Seoski vrt u slikama |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 21> |
Korisnik | |
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
napokon nove sličke iz tvog vrta,ovo je jedan od onih u koje sam prve zavirila i svidio mi se..čekamo sad da sve procvate
![]() ![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Odmor za oci,predivno
![]() |
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Stvarno sam imala osječaj da šećem tvojim/vašim vrtom! Prekrasnoooo!!! A ona klupica ispod luga,a tek kad ga prekrije ruža bit će super!!!!
|
|
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Bas se vidi razlika od onih prijasnjih zimskih fotki.
Zelena idila
![]() |
|
![]() |
|
Nana ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 332 |
Trebalo mi je pola vure da mi se otvore sve slike samo na ovoj stranici, dio sam pojedinačno "ručno" otvarala, ali isplatilo se. Ovako nešto ja sanjam godinama. Prekrasno, zračno, mirisno, sa pogledom u daljinu na brege zelene, a za potok bih vragu dušu dala. Kak bu se tu lepo vklopil cvrkut jene nove ftičice!
Ali pored svega toga i šarmantnih komentara, najviše me je očarao NOVI AVATAR!
|
|
(O)smijeh je najbolji facelifting
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Dugo mi je trebalo krenuti u ovaj veliki vrt. Ipak ima 18 stranica! Ali sad sam polako od prve do zadnje i nemam riječi. Predivan vrt, ideja i cvijeća prekrasnog. Slikice umjetničke, od cvijeća, snijega do čvoraka! Ali vaša kućica i vrtek (tepam jer su lijepi a ne mali) ma baš ono što bi čovjek nazvao: idila!
Predivno!
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Lepa naša trudnica, prekrasne su fotkice, a tekst uz njih odaje tvoju radost!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
baš je krasno sve tak zeleno, pravi odmor za oči i dušu
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Baš si me obradovala ovim svojim fotkicama....sve ti je taaako lijepo i cvjetno!!!
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Tako je lijepo, smirujuće, zeleno, volim te zeleno!
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Vrt i cvijeće i zelena livada, pa još i potok - baš vam je krasno, uživajte
|
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Baš gledam one fotke gore i mislim si - kak je to sve bezlično, a danas...
Sve se zeleni, a uskoro će tu biti i mnoštvo drugih boja. Trenutno cvatu ljubičaste perunike, pokoji pakujac, mačuhice, jorgovan, ali u pripremi su i ostale perunike, ruže, božuri i još svašta nešto! Evo malo današnjih kišnih slikica. Krećemo od štengi koje su ove godine u crvenom tonu ![]() ![]() Na terasi je džungletina od sobnih biljaka ![]() Pa pogled sa terase ![]() ![]() Nisam primjetila da ova kozja krv miriše, ali je ove godine prekrasna ![]() Cvijetnjak-kamenjar-br 1 ![]() na njemu sramežljivi pakujac ![]() Pa onda pogled sa klupice ![]() nove klupice ![]() ![]() Napokon malo boja u zelenilu ![]() ![]() Pa onda opet sve zeleno! Novi cvjetnjak br2 ![]() tu je svašta posijano i svašta je niklo. To će biti šareni cvjetnjak ![]() Pa cvjetnjak br 3 (bivša palionica) ![]() tu bi trebale niknuti bijele dature- bumo vidli cvijetnjak br 4 ![]() Trenutno najzanimljivija mlječika ![]() I napokon potok Pogled ispred našeg dvorišta ![]() I ispred susedovog ![]() A u njemu životaaaa! ![]() I vračam se prema gore- PUF_PANT Naluknem se ima li koga!? ![]() Nema Vrba u japanskom šašu super napreduje ![]() Stigla gore i uz duboke uzdahe slikam jorgovan u prolazu od čijeg mirisa još bolje ostajem bez daha- doslovce guši koliko miriši! ![]() Majčina dušica je preko noći otvorila cveteke i pozvala pćelice ![]() A jagode- mmmmmmmm- nekak mi je ove godine sve naglo procvalo i dobilo plodove ![]() A u rasadniku niču cinije i sljez i suncokret ![]() Samonikle mačuhice ![]() I onda bi bilo dosta- odmor u novom kutku u podrumu ![]() A ovaj stolac sam prekjučer uredila salvetnom tehnikom tak da imam i novi stolac u svom radnom kutku ![]() Sad me već rit boli od sjedenja- odo šetat! |
|
Tu se igramo
http://satyninabajka.blogspot.com/ |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Šefi daj još slika,sada je kod tebe čarobno... |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
ja stvarno nemam komentara svaka čast ,baš se još jednom nagleda ljepote
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
sefi nemam rijeci koliko sam uzivala "setajuci" vasim imanjem..a tvoje slike su prica za sebe
![]() |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
E moja Šefi, sad konačno vidiš kako je meni teško slikati u raznim pozama
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Šefi super, nemoj ti nama razne poze, nego laganice šetaj - neka slika Miha.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Bravo Šeflera
![]() (jasno za slikavanje) |
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Malo mi je teške slikati kao lani (obzirom da sam slikala iz razno raznih poza) pa vam šaljem samo jednu proljetnu slikicu iz dvorišća.
![]() |
|
Tu se igramo
http://satyninabajka.blogspot.com/ |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ne samo da uživamo već smo zadivljeni
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 21> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |