Monnina radionica: sve i svašta! |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4243444546 52> |
Korisnik | |
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Recept za "snijeg" koji toliko volimo na reljefnim zimskim motivima:
potrebno - drvofix i obična soda-bikarbona
- gušći drvofix malo razrijedite vodom i dodavajte sodu dok ne dobijete gušću ili rijeđu smjesu (po želji), kistom ga prenesite gdje vam treba da naglasite neki motiv, ostavite da se osuši. Vrlo lijepo i vrlo jeftino!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Evo i recept za svijeću gore:
Uzmite neku staru posudu, natrpajte je sa vlažnim pijeskom, reljefnu čašu ili nešto slično "upiknite" u sredinu, i dobro utapkajte pijesak oko nje, polako izvadite čašu. Ulijete otopljeni vosak, stavite fitilj, kad se malo stegne, možete pobacati i koju školjkicu okolo ili kamenčiće dodati šljokice itd. Moguće su mnoge varijacije . I voila!
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
monna,monna,
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
mona ja sam odusevljena,neman rijeci..
![]() |
|
![]() |
|
Evo, dok čekam da se veliki kalup osuši, napravila sam ovo: svijeća Plaža!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala na lijepim riječima!
![]() Mislim da ću raditi svijeću, danas sam pravila kalup.
Pitanje za vrijedne curice koje redovno obilaze hobby trgovine: gdje mogu nabaviti pigment za vosak?
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
monna-1 svaka cast!
|
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Koji talent
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Mona bez daha, zraka,riči sam ostala gledajući ove tvoje radove malo je reći divota, pa ti ženo trebaš otvoriti izložbu pa da svi vide tvoja remek djela
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
Ženo ti bi trebala otvoriti svoj forum i započeti onoga što još uvijek skoro pa ne postoji u Hrvatskoj kao hobby, minimalistika je fenomenalna stvar, vidjela sam u živo cijele kuće na hobby art sajmovima, zaista je vrijedno pozornosti i strpljenja. Bez riječi sam, svaka ti čast...Ovo zaista plijeni pozornost!
|
|
![]() |
|
Hvala cure! Nestalo mi gline, pa se dohvatila papira dok je ne kupim
![]() |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Užitak, stvarno užitak, pobjegla sam iz brbljaonice jer se "dijele" kremšnite a ovdej me dočekaju kolači. Možda bi stvanro bilo pametno imati ogrlicu oko vrata i cuslati je do iznemoglosti. Prava je, prava, najpravija. O polici neću reći ni riječ, sve je već rečeno!
|
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
dobro zeno u cemu ti nisi dobra? ima li nesto takvo? :) fantasticno, fora svidja mi se jako ;)
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
odlicno!
|
|
![]() |
|
Malo sam se dohvatila kolaža:
![]() |
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
E kaj sin.. moj m od jučer prati detaljno svaku sliku i nije mu jasno kak se to radi ali oduševljan je... čista DESETKA!!!
|
|
![]() |
|
Hvala cure! Nadam se da će ih bit još.
|
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
monna, duuugo, ne sjećam se kad zapravo...me nešto nije tako oduševilo kao ovi tvoji radovi...za to stvarno skidam kapu...ne znam koje riječi bih uopće upotrijebila da iskažem istinsko oduševljenje tvojim radovima!!! ovo zadnje je
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala Ninochka! E zato sam napravila rupicu u srcu na vrh police, zamagnetić je preteška.
|
|
![]() |
|
Alma ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 50 |
Ovo je pre..pre..pre...predivno!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4243444546 52> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |