moje dvorište i vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4243444546 86> |
Korisnik | |
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja ih baš nisam htjela dirati, ali dok sam bila mala moj sad već pok. tetak mi ih je znao donositi..Nekako bi mi ih uvjek bilo žao, zato što ih je ubrao i donio, ali naravno nisam mu to nikad rekla jer bi tada njemu bilo žao..
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Kod mene nema vrtnih radova do daljnjega, opet tmurno, sivo, odurno vrijeme....a ima se puno toga napraviti oko cvijeća.... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Bar me danas MM malo razveselio, kupio mi neke nove biljčice za kamenjare:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
Baš lijepo od TM!
![]() |
|
Lipik
|
|
![]() |
|
Hvala Ljiljus!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Nadam se da mi nitko neće zamjeriti, slike su posuđene s net-a, jer moje su biljke još u teglicama i ne cvatu....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() Saxifraga arendsii hibridi Nadam se da ću u tom mom mixu imati i ovakvu Kameniku, stvarno su mi prekrasne te biljčice! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Divno te je obradovao TM...svaka mu cast na paznji i na izboru biljaka
![]() |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
draga mons prekrasno.čuvaj tako dobrog M.
ja sam imala takvu roza,ali mi je iz nekog nepoznatog razloga nestala,a crvenu nisam nikad vidjela.držimo fige da uspiju
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
Curke moje Hvala vam na posjeti i lijepim riječima!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Krasni noviteti! Crvena posebno....
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Dadinice s obzirom da su trajnice,a ni ne koštaju puno, vrijedi probati...MM mi je rekao da imam baš tu crvenu, no ne znam, vidjet ćemo kad procvatu...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Lijepe su saxifrage i sigurno će ti biti kao na slici jer uopće nisu zahtjevne.
![]() |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Ma kaj bi ti zamerili, kad se tvoje dobro ukorjene i procvatu, sigurno neće zaostajati za ovima.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Camellia, Ano, curke moje Hvala vam!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Prekrasno ! Prva slicica mi je najljepsa ! Ma bas imas zlatnog muza !
![]() |
|
![]() |
|
Gute, Hvala ti draga!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Krasni grmovi
![]() |
|
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.
Seneka |
|
![]() |
|
Pustilka!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
poljubi svog M 100 puta ... divan je
![]() |
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4243444546 86> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |