Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - SunceRi-što nastaje u pomanjkanju materij
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

SunceRi-što nastaje u pomanjkanju materij

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4142434445 61>
Korisnik
Poruka
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Status: Offline
Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2009 u 18:54
odlično!!!! smile141
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
ančica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ančica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2009 u 22:17
e ovo sa maškaronima ti je super,a još mi je bolje ovo kako si ti napisala tekst po domaće
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 891
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2009 u 08:52
Originalno poslano od člana ančica ančica napisao:

e ovo sa maškaronima ti je super,a još mi je bolje ovo kako si ti napisala tekst po domaće

hvala ti ančice na komplimentima, evo da se još malo pohvalim...kod nas pada snijeeeeeeeeeeeeeeeeeg, jedva čekam da mi se f. probudi
Na vrh
ančica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ančica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2009 u 09:31
ajme blago tebi,tvoje dijete tako dugo spava,moja je ranoranioc strašno,a zanimljivo cijeli tjedan govori jedva čekam vikend da se naspavam a onda se vikendom digne da ranije nemože
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2009 u 09:34

ajme blago tebi,tvoje dijete tako dugo spava,moja je ranoranioc strašno,a zanimljivo cijeli tjedan govori jedva čekam vikend da se naspavam a onda se vikendom digne da ranije nemože

a joooj on ti od svog 6-og mjeseca mora drmnuti 12 sati sna, obično to bude 10 po noći a dva popodne, no nije pravilo zna često vikendom leći u 21 i ne dignut se do 09:30, jedino što je uvijek tužan jer ne uspije vidjeti niti jedan crtani.
koliko ima tvoja princeza?
Na vrh
Sandra.L View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 76
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sandra.L Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2009 u 09:45
Samo mi nemoj reć da radiš u knjigovodstvu?! Jer ako je tako onda se isto zovemo, iz istog smo grada i isto nam je zanimanje i hobby. Da nemaš možda i kratku kosu???
Na vrh
ančica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ančica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2009 u 10:44
Originalno poslano od člana SunceRi SunceRi napisao:

a joooj on ti od svog 6-og mjeseca mora drmnuti 12 sati sna, obično to bude 10 po noći a dva popodne, no nije pravilo zna često vikendom leći u 21 i ne dignut se do 09:30, jedino što je uvijek tužan jer ne uspije vidjeti niti jedan crtani.
koliko ima tvoja princeza?

a velika je ima 9, ali tak je od uvijek
Na vrh
ančica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ančica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2009 u 10:45
Originalno poslano od člana Sandra.L Sandra.L napisao:

Samo mi nemoj reć da radiš u knjigovodstvu?! Jer ako je tako onda se isto zovemo, iz istog smo grada i isto nam je zanimanje i hobby. Da nemaš možda i kratku kosu???

interesantno većina nas kolko sam shvatila na forumu se bavi ovim zanimanjem
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2009 u 11:08

ovo je too much!
doduše nemam kratku kosu, imaš me u vidljivima u slikama članova pa me možeš škicnuti...možda se poznajemo
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2009 u 11:09

interesantno većina nas kolko sam shvatila na forumu se bavi ovim zanimanjem

ha ha ha neznam da li je u ekspanziji knjigovodstveni posao ili knjigovođe trebaju ispušni ventil, i jassi radi u knjigovodstvu, ha ha ha
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2009 u 15:48
jeste li se sanjkali, čujem na vijestima da vas zatrpao snijeg.A što se tiče dijalekta, ma da mi te samo čuti uživo    
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2009 u 16:06

ovo je too much!
doduše nemam kratku kosu, imaš me u vidljivima u slikama članova pa me možeš škicnuti...možda se poznajemo

kako uđeš u slike članova ????
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2009 u 17:52
Gogs još malo moraš pričekati....vidit ćeš ih kad budeš imala 500 postova
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2009 u 18:11
Originalno poslano od člana iris iris napisao:

Ajme, to ni ja nisam znala...fora
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2009 u 18:12
Originalno poslano od člana Gogs Gogs napisao:

jeste li se sanjkali, čujem na vijestima da vas zatrpao snijeg.A što se tiče dijalekta, ma da mi te samo čuti uživo    [IMG]smileys/emot82.gif" align="middle" />

ma niš od snijega, tresla se brda a ono čorak, sve se otopilo i pada kiša...bljak
a vezano za domaći, ma nisam ti ja baš neka čakavica, ja sam ti odgojena kao štokavica, mada znam i domaći i dalmatinski i istrijanski i bla bla bla, di me staviš dočekam se na nogama...
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2009 u 22:30
Originalno poslano od člana iris iris napisao:

fala na informaciji, nisam imala pojma jer sam dibidus za takve stvari ali kad se već o tome pričalo - vidla žaba da se konj potkiva pa i ona digla nogu
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2009 u 22:31

Originalno poslano od člana Gogs Gogs napisao:

jeste li se sanjkali, čujem na vijestima da vas zatrpao snijeg.A što se tiče dijalekta, ma da mi te samo čuti uživo    [IMG]smileys/emot82.gif" align="middle" />

ma niš od snijega, tresla se brda a ono čorak, sve se otopilo i pada kiša...bljak
a vezano za domaći, ma nisam ti ja baš neka čakavica, ja sam ti odgojena kao štokavica, mada znam i domaći i dalmatinski i istrijanski i bla bla bla, di me staviš dočekam se na nogama... [IMG]smileys/smiley2.gif" align="middle" />

a kaj je s zagorcima haaaaaaaaaaaaa
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 1545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2009 u 12:11
sunce maskar ei jaja su ti super, glasam z amaskare
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2009 u 17:52
Originalno poslano od člana jassi jassi napisao:

sunce maskar ei jaja su ti super, glasam z amaskare

hvala Jassi, bit ću kratka jer sam i ja došla na red...trbušna viroza, bljak...nadam se da je s ovim došao kraj našim siječanjskim problemima
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2009 u 18:17
draga skoro su mi promakla jajca i maskare,tek sad vidjela,prekrasno sve,kao i uvijek..ajde nam ozdravi sta prije,i neka vas vise pusti na miru ta odvratna viroza..smile79
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4142434445 61>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.