natine kućne čarolije :-) |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4142434445 109> |
Korisnik | |
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ovako krasno nesto nisam vidjela vec jako dugo.... hocu i ja takva ogledala, ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Ne znam što bih rekla ,jednostavno PRELIJEPO!
|
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Stvarno si umjetnica, ne znam šta bih izdvojila, ili kombinaciju cracklea i pitorica, ili motive ili najfascinantnije lišće i cvijeće.
čestitam!!!
|
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Nato, najljepša ogledalca koja sam ikad vidjela!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
omnia violet ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 28 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 274 |
ovoooooo je fenoooooooooomenalonoooooooooooooooooo,,,,ostala sam stvarno bez teksta!!!!!!! svaka čast!!!!!
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
konačno je gotovo i drugo ogledalo... na njemu sam se malo zaigrala i sa hladnim porculanom...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
divno,bajkovito,preljepo,itd. ogledalo si napravila nato
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
anastazija... ogledalo je rađeno na ploči šperploče,ravnoj i onda je samo naljepljeno gore...tako da je izdignuto, reljefno...
|
|
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
Gogs, dobro si napisala najprekokrasnije. i ja sam to baš htjela reći.
zaista najprekokrasnije ogledalce.
nato, ajde poslikaj zadnju stranu da vidim kako si riješila postavljanje ogledala u okvir pa da prepišem jer već neko vrijeme gledam jednu salvetu i znam da mora biti ogledalo ali nisam smislila kako ....
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
svako ogledalo do sada pokazano na forumu je bilo krasno i prekrasno, ali ovo je najprekokrasnije (jel se to tako piše)
|
|
![]() |
|
piramidal ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 287 |
Ovo ogledalo je kao iz neke bajke!
Daj mi reci kakvim si bojama obrađivala oko motiva,boje su ispale odlično? |
|
![]() |
|
cure, sve do jedne (da ne zaboravim slučajnokoju u nabrajanju, pokušat ću se ovako izvući...hahahah) veliku pusu vam šaljem.. drago mi je da vam se sviđa jer sam zaista uživala radeći ovo ogledalo i radila sam ga četiri dana, mic po mic, dio po dio... gradila ga polako...
file... listićii cvijeće su od mase koja se zove "i clay" masa za modeliranje... |
|
|
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
ovo je nešto najslađe što sam u zadnje vrijeme vidjela
![]() |
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Ogledalo iz bajke , sa pravim vilenjacima....premedeno je. |
|
![]() |
|
marinnera ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 10 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 55 |
ogledalce, ogledalce najljepši na svjetu tko je?--- pored svih ljepotica... ogledalce je super, maštovito, divno........svaka čast!!!
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Fantastično! Nemam riječi...
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Prekrasnoss ti je ogledalce!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
iako su kod mene posljednji dani ovih malih zimskih praznika, nisam mogla baš mirovati,pa sam započela akciju zvana ogledala...
naime, nakon onog ogledala sirene, kolegice su poželjele da u naša dva školska kupatila nabavimo dva ogledala i da ih sredim... zamolila sam jednog tatu, vičnog alatu i raznim materijalima da nam napravi takva dva ogledala, pa je tata napravio ogledala veličine 50 x 50 cm i kao podlogu iskoristio običnu šperploču... kao podloga je bila vrlo zahvalna za raditi, no mali sitan problem mi je prestavljalo kako zatvoriti stranice...znate kako se ono od šperploče ružno vidi... e, sada, eto, tako je nekako ispalo prvo moje školsko ogledalo... kako ide u dječje kuaptilo i kako nam tamo prevladavaju bijela i zelena boja, pokušala sam slijediti to i u ovoj priči... ogledalu nedostaje još lakiranje... no, trenutno sam bez laka, a čekam i da vidim kako će se uzorak cvijeća ponašati kada je polakiran, odnosno kako će ovaj materijal podnositi lak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
hvala na receptu,do sada nisam bila zadovoljna slanim tijestom,iako je to dosta jeftina formula kako zabaviti djecu.
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4142434445 109> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |