Simbioza između prirode i digitalne |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2345> |
Korisnik | |
mali_vrtlar ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 108 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prije svega da zazelim dobrodoslicu, a po tom da nahvalim sve tvoje radove, uzivao sam u svom tom raju i ocekujem sa veseljem daljnje slikice
![]() |
|
zivot je lip, ako ga zivite u prirodi i sa zivotinjama
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
PlavaDigitalna ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2012 Status: Offline Bodovi: 80 |
Hvala na dobrodoslicama
![]() Cvijetomanijak, sve cuvarkuce moraju ostati vani inace oslabe, dobe izduzen rast i na kraju uginu. Jos dok nisam nista znala o njima, nosila sam ih u kucu ili podrum i uginule su. Sad su mi zimi vani uz rub kuce da dobe cim manje padalina, a u 2 mjesecu ih izvucem na otvoreno i zalijem, a ostalo prepustim kisi ![]() |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Cvijetomanijak ![]() Mladi grm ![]() ![]() *moderator - povrća Pridružen: 31 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 496 |
Wauuu ..fakat su prekrasne cuvarkuce ,ova na 3 slici ,jel i ona vani prezimi?(dobila u paketu)
![]() |
|
Velika gorica
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
dobro došla sa prekrasnim vrtom
![]() |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Sve ti je kao bombonček, ali kamenjar i jezerce su me definitivno oborili s nogu
![]() Prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
PlavaDigitalna ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2012 Status: Offline Bodovi: 80 |
Jos jednom se zahvaljujem na dobrodoslicama
![]() evo da vam pokazem nesto svojih cuvarkuca |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
I ja ti želim dobrodošlicu.Za početak moje pohvale kamenjaru,prekrasan je.
![]() |
|
![]() |
|
Cikas ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 20 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 499 |
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Dobro došla Digitalna u naše cvjetno društvo i dugo se s nama družila. Možeš nam reći gdje se nalazi tvoj lijepi vrt?
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Gordana102 ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 06 Studeni 2010 Lokacija: Slatina Status: Offline Bodovi: 244 |
Dobro došla i od mene,uredjena dvorišta su moj melem za oči.
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Dobrodošla draga! Oduševljena viđenim
![]() |
|
![]() |
|
Stonka ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 31 Ožujak 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 124 |
Dobrodošla predivne kombinacije i fotografije moram priznati redu u kaktus carstvu je nešto što MM pokušava napraviti u mojem kreativnom neredu no ne uspjeva mu . Skidam kapu.
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
i ja ti želim dobrodošlicu i radujem se slikama tvojeg cvjetnog vrta
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Prekrasne slike prekrasnog vrta i divnog cvijeća
![]() |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Dobro dosla medju cvjetoljupce, nadam se da ces se dugo druziti sa nama.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ajme, hvala vam svima na dobrodošlici, divni ste
![]() Natalija, Encijan mi je kamenjaru i to na mjestu gdje nagore przi, zna biti suho ko barut, a zimi pak -20. Imam samo taj jedan i 2 godine se lagano, ali sigurno siri. Mislim ga razdjeliti na troje kad ocvate. mozda mu ne odgovara tip zemlje. moj je u ilovaci s puno humusa. Posto volite slikice, sto me jako veseli, pocet cu sa malo ovogodisnjeg cvijeca... |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2345> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |