Predstavljam vam svoju cvjetnu oazu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3940414243 64> |
Korisnik | ||
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
EVO MEEE....malo sam se ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
|
Jaacoooo? Di si?
|
||
![]() |
||
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
|
KARMEN-hvala,a te fikusiće sam kupila zimus za nekih par kuna u onim mix biljčicama i cijelu zimu ni makac,a sad raste naočigled,odmah sam sretna,baš mi je drago za tvog ima da uživamo ![]() |
||
![]() |
||
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
|
Jaco, prekrasno ti je sve. Baš mi se sviđa tvoj vrt i tvoje biljčice. Imaš svega lijepoga. Fikus biber imam i ja. Prihranjujem ga svake subote. Već je dobio tri nova lista izgleda da mu godi.
|
||
![]() |
||
|
TIKVIĆ,sretna sam da si me otkrila,biti ćeš mi drag gost,jer sam ja u tvom predivnom vrtu provela dobar dio zime, još dok se nisam prijavila,a od tebe dobiti pohvalu puno mi znaći. ![]() ![]() |
||
![]() |
||
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
|
Tek sam sad otkrila tvoj preljepi vrt!!!
Oduševljena sam svim viđenim i sigurno ću od sad biti redovan posjetitelj tvog vrta! Stavi koju panoramsku sliku, jer imaš što pokazat ! Čupko je prekrasan mačak! |
||
![]() |
||
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
|
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Tješi se ima nas više takvih
![]() |
||
![]() |
||
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
|
Pa dokazujem to već par godina, ipak sam podstanar u svom selu, kraj svoje (njegove) kuće.
|
||
![]() |
||
|
Nek joj je laka zemlja, ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Moja je bila od onih prvih, odustala prije neki dan. Da se niste usudile izjavljivati mi sućut!
|
||
![]() |
||
|
SVESA- ![]() |
||
![]() |
||
svesa ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
|
jaca
![]() |
||
![]() |
||
|
Dobra ideja ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
A da napravimo podforum o "ludim mačkama- biljoljupcima"?
![]() |
||
![]() |
||
|
nemoj me zezati da mu nije neka rodbina ![]() |
||
![]() |
||
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
|
Dobro je da je imun na otrove biljaka :))))Znam da su mnoge biljke otrovne ali difa,oleander,brugmasnije...Među otrovnijima su,pogotovo ako se konzumiraju.Izgleda tom tvom divnom čupku ništa ne smeta..Moja prijateljica ima istog mačka i isto se zove
![]() |
||
Jupiiiiiiiiiii
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
|
Jaca pregledala sam tvoje biljke od prve do zadnje stranice!Oduševljena sam!Svega tu ima i sve napreduje.Čupoko je predivan..Nego ,ovaj cvijet nije monstera već difenbahija i poprilično je otrovna(ako se jede njen list ili sok bijeli),pa pripazi svog divnog ljubimca da što manje čeprka oko nje.I ta biljka ispod je isto difa samo sa zelenim listovima.Ja sam ih prije imala više vrsta ali sam odustala od njih.. |
||
Jupiiiiiiiiiii
|
||
![]() |
||
|
AH POZNATO MI JE TO,ma da nemamo MIŠKA I ČUPKA nebi nam bilo zanimljivo..ipak su to naše maze ![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3940414243 64> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |