Krasula - Crassula |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4142434445 84> |
Korisnik | |
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arii, piše naziv ispod slike.
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Pinus,prekrasna je
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
arii ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 16 Listopad 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 452 |
glikica fala,nisam bila sigurna na kaj se odnosi jer su tri biljke na fotki...a stvarno je predivna...
|
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Ovdje je u društvu sa Fockea edulis i Pachypodium bispinosumom.
|
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Zaboravio sam napisati da ju treba često okretati. Raste prema izvoru svijetlosti i lagano se deformira.
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Još jednom da velim da je prekrasna i u lijepom društvu
![]() |
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
E da, ja svoju nisam prihranjivala, tek nekoliko puta, zato je puno manja.
Pinus, da li ju i zimi prihranjuješ ? Ja svoju zalijem kad vidim da se "listovi" opuste. |
|
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
proba ..zeza me photobucket
![]() |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
![]() ![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
Lijepe su ti crasule Kamenjar,vidi se da je kod tebe puno više sunca,imaju sve lijepu boju.
|
|
|
![]() |
|
@glikice preko ljeta i sada preko zime krasulu ne prehranjujem. Najljepše raste u proljeće i u jesen. Raste u mješanici komposta i bimsa. Supstrat je propustan i bogat hranjivim tvarima
@mali kaktus, @kamenjar je pravi majstor za sukulente. Svi su mu za 5! |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
kamenjar....divne krasule, kako su lijepo prošarane
|
|
![]() |
|
Pinus, zahvaljujem na objašnjenju, na proljeće krećem sa pravilnim uzgojem svojeg "bude".
Kamenjar, tvoje su za svaku pohvalu ! |
|
|
|
![]() |
|
hvala vam,imam prilican broj crassula obozavam ih,i do sad nikakvih problemam nemam sa njima,sve su mi posadite u obicnu zemlju,rastu kao gljive poslje kise hehhe bila sam ih proljetos doslovno oćelavila ,al evo ih sad opet puna tegla ..jedino sto sam primijetila je da moram bit oprezna prilikom iznosenja van u proljece ,tad ih zna sunce pofurit ,,treba im vremena da se naviknu na sunce ,a u svemu ostalom su nezahtjevne ..
|
|
Vir |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
pinus prekrasna slika.prekrasni buda gleda prekrasan zimski pejzaž
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Pinus tvoji sukulenti svi izgledaju predivno i zdravo, pa tako i ova crassula.
kamenjar tvoje divne biljke sam vidjela i uživo, i zaista su ti prekrasne ! |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Kamenjar biljke su ti prekrasne,odmorila sam oči na njima.
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
glikice i tvoj Buda je lijep
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
![]() Crassula Ovata Convoluta Gollum |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4142434445 84> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |