Vrt za dušu by Free |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4142434445 251> |
Korisnik | ||
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Kod tebe moram češće navraćati jer uvijek ima nekih promijena
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
|
Evo draga, samo za tebe, moj zimski vrt (ostakljena veranda)!! ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
||
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
||
![]() |
||
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
|
Draga maslačak, da, unutra je sve puno a još toliko cvijeća ima još vani !! ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Mali kaktus, tvoja grofica je na trečoj slici, kak ti je promaklo !! A moje obje su još vani !! ![]() |
||
|
||
![]() |
||
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
|
Napunila si zimski vrt,jel i moja bugica dobila smještaj?11111,to je pravi zimski vrt,tu se i naše kavice piju.
![]() |
||
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
||
![]() |
||
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
|
dipladenija
![]() zimski vrt ![]() aj malo nam poslikaj i drugu stranu da vidim kako je ostakljeno...jeli to ostakljena veranda?? |
||
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
||
![]() |
||
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
|
super....lijepo je imati mjesta za milijun teglica....
![]() |
||
pozdrav iz Zlatne doline
|
||
![]() |
||
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
|
Isuse zeno koliko ti cvijeca imas...unutra je sve puno,svaka cast
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
|
Blago tebi imaš gdje svo to silno cvijeće pospremiti
![]() |
||
![]() |
||
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
|
Nije me dugo bilo ovdje, a bome je zagužvalo i u kući i oko kuće dok me nije bilo
![]() I dalje si neumorna i puna energije i sve ti ide od ruke ![]() A zapravo sam došla vidjeti kak je ispala ona kombinacija grm - trava al nigdje nisam našla sliku. Jesi to možda opet pretumbala ili nisi slikala...?
|
||
![]() |
||
|
![]() Uploaded with ImageShack.us Zimski vrt se puni, cvjeće navire kao voda !! ![]() Uploaded with ImageShack.us Diplice cvjetaju, a duranta mi nije uspjela vani procvjetati, valjda će unutra uspjeti ! ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Male biljčice su unutra, a sada će nahrupiti divovi !! |
||
|
||
![]() |
||
|
I naravno, hvala na posjeti i moon, 11111, dadinica, dado84, Carol, krasno vas je vidjeti u mome vrtiću !!
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Dado, lijepi pozdrav !! Ma ja samo sanjam, kaj bi bilo kad bi bilo !! A parcela, pa imaš i više i niže od tebe, al su vjerojatno paprene !! ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Carol, a ti dođi i vidi uživo, odma vidiš sve !! ![]() |
||
|
||
![]() |
||
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
|
bravo za lili
![]() ![]() ![]() |
||
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
||
![]() |
||
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
|
Lili je prava slatkica, a cvijeće krasno
|
||
![]() |
||
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
|
Free, kod tebe je zaista prekrasno!
A zbog cice ti šaljem veeeeeliku slatku ![]() |
||
Pozdravi iz Baranje!
|
||
![]() |
||
dado_84 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1031 |
|
tek sam sad skuzio da me se spominje. Ma koja te to parcela zanima? :) |
||
Spasimo Hrvatsku kupujmo domaće!
|
||
![]() |
||
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
|
Free, dobra dusica- Kud svi , tud i jos jedna mala slatka mackica. Prekrasna je.
Nikad nemogu posteno pogledati tvoj vrt, slike mi se strasno sporo otvaraju - cijela vjecnost.
|
||
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4142434445 251> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |