Razmjena salveta i nabavka materijala |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4142434445 89> |
Korisnik | |||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Nisam te skužila...za koje kazalište misliš? I naravno da mi je jasno da se to plaća.......btw, muž mi je visok i vitak ![]() |
|||
![]() |
|||
Sponzorirani linkovi | |||
![]() |
|||
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
||
hippy, samo napomena, kostime iznajmljuju no iznajmljivanje se naplacuje i cesto nema svih trazenih velicina. moras otici tamo i isprobati (imah tematske rodjendane, a i za turnire trebah neke kostime pa redovno posjecujem njihove podrume hihi). u hnk su malo zeznutiji no imaju prekrasnih kostima, trebalo bi pitati i u kazalistu tresnja jer oni imaju dosta tih kostima iz ranijih predstava a u velicinama za korpulentnije odrasle.
|
|||
![]() |
|||
branka202 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 09 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 5 |
||
moze, hvala, poslat cu ti pp. a sutra zapravo i tako idem u turbo limach po neke poklone pa cu pogledat za jagodicu i javim ako nadjem (ne jos nisu na redu bozicni pokloni, nego prvo moram "odradit" cetiri rodjendana, izmedju ostalih i moj mali slavi za par dana.... dakle, ode placa puuuuno prije bozica....
![]() |
|||
![]() |
|||
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
||
Hippy, sve vrste kostima iznajmljuju u HNK a možda i u Komediji , nazovi i provjeri
|
|||
![]() |
|||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
||
nisam pogledala u zadnje vrijeme a kad sam zadnji put bila nisu bile, to znam...zamolila sam jendu našu dragu forumašicu ako mi može isprintati slikicu koju sam našla na netu kao screensaver, preslatka je...No, thanx na savjetu...mogu ti poslati tu sličicu mailom ako želiš? |
|||
![]() |
|||
branka202 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 09 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 5 |
||
si pogledala u turbo limachu imaju povremeno tih "tematskih" djecjih salveta, iako ja mislim da nisam vidjela jagodicu. to je jedino kaj mi pada na pamet... (ak nadjes biljezim se i ja...
![]() |
|||
![]() |
|||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
||
Ma znam.....probala.... u biti trebam nešto na temu Wild thing ![]() Muž ima tematsku božićnu zabavu .... ( e..te lude Švabe..svake godine nekaj novega zmisle ) |
|||
![]() |
|||
||
Imamo djeda mraza ...a i nekako nam se ne uklapa u temu Wild thing ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
htv? hnk? ne znam bas jel oni imaju western-garderobu... ili neko drugo kazaliste mozda...
|
|||
![]() |
|||
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
||
e, da trebaš djeda mraza tu bih ti mogla pomoći, ovako...
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Curke.....sorry Iris na off topicu ali trebam pomoć
![]() Da li netko zna gdje se može iznajmiti kostim za odraslu ( mušku ) osobu...tipa kauboj ili indijanac? |
|||
![]() |
|||
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
||
ovih dana bi i druga trebala doci, javi kad stigne. :)
|
|||
![]() |
|||
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
||
eto...
![]() |
|||
![]() |
|||
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
||
ha, miškec misterija riješena na pp, mislila sam da si me zaboravila
|
|||
![]() |
|||
||
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
miskopisko, pise ti iza na koverti "Ninochka" :) hihi :)
|
|||
![]() |
|||
||
meni su jučer stigle salvete od goge i nekog ko radi u raiffeissenu....hvala cure
![]() |
|||
![]() |
|||
||
bojim se ančice da si ipak ti tu salvetu tražila
![]() |
|||
![]() |
|||
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
||
hvala svima koji su mi poslali salvete, zahvalit ću vam se pojednično na pp kad dešifriram koja je čija koverta, molim vas da na kovertu ili u unutra sa salvetama napišete ime ili nick pod kojim se javljate, hvala!!!!!!!!
A za jednu pošiljku sam defitivno sigurna da nije trebala doći k meni, radi se o četvrtini haloween salvete, naranđaste s malom vjesticom, pošiljka poslana iz koprivnice
|
|||
![]() |
|||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
||
stigle salvete od katije iz ST-fala lepaaaaaaaa
|
|||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4142434445 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |