Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Razmjena i nabavka materijala
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Razmjena salveta i nabavka materijala
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Razmjena salveta i nabavka materijala

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4142434445 89>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 0
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2008 u 13:29
Originalno poslano od člana Ninochka Ninochka napisao:

hippy, samo napomena, kostime iznajmljuju no iznajmljivanje se naplacuje i cesto nema svih trazenih velicina. moras otici tamo i isprobati (imah tematske rodjendane, a i za turnire trebah neke kostime pa redovno posjecujem njihove podrume hihi). u hnk su malo zeznutiji no imaju prekrasnih kostima, trebalo bi pitati i u kazalistu tresnja jer oni imaju dosta tih kostima iz ranijih predstava a u velicinama za korpulentnije odrasle.

Nisam te skužila...za koje kazalište misliš?
I naravno da mi je jasno da se to plaća.......btw, muž mi je visok i vitak
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2008 u 13:27
hippy, samo napomena, kostime iznajmljuju no iznajmljivanje se naplacuje i cesto nema svih trazenih velicina. moras otici tamo i isprobati (imah tematske rodjendane, a i za turnire trebah neke kostime pa redovno posjecujem njihove podrume hihi). u hnk su malo zeznutiji no imaju prekrasnih kostima, trebalo bi pitati i u kazalistu tresnja jer oni imaju dosta tih kostima iz ranijih predstava a u velicinama za korpulentnije odrasle.
Na vrh
branka202 View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 5
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje branka202 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2008 u 13:26
Originalno poslano od člana SunceRi SunceRi napisao:

Originalno poslano od člana branka202 branka202 napisao:

cureeeeeeee, ima li itko nešto na jagodicu bobicu, trebam napraviti sliku za curicu koja ide u vrtić sa Ipsićem a ona je luda za njom, pomozite mi Cry

si pogledala u turbo limachu imaju povremeno tih "tematskih" djecjih salveta, iako ja mislim da nisam vidjela jagodicu. to je jedino kaj mi pada na pamet... (ak nadjes biljezim se i ja... LOL)

nisam pogledala u zadnje vrijeme a kad sam zadnji put bila nisu bile, to znam...zamolila sam jendu našu dragu forumašicu ako mi može isprintati slikicu koju sam našla na netu kao screensaver, preslatka je...No, thanx na savjetu...mogu ti poslati tu sličicu mailom ako želiš?

moze, hvala, poslat cu ti pp. a sutra zapravo i tako idem u turbo limach po neke poklone pa cu pogledat za jagodicu i javim ako nadjem (ne jos nisu na redu bozicni pokloni, nego prvo moram "odradit" cetiri rodjendana, izmedju ostalih i moj mali slavi za par dana.... dakle, ode placa puuuuno prije bozica....LOL)
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2008 u 13:20
Hippy, sve vrste kostima iznajmljuju u HNK a možda i u Komediji , nazovi i provjeri
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 891
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2008 u 13:13

cureeeeeeee, ima li itko nešto na jagodicu bobicu, trebam napraviti sliku za curicu koja ide u vrtić sa Ipsićem a ona je luda za njom, pomozite mi Cry

si pogledala u turbo limachu imaju povremeno tih "tematskih" djecjih salveta, iako ja mislim da nisam vidjela jagodicu. to je jedino kaj mi pada na pamet... (ak nadjes biljezim se i ja... LOL)

nisam pogledala u zadnje vrijeme a kad sam zadnji put bila nisu bile, to znam...zamolila sam jendu našu dragu forumašicu ako mi može isprintati slikicu koju sam našla na netu kao screensaver, preslatka je...No, thanx na savjetu...mogu ti poslati tu sličicu mailom ako želiš?
Na vrh
branka202 View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje branka202 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2008 u 12:54

Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2008 u 12:37

Originalno poslano od člana hippy hippy napisao:

Curke.....sorry Iris na off topicu ali trebam pomoć [IMG]smileys/smiley19.gif" align="middle" /> Da li netko zna gdje se može iznajmiti kostim za odraslu ( mušku ) osobu...tipa kauboj ili indijanac?

htv? hnk? ne znam bas jel oni imaju western-garderobu... ili neko drugo kazaliste mozda...

Ma znam.....probala.... u biti trebam nešto na temu Wild thing
Muž ima tematsku božićnu zabavu ....

( e..te lude Švabe..svake godine nekaj novega zmisle )
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2008 u 12:35
Originalno poslano od člana miškopiško miškopiško napisao:

e, da trebaš djeda mraza tu bih ti mogla pomoći, ovako...[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley6.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Unhappy" />

Imamo djeda mraza ...a i nekako nam se ne uklapa u temu Wild thing
Na vrh
branka202 View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje branka202 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2008 u 12:25
Originalno poslano od člana hippy hippy napisao:

Curke.....sorry Iris na off topicu ali trebam pomoć
Da li netko zna gdje se može iznajmiti kostim za odraslu ( mušku ) osobu...tipa kauboj ili indijanac?

htv? hnk? ne znam bas jel oni imaju western-garderobu... ili neko drugo kazaliste mozda...
Na vrh
miškopiško View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 489
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2008 u 12:17
e, da trebaš djeda mraza tu bih ti mogla pomoći, ovako...Unhappy
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2008 u 11:56
Curke.....sorry Iris na off topicu ali trebam pomoć
Da li netko zna gdje se može iznajmiti kostim za odraslu ( mušku ) osobu...tipa kauboj ili indijanac?
Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2008 u 11:46
ovih dana bi i druga trebala doci, javi kad stigne. :)
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2008 u 10:43
eto...Smile
Na vrh
ančica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ančica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2008 u 10:29
ha, miškec misterija riješena na pp, mislila sam da si me zaboravila
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2008 u 09:34
Shocked nisam vidjela ništa otraga...samo je u koverti pisalo da drugi dio ide u drugoj kovertiSmile ali sam registrirala da je rukopis prekrasanWink
Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2008 u 09:32
miskopisko, pise ti iza na koverti "Ninochka" :) hihi :)
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2008 u 09:31
meni su jučer stigle salvete od goge i nekog ko radi u raiffeissenu....hvala cureSmile
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2008 u 08:50
bojim se ančice da si ipak ti tu salvetu tražilaSmile...šaljem ti pp
Na vrh
ančica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ančica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2008 u 07:22
hvala svima koji su mi poslali salvete, zahvalit ću vam se pojednično na pp kad dešifriram koja je čija koverta, molim vas da na kovertu ili u unutra sa salvetama napišete ime ili nick pod kojim se javljate, hvala!!!!!!!!

A za jednu pošiljku sam defitivno sigurna da nije trebala doći k meni, radi se  o četvrtini haloween salvete, naranđaste s malom vjesticom, pošiljka poslana iz koprivnice
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 1545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2008 u 23:16
stigle salvete od katije iz ST-fala lepaaaaaaaa
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4142434445 89>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.