Kiki-ko slavi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 7> |
Korisnik | |
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Rijeka
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Ajme koji buket!!Puno hvala svima.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Silvy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Sretan rođendan Kiki-ko?!
Želim ti sve najbolje u životu, puno zdravlja, sreće i zadovoljstva. ![]() |
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
I od mene sve najbolje sa zakašnjenjem
![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
vijolica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
Kasnim,ali želim sve najbolje!
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
malo kasnim ,ali mi je skoro i to promaklo.ništa više ne vidim od mojih majstora. kiki puno sreće i svega ostalog i što blažih zima i što više cvijeća i ...
![]() |
|
![]() |
|
kamilica ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
Promaših dan, ali ne i mjesec...
Draga Kiki, sve najbolje ti želim u tvom životu!
![]() Puno slikica sa Silbe, Zadra, tvojih radova i svega ostaloga...
|
|
Moj Osijek pun je sunca!
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Pretvoriću se u mačku i za puno manje.Hvala na željama.
|
|
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Draga Kiki eto pogledaj danas 24 sata, talijanka ostavila 2 mil. eura svom ljubimcu i znaš kako se zove Kikko zar nema simbolike? E pa nek se i tebi osmjehne tako nešto, može i manje zar ne?
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
sretan ti rođendan
![]() ako je jučerašnji dan bio fijasko, neka sve ostane tamo, u prošlosti, a dobre želje vrijede za cijelu godinu ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Dragi ljudi.Evo mene iz bodula.Ah,što te ne slomi te valjda ojača.
Kao prvo,puno vam hvala na željicama i čestitkama.No,vratimo se na početak.Nakon kiše biblijskih razmjera prije 10 dana,uđem ja u kuću kad tamo poplava biblijskih razmjera.Uzmem ja masku i peraje (pardon,gumene čizme )da vidim razmjere štete.Zidovi,podovi, plafoni i namještaj prizemlja i prvog kata su se dobro natopili.Priliv vode je bio toliko velik da gušterna nije mogla vodu primiti i umjesto da kroz rupe ide van sa terase ulazila je u kuću (glupi majstori,glupi investitori,krivi nagib).Čistila sam od petka do danas.Obično za neke rođendane i crkvene blagdane padam s bicikla.Ovo nisam očekivala.Ok,jasno mi je .Nijedan moj sretan rođendan nije sretan rođendan. A išla sam samo posaditi luk i češnjak.Aralija,nasmijala si me.U Americi imam samo prijateljicu koja nakon što se treći put udala ni ne piše.Dvanaest ipo.Aha,to je doba kad se nešto mora prezalogajiti. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Sretan ti rođendan
![]() |
|
![]() |
|
matilda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Lokacija: Krapina Status: Offline Bodovi: 540 |
![]() |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Sretno!
![]() |
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 7> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |