Moje male i velike mezimice-Dzomba |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4243444546 48> |
Korisnik | |
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sve što si nam pokazala, naša draga Džomba, je lijepo. A meni je ovaj "zeko" baš cakani!!
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Znaš da ja obožavam kaktuse,zaista su jedinstveni.
Jasmin sam već prije pohvalila,aa i graničica je prelijepa.
Anaida,otkad se tebi sviđaju kaktusi,ha ha ha....
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Dzomba
![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Predivno,predivno
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Jasmin
![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Hvala vam
![]() ![]() Jasmin je dika ove ulice ![]() ![]() ![]() ![]() Sto se tice mojih kaktusa..ehh ![]() ![]() ![]() ![]() Hvala vam jos jednom!! ![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Jasmin je za Oskara!
![]() Jel se da pelcat? I ja bi takvoooooooooooooooooooooog!!!! ![]() |
|
![]() |
|
jannette77 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 138 |
Kaktusi su prekrasni,ali jasmin ostavlja bez rijeci,LUDILO!!!
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ima nešto posebno u kaktusima, a pogotovo u njihovim cvjetovima. Nekako mi je nestvarno da cvatu.
Jasmin je rijetko lijep primjerak |
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Evo konacno sam se odlucila da prebacim slike na photobucket
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ovo je "zenska" Euphorbia obesa ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Dzomba zaista sam uživala u tvojoj kolekciji kaktusa,jer nemam priliku vidjeti na jednom mjestu toliko vrsta,krasno,krasno,krasno
|
|
![]() |
|
Tweety ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 529 |
Predivni su ti svi odreda..pa ne mogu vjerovat da ti svi cvatu!!! Fantasticno!!
![]() |
|
Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter, and those who matter don't mind..
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Još jedamput pohvaljujem kaktuse,ja ih također imam dosta,ali koliko god imam,uvijek se u njih zagledam gdje god bila,ne mogu im odoljeti.
Džombice,cvali oni ili ne cvali meni su uvijek prekrasni
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Ovi cvjetići kaktusa su zaista posebni! Prekrasni!
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Napokon slike tvojih ljubimica i to u najljepšem izdanju
![]() Ovaj cvijet mi je poseban ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
![]() |
|
@Sarajka... Hvala ti najljepsa..i ja ih volim gledati iznova i iznova
![]() @Tweety... Moram priznati da odkad sam im zamijenila zemlju kod gospodina Giorgio i 2x ih prehranila-bas mi lijepo napreduju i neumorno cvijetaju ![]() @Gioia..Hvala ti najljepsa ![]() ![]() ![]() @Mali kaktus...Slazem se s tobom ![]() @Bergenia.. Hvala ti najljepsa ![]() ![]() @Lantana..uvijek navratim da cestitam rodjendan forumasima ali nisam gledala sta ima na forumu,malo slobodnog vremena ![]() ![]() @Mari,5510... Hvala ti najljepsa!! ![]() |
|
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
U ove kaktuse je uloženo puno ljubavi
![]() |
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
POzdrav! Prekrasno cvijeće, sukulenti i kaktusi! Svaka čast!
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4243444546 48> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |