moje pocetke |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456> |
Korisnik | |
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tanjur i slika s nružama,jako lijepo!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gerberi1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 588 |
slika mi je prelijepa....ostalo mi se takodje svidja.......ma sve mi je lijepo......
![]() |
|
"ako Ti predstavljas raj,hoces li me povesti tamo"
|
|
![]() |
|
Tatjana_bg ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 268 |
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
cipelice su preslatke
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Svaka čast tegli, al ja uvijek padnem na otkačeno uređene cipelice
![]() Padalo mi je na pamet da probam i ja to na nekim cipelama ili sandalama, ali nikad nisam načistu-da li ispuca boja na njima? Dok se hoda, one se savijaju na nekim mjestima, pa me to interesira- koliko je postojana boja u tom slučaju, i koje lakove koristiš za zaštitu? Tako bih rado probala jer sam cijelu zimu tražila crvene salonke, ali nisam uspjela naći s visinom pete koma meni odgovara...tako bih rado neke zacrvenila ![]() ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
I meni su cipelice premedene!
MdM - moje iskustvo s bojanjem klompi je slijedeće: na pregibima lak zaista malo popuca ali mene osobno to ne smeta jer su klompe bile u očajnom stanju. I ovako ispucane su bolje nego što su bile..... Za cipele ne bih preporučila ovu tehniku, možda postoji neka boja i lak za kožu.....
|
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Cipelice savršene!!
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 268 |
jani cipelici su bili stvarno total unostene, za jednu sezonu koliko moze da nose, mislim da ce sve izdrzati, nadam se, a i da nece nije velika steta, bolji su u svakom slucaju od onog izgleda koje smo nasledili, steta sto nisam se setila da slikam kakve su bili
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
hvala ![]() |
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Tatjana - ista situacija je bila i s mojim klompama, prema tome, koliko traje da traje bolje je nego što je bilo, a tvoje cipelice su sada preslatke
![]() |
|
![]() |
|
aleksandra m ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 45 |
Cipelice su kao bombona...ma svi radovi su predobri.
![]() |
|
http://aleks-pogledkrozmojuprizmu.blogspot.com/
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
hihi i ja isto kazem,bolje potraju nego da se bace ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
hvala, uzivam u radu, nazalost imam malo vremena ali...sticicu ja sve ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
maloprije sam gledala jedne preslatke dječije čizmice a sad ovdje kod tebe cipelice-predivno si to odradila,preslatke su!!oborile su me s nogu,prepredobro a i ostali radovi su lijepi ali su mi one zasjenile sve drugo!
![]() |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Cipelice-zakon
![]() |
|
![]() |
|
sanja 1734 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 302 |
Tatjana bg iako kažeš da si početnik radovi su ti super koliko ja mogu ocijeniti kao teški početnik, i zaboravih ti zahvaliti na savjetima na koje mi uvik odgovoriš, hvaaaala.
![]() |
|
![]() |
|
altea ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 04 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 14 |
zašto ja ne mogu vidjeti slike radova o kojima govorite
|
|
![]() |
|
sanja 1734 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 302 |
Kako ne možeš, ako si prijavljena na forum, a vidim da jesi, samo moraš listati stranice od svakog koga želiš pogledati, a sve ti se to nalazi u dekupaž radovima
|
|
![]() |
|
lilana ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2010 Lokacija: Yemen Status: Offline Bodovi: 32 |
Tatjana, prvo da pohvalim tvoje radove i da ti kazem da ja imam jednog prelepog nemackog ovcara (to sam ti rekla zato sto vidim da i ti volis pse).
Imam jednu molbu,na sajtu sam videla da rade cracle sa zelatinom.Evo ja ti saljem link a ti ako hoces prevedi nam verujem da ce mnoge zanimati.prevod mozes staviti i u temu zamjenski materijali jer tamo se vec pisalo o crakle sa drvofiksom. pozdrav |
|
![]() |
|
lilana ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2010 Lokacija: Yemen Status: Offline Bodovi: 32 |
uf zaboravih link evo ga
www.liveinternet.ru/users/3374699/rubric/1463580 |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |