Djelo mojih ruku - by djibril |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 15> |
Korisnik | |||
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
|||
![]() |
|||
Sponzorirani linkovi | |||
![]() |
|||
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
||
Odlican pocetak!
Volis li ti to Pokemon kad si macu tako nazvao ![]() |
|||
![]() |
|||
Djibril ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 189 |
||
Hvala na komplimentima!!! Osim crvenolisnog javora, imam i javor sa crvenom korom. Njegovo lišće mijenja boju tijekom godine. Postavit ću slike ovaj tjedan, pa da i njega vidite sad sa lišćem.... A mačka samo žica hranu. Sad je i skotna, pa bi uskoro trebalo biti i mačića... ![]()
Ma to mi prvo palo na pamet. Inače joj se samo vikne MIC i odmah doleti... ![]() |
|||
![]() |
|||
magnolia ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Lokacija: mostar Status: Offline Bodovi: 426 |
||
Jako lijepo i kreativno!
![]() |
|||
![]() |
|||
Djibril ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 189 |
||
Hvala... ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Da i ja ubacim još nekoliko slika...
Kestenje polako izbacuje lišće... ![]() ![]() ![]() Pogled na kestenje i drijenak... ![]() Drijenak... Njegovi žuti cvjetići već polako gube boju... ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Nekoliko pogleda na vrt sa raznih strana...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salix integra hakuro nishiki... ![]() Salix caprea pendula... ![]() ![]() Crvenolisni javor... ![]() ![]() Javor sa crvenom korom... ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
ivančica flower ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 416 |
||
Prekrasno,baš mi se sviđa kako si uredio tlo oko drveća,još više se ističe ljepota mladog,zelenog lišća.
|
|||
![]() |
|||
||
Travica je počela izbijati na mjestima gdje su izvađene voćke...
![]() ![]() Drvo bez imena... :) ![]() ![]() ![]() I moja albizia julibrissin ... ![]() Još uvijek ne daje nikakve znakove. Da li ju još netko ima? Kada izbiju pupovi ili nešto? Već me brine da se neće primiti... ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Hvala... Pozz... ![]() |
|||
![]() |
|||
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
||
Zadivljuje me kako odolijevaš svim cvjetnicama i kako se striktno pridržavaš svog plana za vrt! Ja ne mogu odoljeti ni jednom prelijepom cvijetku
![]() Ovaj pendulasti salix ti je prelijep! |
|||
Time is something you can never get back..
|
|||
![]() |
|||
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
||
I meni se čini da je ovo jedna osmišljena planska sadnja
![]() |
|||
![]() |
|||
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
||
albizia neka te ne brie,ikod moje se jedva vide listici,uskoro ce da te obraduje
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Pa zamislio sam si sve kako bih želio da izgleda. Pa bih prvo to sve odradio što sam zamislio. Uvijek nešto ispadne drukčije ili smislim nešto drugo, ali ipak sve ide u onom smjeru kojem želim. Cvijeća će biti, ali tek kad završim zacrtano. Ali ima već i pomalo cvijeća... :)
Hvala na lijepim vijestima. Odmah mi je lakše... :) |
|||
![]() |
|||
||
Evo nekoliko novijih slika moga vrta....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Tko kaže da u Slavoniji ne uspijevaju palme!?
![]() ![]() A evo i hrpe kamenja koja čeka da ju upotrijebim.... ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Toliko od mene za sada... Pozdrav... :)
|
|||
![]() |
|||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
||
Toliko predivnih slika, okoliš uredan rascvjetan, sve na svom mjestu, baš super.
|
|||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|||
![]() |
|||
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
||
![]() opet sam u tvom vrtu,sve ti cvate,baš je lijepo,ai palmu imaš?krasno.
|
|||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 15> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |