Kaktusi u cvatu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4243444546 134> |
Korisnik | |
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pinus, Lantana prekrasni kaktusi!!
![]() ![]() E da je meni Lantana tvoja klima?! ![]() |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
evo i mog skromnog doprinosa u svijet kaktusa.
Siroček kojem nedam mira ![]() i ovaj ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Stvarno su prekrasni kad cvjetaju.
Po povratku iz Sarajeva, ovaj mi je epifilium poželio dobrodošlicu prekrasnim cvjetovima.
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
|
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
belica, triša, klimatis...divni cvjetići
|
|
![]() |
|
dzeni ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 386 |
svi su divni...bas da se covjek zaljubi u kaktuse.
|
|
sutnja je zlato....
|
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Lantana tvoj veliki kada cvjeta vrijedi za pola moje kolekcije. A i mamilarije ti nisu za bacit. Samo ona tvoja prošlogodišnja rascvjetana mamilarija e nju sam zapamtio. Ljepšu mamilariu na forumu vidio nisam ! Belica, to se zove sreća. Imaš ih samo par a svi ti lijepo cvjetaju. Kod Klimatisa sve standardno lijepo ! No, Trišin epifilum je van svake konkurencije. Ljepše ne može cvjetati niti da hoće. Evo i moja copiapoa cvate. Nije ne znam što ali pošto nije tako česta u zbirkama vrijedi ju pogledati: |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
ma baš je lijepa
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Imaš pravo Pinus prošle godine je bila prekrasna, jer sam je presadila, ali ovu zimu je skoro smrzla vani kad je pao snijeg. Morat ću ih češće presađivati.
Evo danas kod mog susjeda procvao kapitalac od dva metra ima 6 ogromnih cvjetova i još toliko pupova ![]() ![]() Ovo mu je mlađi brat od jednog i pol metra i on je pun pupova, ova ih je maslina zaštitila ovu zimu od snijega i bure ![]() Cvjet je ogroman skoro duplo veći od moga, prekrasno miriši ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Lantana, sve ljepše od ljepšega. Hvala za slike. Mi kontinentalci o takvim kaktusima možemo samo sanjati. No da, članovi Cvijet.info FORUMa mogu uživati iz prve ruke.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lantana....prekrasan kaktus s prekrasnim cvjetovima
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
lantana koji cvjetovi
![]() klimatis prelijepi su triša i belice baš vam zavidim, ja s epifilumima nekako nemam sreće pinus kao da ima žuti šeširić |
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Šta reći doli prava izložba prelijepih cvjetova. Bravo svima, ne mogu odlučiti čiji je ljepši.
|
|
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
mali kaktus...kako si ih samo posložila za slikanje...prekrasni su
![]() |
|
![]() |
|
Lijepi doprinos mali kaktus ! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Pinus,a nije li to plod?
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
dzeni ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 386 |
Wow nemam rijeci!!!!!!!!!Kaktusi su divne biljke.
Lantana,kako se zove ovaj ljepotan s velikim cvjetovima,da ga stavim na spisak zelja? Pinus,zaista neobican kaktus,bas je simpatican. |
|
sutnja je zlato....
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4243444546 134> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |