Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - anastazija - radovi
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

anastazija - radovi

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3839404142 48>
Korisnik
Poruka
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2010 u 21:22
hvala ti nirvana!

evo i nove kutijice...

jedna s radnim naslovom "Egipćanka"
glazbeni dodatak:  

i "Afrikanka"
i... NE, NEMA VEZE S NOGOMETOM,vidite da na stražnjoj strani piše Safari). oprostite što "galamim" ali već sam luda od svakodnevnih utakmica i onih iritantnih zvukova.
 i glazbica (koja mene prvo podsjeća na scenu iz filma "The bucket list" sa Jackom Nicholsonom i Morganom Freemanom):

ovo su jedine kutijice koje sam kupila a da su imale srebrne kopčice, i naravno da su mi uz ove motive bolje odgovarale zlatne. pa sam zamjenila, a srebrne čuvam za nešto drugo... 
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2010 u 21:52
E baš su dobre oba dvije. Ajde dodaj jednu Grkinju, pa jednu ......
Na vrh
lollipop View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 122
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lollipop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2010 u 22:40
Posjetila sam tvoju galeriju upravo zbog ove zadnje dvije kutijice koje su mi zapele za oko u "friško".. imaš lijepe radove..ali ove dvije kutijice su mi favoriti..
Na vrh
nirvana View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 183
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nirvana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2010 u 22:43
Ne znam šta drugo reći nego ostala sam pafsmile42,jesu to salvete?
Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2010 u 22:43
krasne kutije anastazija,posebno mi se svidja unutrasnjost sa jacim bojama koje su se super uklopile sa motivom.smile141
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
Biljana 59 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Biljana 59 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2010 u 23:11
Ne znam koja je mocnija Egipcanka ili Afrikanka, super su, bravo smile169
Na vrh
maredelmare View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2010 u 23:43
egipćanka...ili afrikanka....hm....ma obe su odlične, neobične, straaašnooo zanimljive baš zbog te originalnosti, a i kao što sarita reče-unutrašnjost mi je pun pogodak!!!
...ma ustvari...možda ipak afrikanka-ne, nije zbog nogometa:)))
Al, obje si napravila...samo tako!!!
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.

Na vrh
mumica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 897
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mumica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2010 u 12:04
kutije su predivne a posebno ova zadnja, nešto posebnosmile93
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2010 u 13:16

obzirom da vam se sviđaju kutijice, editirala sam post i dodala vam i prigodnu glazbu uz svaku kutijicu. slobodno i zaplešite tko kako zna i umije i uživajte!

OTOK, moram odmah ići tražiti i glazbenu podlogu za GrkinjuLOL

lollipop, nirvana (da, salvete su na obje kutijice), biljana, mumica, sarita i maredelmare hvala vam svima na pohvalama.

i ja sam mislila da će ovako jake boje u unutrašnjosti dobro izgledati, ali nisam se nadala da će biti problematično zamiješati točno takvu narančastu boju - bilo je tu puno dodavanja još malo žute pa još malo crvene pa mrvicu smeđe dok sam pogodila pravu nijansu. 
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Srpanj 2010 u 15:03
evo jedne nove....
ne znam da li samo meni na fotki kopčica izgleda nekako čudno što se boje tiče? srebrna je, ali mi na fotki nešto malo na zlatno vuče - valjda svjetlosne neke fatamorgane! uglavnom srebrna je!  
Na vrh
maredelmare View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Srpanj 2010 u 17:57
Kutija ti je jednostavno rečeno-prekrasna!
Mogu sad bajat ovo i ono ...al, ovo je rečeno, onako po prvom dojmu.
Što se tiče kopče, istina-na slici zaista izgleda zlatna, a to što je uživo srebrena je pun pogodak!
...ma di samo nađete te sa srebrenim kopčama...hm...     
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.

Na vrh
KIKA '56 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 843
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KIKA '56 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Srpanj 2010 u 20:05
Anastazija pozzz.Pošto me već duže nije bilo s komentarima,evo javljam se ponovo.Kutije su ti predivne,počevši od one nježno elegantne s viticama,pa do ove današnje,ali ipak bih izdvojila,kako sve tete kažu "egipat i afriku"zbog lijepih jarkih boja,koje i ja volim koristiti.Neka te ne brine što se na ovoj novoj ne vidi da je kopčica srebrna.Bravisimo.
Na vrh
Biljana 59 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Biljana 59 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2010 u 00:11
smile227 kutijica ti je elegantna, jednostavno prelijepa, bravo smile73
Na vrh
Slavica 08 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1317
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2010 u 08:21
predivne su sve,vidim ja ,vidim ali u zadnje vrijeme nemam vremena pa ne stignem komentirati!kutije su prelijepe!Clap
Na vrh
nirvana View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 183
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nirvana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2010 u 23:19
Bas lipa kutija!
Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2010 u 23:42
koja elegancija,smile99
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1427
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2010 u 08:38
drago mi je da opet mogu kod tebe gledati ove prekrasne radove..   kutije su savršene.... egipćanka me oborila sa nogu...
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 971
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2010 u 08:15
Originalno poslano od člana mnataša1 mnataša1 napisao:

drago mi je da opet mogu kod tebe gledati ove prekrasne radove..   kutije su savršene.... egipćanka me oborila sa nogu...

potpuno se slažem sa natašom ,divna je,meni ljubičasta!!!
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2010 u 08:31

hvala vam drage moje na posjeti i lijepim kometarima!

nešto sam opako počela svaštariti pa radim paralelno na nekoliko "projekata", ali ništa ne forsiram - polako guštam i ni sama ne znam kad će šta biti gotovo, ali bit će..... 
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2010 u 14:54
kutijice su prekrasne smile72
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3839404142 48>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.