Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Razmjena i nabavka materijala
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Razmjena salveta i nabavka materijala
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Razmjena salveta i nabavka materijala

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3839404142 89>
Korisnik
Poruka
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2008 u 18:08
Ninochka,ja sam kupila kod nas(Vž)u euroshopu limene kutije za čaj.Je da imaju sliku no mogu se prefarbati.

Visoke su nekih 12cm a široke 9cm
E da  i cijena im je 7.90knWink
Ja sam te kupila no ima i četvrtastih i okruglih,naravno i većih.Ne znam ostalima cjenu samo ovima(tu na jednom još pišeBig%20smile)
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
goga-zg View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-zg Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2008 u 18:09
i ja imam nekih salvetica za ponuditi.ako koga zanima neka se javi.ako imate duplih rado ću primiti.LOL

Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2008 u 22:46
Originalno poslano od člana spring spring napisao:

Evo mojih salveta:

spring, jel moze ova druga u prvom redu i druga u drugom redu? podaci su na ppu ;)
Na vrh
bubamara22 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1149
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2008 u 01:28
evo da i ja konačno stavim salvete koje sam dobila jučer....neke imam samo po jednu, nekih više....pa navali narode...

jassi tek mi je sad palo na pamet da ne kužim kak se nisam sjetila dofurat k tebi da vidiš....no, dobro, ak oćeš kaj viči!!!

Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 891
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2008 u 08:29
[QUOTE=bubamara22]evo da i ja konačno stavim salvete koje sam dobila jučer....neke imam samo po jednu, nekih više....pa navali narode...

jassi tek mi je sad palo na pamet da ne kužim kak se nisam sjetila dofurat k tebi da vidiš....no, dobro, ak oćeš kaj viči!!!

Bubamaroooo, bubamaroooo...ima jedna pjesmica koju moj sin pjeva....i mi s njim...
Jutrić, salveta imaš podosta, ako stigneš utrpati nešto i na vlak za Rijeku, evo ti popisa:
Prva slika - prva i četvrta
Treća slika - drugi red druga i treća
Četvrta slika - prvi red treća
Peta slika - prva
Šesta slika - Ton & Jerry

Hvala ti i pozdrav iz skoro zametene Rijeke
Na vrh
miškopiško View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 489
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2008 u 08:49
ja sam jučer radila reviziju svojih salveta i sve poslikala..sad hoću prebaciti na komp i baterija praznaAngry 
sutra ću vam staviti i svoj izbor...btw, još imam dobar dio onih iz prve ponuđene ture...Smile
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2008 u 09:03
Jazz dobro nam došla!!!

Curke ja sinoć bila u interšparu...nema ništa.........sve opustošeno!!!!
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 1545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2008 u 11:07
prosim da javite curke koje ste dobile salvete, da znam jel su stigle
Na vrh
branka202 View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 5
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje branka202 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2008 u 12:27
ajmeee, svega, otkad me nije bilo tu se nakupilo salvetica mko u prici... sad cu ja u harac...LOL

i pohvale za radove svimaaaaaa, bravoooo, sve je super samo ne stignem svaku pojedinacno komentirat! Clap
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2008 u 13:17
žemske, zatrpale ste me porukama!!! nikom ništa ne obećajem jer kaošto rekoh od većine imam po jednu, pa da bude fer....idem od prve pm, ne znam kak bi drukčije......no bum jedan dan svratila opet do te tete po još salvetica........
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2008 u 13:19
idi po redu po pristiglim porukama...pa ko brži njegova djevojka...ups....salvetice Big%20smile
Na vrh
branka202 View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 5
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje branka202 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2008 u 13:31
Originalno poslano od člana bubamara22 bubamara22 napisao:

žemske, zatrpale ste me porukama!!! nikom ništa ne obećajem jer kaošto rekoh od većine imam po jednu, pa da bude fer....idem od prve pm, ne znam kak bi drukčije......no bum jedan dan svratila opet do te tete po još salvetica........

cek cek, do koje tete? jel mozda na barutanac?
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2008 u 13:47
evo, sve sam preslagala, nadam se da nisam nekom nekaj krivo stavila..... odmah da velim da neće svaka dobti baš sve kaj je htjela jer većina nisu duplići.... sori.... no budem ih ja još nabavila, pa stavim opet....
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2008 u 15:00
jedno pitanjce, nemam baš iskustva sa slanjem....kako vi to šaljete....mogu li ih staviti u običnu koveru il da ih stavim u one debele koverte kaj iznutra imaju onu plastiku s mjehurićima - u kaj se stavljaju npr. televizori u ktiji da se ne oštete....ne znam kak se to zove...
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2008 u 15:00
Originalno poslano od člana branka202 branka202 napisao:

Originalno poslano od člana bubamara22 bubamara22 napisao:

cek cek, do koje tete? jel mozda na barutanac?

ne ne, to je jedna mamina frendica čije je dijete skupljalo salvete...mislim da ih ima još...budem provjerila...
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2008 u 15:00
običnu kovertu i običnu pošiljku...ne mora preporučeno, dođu svakakoSmile
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2008 u 15:06
aha, super, onda sutra idem u poštu i šaljem salvetice...
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2008 u 15:08
ne znam jel netko naručivao sa ove stranice....uglavnom, ja pasem oči već neko vrijemesmile93

Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2008 u 15:19
miškopiško, šalji adresu!!!
Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2008 u 15:32
ne volim to placanje preko paypala. losa iskustva pa sam ga otkazala.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3839404142 89>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.