Razmjena salveta i nabavka materijala |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3839404142 89> |
Korisnik | ||
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ninochka,ja sam kupila kod nas(Vž)u euroshopu limene kutije za čaj.Je da imaju sliku no mogu se prefarbati.
![]() Visoke su nekih 12cm a široke 9cm
E da i cijena im je 7.90kn
![]() Ja sam te kupila no ima i četvrtastih i okruglih,naravno i većih.Ne znam ostalima cjenu samo ovima(tu na jednom još piše
![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
goga-zg ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 573 |
|
i ja imam nekih salvetica za ponuditi.ako koga zanima neka se javi.ako imate duplih rado ću primiti.
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
|
spring, jel moze ova druga u prvom redu i druga u drugom redu? podaci su na ppu ;) |
||
![]() |
||
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
|
evo da i ja konačno stavim salvete koje sam dobila jučer....neke imam samo po jednu, nekih više....pa navali narode...
jassi tek mi je sad palo na pamet da ne kužim kak se nisam sjetila dofurat k tebi da vidiš....no, dobro, ak oćeš kaj viči!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
|
[QUOTE=bubamara22]evo da i ja konačno stavim salvete koje sam dobila jučer....neke imam samo po jednu, nekih više....pa navali narode...
jassi tek mi je sad palo na pamet da ne kužim kak se nisam sjetila dofurat k tebi da vidiš....no, dobro, ak oćeš kaj viči!!! Bubamaroooo, bubamaroooo...ima jedna pjesmica koju moj sin pjeva....i mi s njim... Jutrić, salveta imaš podosta, ako stigneš utrpati nešto i na vlak za Rijeku, evo ti popisa: Prva slika - prva i četvrta Treća slika - drugi red druga i treća Četvrta slika - prvi red treća Peta slika - prva Šesta slika - Ton & Jerry Hvala ti i pozdrav iz skoro zametene Rijeke |
||
![]() |
||
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
|
ja sam jučer radila reviziju svojih salveta i sve poslikala..sad hoću prebaciti na komp i baterija prazna
![]() sutra ću vam staviti i svoj izbor...btw, još imam dobar dio onih iz prve ponuđene ture...
![]() |
||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
Jazz dobro nam došla!!!
Curke ja sinoć bila u interšparu...nema ništa.........sve opustošeno!!!!
|
||
![]() |
||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
|
prosim da javite curke koje ste dobile salvete, da znam jel su stigle
|
||
![]() |
||
branka202 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 09 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 5 |
|
ajmeee, svega, otkad me nije bilo tu se nakupilo salvetica mko u prici... sad cu ja u harac...
![]() i pohvale za radove svimaaaaaa, bravoooo, sve je super samo ne stignem svaku pojedinacno komentirat!
![]() |
||
![]() |
||
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
|
žemske, zatrpale ste me porukama!!! nikom ništa ne obećajem jer kaošto rekoh od većine imam po jednu, pa da bude fer....idem od prve pm, ne znam kak bi drukčije......no bum jedan dan svratila opet do te tete po još salvetica........
|
||
![]() |
||
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
|
idi po redu po pristiglim porukama...pa ko brži njegova djevojka...ups....salvetice
![]() |
||
![]() |
||
branka202 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 09 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 5 |
|
cek cek, do koje tete? jel mozda na barutanac?
|
||
![]() |
||
|
evo, sve sam preslagala, nadam se da nisam nekom nekaj krivo stavila..... odmah da velim da neće svaka dobti baš sve kaj je htjela jer većina nisu duplići.... sori.... no budem ih ja još nabavila, pa stavim opet....
|
||
![]() |
||
|
jedno pitanjce, nemam baš iskustva sa slanjem....kako vi to šaljete....mogu li ih staviti u običnu koveru il da ih stavim u one debele koverte kaj iznutra imaju onu plastiku s mjehurićima - u kaj se stavljaju npr. televizori u ktiji da se ne oštete....ne znam kak se to zove...
|
||
![]() |
||
|
ne ne, to je jedna mamina frendica čije je dijete skupljalo salvete...mislim da ih ima još...budem provjerila... |
||
![]() |
||
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
|
običnu kovertu i običnu pošiljku...ne mora preporučeno, dođu svakako
![]() |
||
![]() |
||
|
aha, super, onda sutra idem u poštu i šaljem salvetice...
|
||
![]() |
||
|
ne znam jel netko naručivao sa ove stranice....uglavnom, ja pasem oči već neko vrijeme
![]() |
||
![]() |
||
|
miškopiško, šalji adresu!!!
|
||
![]() |
||
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
|
ne volim to placanje preko paypala. losa iskustva pa sam ga otkazala.
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3839404142 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |