Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - moji počeci- mašta može svašta
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

moji počeci- mašta može svašta

Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 13>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
mren View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Status: Offline
Bodovi: 202
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mren Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Prosinac 2012 u 08:17
lijep pozdrav od mene.....
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Lily54 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 404
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lily54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Prosinac 2012 u 16:08
Ideja o namakanju u kafu , ti je baš dobra idem popit kaficu pa cu onda ako sta ostane probati fol
Na vrh
crvena dalija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje crvena dalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Prosinac 2012 u 06:57
NJE TEŠKO slike sam dala kopirat u papirnici namočila ih u kavu da dobiju onaj žuti starinski štih neke malo podetala po rubu i naljepila na željeno mijesto prelakirala ,brusula i tako par puta da se izgubi prijelaz pošpricala sve sa smeđim točkicama i još malo laka i to je to one smeđe trake su od mrežice za knauf stavlja se na spojeve ,sređivali smo stan pa da se ne bace kad su več ostaleWink ,futrola se baš ovih dana potrgala od starosti trebala bi novu napravit
DA BI ČOVIJEK BIO SRETAN NIJE VAŽNO DA PUNO IMA ,NEGO DA MALO TREBA....

Na vrh
mren View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mren Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2012 u 08:52
sviđa mi se vrč....a tamo iza  malo viri futrola za naočale...al ova kutija za drva je moj favorit...ja volim te kutije, još sjediti na njima pored peći....onako da me lice peče od vrućine....a kako staviti fotografije...jel to taj transfer..to je teško....čitala sam i neka mi se čini da je to viši razredi, a ja sam još u predškoli....
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje crvena dalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2012 u 09:14
vrč koji je rađen jesenas

Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje crvena dalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2012 u 09:09
JEEEEEEEEEEEEEEEEEE USPIJELA SAM STAVIT SLIKU ovo je kutija za drva sa sliikama iz dijetinjstva mami za vikendicu

Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje crvena dalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2012 u 09:08

Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje crvena dalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Studeni 2012 u 08:22
Ovih sam dana prvi put radila na sviječi nadam se da ču uspijeti staviti slikeSmile

Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje crvena dalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Studeni 2012 u 15:50
Hvala ti na pozdravu ja sam sva u boji ali za zidove i ja smišljam ali sve mi je nekak kak da ti velim htijela bi ti napraviti nešto što če te uvijek siječat na mene , a sve mi se čini preobično ali to je valjda zbog stresa sa majstorima a i radila sam sviječu za krštenje unuci Embarrassed

Na vrh
mren View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mren Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Studeni 2012 u 09:38
samo da ti poželim dobar dan....nejavljam se al mislim na tebe...smišljam......bit će nešto......
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje crvena dalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2012 u 06:43
Puno ti hvala na komplimentu ali nije to ni blizu kakvi su radovi drugih cura Tongue

Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2792
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2012 u 21:08
radovi su ti prekrasni!!! :)
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje crvena dalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2012 u 16:32
J u tvoju virim svako malo i mislim da su ti radovi kud i kamo bolji od mojih ali kaj je tu je ,hoće bit če to divan Božič i šta god da smislila sve bude super vjerujem u tebe a pomalo i u sebeSmile

Na vrh
mren View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mren Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2012 u 08:48
virim ja u tvoju galeriju...sve mi se sviđa......nisam ja baš tako nešto dobra, al vidjet češ smislila sam nešto....još nisam počela , ovi su dani, pa je malo tužno .....al kad se zatvorim u moj atelje, bit će svega....al na stranu sad to, ovaj 15.12. će biti najljepši....brzo će to, oće, malo se samo strpi....
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje crvena dalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2012 u 14:35
Je prve korake su učile od mene na dosu ali sad je red da ja učim od njih al jedna ima malu bebu a druga je u kanadi i bolazi 15. 12. pa moram biti strpljiva

Na vrh
Lily54 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lily54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2012 u 11:16
Znaći kćeri su majćini učitelji ,e neka nisam samo ja učila od djece ovu lekciju o kopjuterima
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje crvena dalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2012 u 16:09
Nisam u štrajku samo malo u blokadi nešto sam i radila ali prčkala sam po foto galeriji i sad nemogu ništa staviti moram čekat dok mi ne dođe koja od kćerki da mi vrati normalne postavke,pa da vam mogu pokazat kaj sam radila

Na vrh
kerber View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 278
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kerber Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2012 u 21:50
Krasnosmile73
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje crvena dalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2012 u 15:08
PUNO,puno ti hvala tebi i svima ostalima na ljepim komentarima to mi je poticaj za daljnji rad jer kao što se primječuje ni ja nisam dugo u tome i sve još istražujem

Na vrh
Lily54 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lily54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2012 u 10:05
Slika je pravo umjetnićko djelo, rado bih okaćila tako nešto ,volim stvari na kojim ,koliko god puta pogledaš, primjetiš nesto drugo.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 13>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.