krećemo prema Skradniku u namjeri da poberemo jabuke i nešto grožđa, prespavamo i ujutro doma u Rijeku.

Izabiremo put preko Drniša, pa ćemo na Knin, no tu negdje u Otavicama ugledamo putokaz "mauzolej" - pojma nemamo o čemu se radi, pa mi nebi bili mi kad nebi skrenuli (neki misle da smo "skrenuli" već odavno).

Dakle na brdašcu predivno zdanje

dakle mauzolej - grobnica obitelji Ivana Meštrovića, našeg poznatog kipara, slikara, arhitekte i pisca.
Simpatična cura u podnožju brdašca na recepciji vodi nas, uz neku minimalnu naknadu do mauzoleja stepenicama - uh dosta ih je

Zdanje je prekrasno, a i unutrašnjost ukrašena kipovima, na žalost bilo je dosta tamno pa slike nisu uspjele, osim stropa

Silazak traje puno kraće

sjedamo u auto i preko Knina, do Otočca, gdje se nakon nekoliko km na Sv, Roku uključujemo na autoput za Ogulin, jer vani već pada mrak.

Nema više - gotovo. Bilo je fantastično, a susreti s dragim ljudima s foruma ostat će mi u sjećanju zauvijek.

RIJEKA

Na vrh
DRENOVA 1234 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 210
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje DRENOVA 1234 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2010 u 20:37
Jako lijepa,zanimljiva reportaža,sa prelijepog putovanja,uživala sam čitajući.Bravo za Trišu i njenog m.smile141
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2010 u 19:04
Pročitala s guštom tvoj putopis,.............oduševljena sam viđenjem i iskreno se nadam da vam je bilo lijepo!
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2010 u 13:11
Naša Sarajka je zaista predraga, a ovo etno selo je što se kamena tiče - mjesto baš za mene!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Mikica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3024
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2010 u 08:06
Dakle ovo je tako krasno da sam ganuta do suza.Bravo Triša i hvala ti.smile78
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2010 u 07:57
Bravo Trišice Clap! Neka mi nitko ne zamjeri ali ti si prava majstorica u prezentiranju svojih putovanja, uživala sam proći bar virtualno s tobom cijelom kontinentalnom Hrvatskom i Bosnom. Ako si u Bosnu prešla za Brčko preko preko prelaza Gunja, onda si prošla i kroz moje mjesto , tj. odakle sam jaWink... Hvala ti što si nam približila naše forumašice, pravi si ambasador foruma Clap.Moram se još osvrnuti na ovu ljepotu koju si nam pokazala kod naše Sarajke, maaaajko mila ljepote ,na trenutak (u stvari više njihWink) ostala sam u (pozitivnom) šoku u kojoj divoti ta žena živi smile39 !
Slike iz Sarajeva, Mostara i Međugorja su prelijepe.
Moja "zamjerka" je jedino što si nam dala toooooliko malo slikica (a rekla si da ih imaš oko 300, ako sam dobro zapamtila Wink), vjeruj, ne bi nam dosadilo gledati niti njih 350 da ih imaš LOL!
Na vrh
lilie View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2319
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilie Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2010 u 23:26
smile126Predivno. Uz pomoć tebe i ja sam vidjela Vukovar i ostala mjesta. Upoznala Sarajku. Hvala na slikama i reportaži!!!!!!!!! 
znati mnogo ne znači biti mudar
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2010 u 23:23
Dragi moji hvala vam od srca. Sutra ću staviti nastavak priče i kraj putovanja - budite samnom.
RIJEKA

Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2010 u 22:54

smile141 Triša! Reportaža je prekrasna i hvala ti na njoj, a mogu samo zamisliti kako je bilo lijepo sve to vidjeti uživo .

Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2010 u 22:54
Predivno putovanje i prekrasna reportaža sa puno podataka i prekrasnih slika,

S nestrpljenjem čekam nastavak.......

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2010 u 22:53
prelijepo, tako su lijepi ti krajevi, svugdje se ima nešto lijepo vidjeti. šteta da niste vidjeli jankovac, tamo sam bila i prelijepo je. svuda ima dragih i ljubaznih ljudi! drago mi je da sam vidjela i lilie i njeno lijepo cvijeće, lijepo cvijeće je i u sarajke. etno selo u međugorju je prelijepo!sa nestrpljenjem očekujem nastavak reportaže!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2010 u 22:32
E bogami sam se i ja nauživala na ovom tvom putovanju,zaista krasna mjesta a i slike ,doduše malo si previše stavila Sarajku i Sarajevo ,hvala ti na tome,zaista sam dirnuta,i drago mi je ako vam je bilo ugodno kod mene i u mom gradu
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.