Predstavljam vam svoju cvjetnu oazu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4243444546 64> |
Korisnik | |||||
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
Sponzorirani linkovi | |||||
![]() |
|||||
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
||||
![]() Kako se zove ovaj cvjetić? ![]() ![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
Baš je slatkiš! Pravi micek! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
||||
Ma ima se vremena,meni je briga oko cvijeća odmor za dušu i lijek za stres,a i uživam usput kao i svi mi zaljubljenici u cvijeće na ovom forumu,samo to dođi u moj vrtek ![]() BELICE ![]() |
|||||
![]() |
|||||
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
zribal ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2011 Lokacija: tu blizu Vas Status: Offline Bodovi: 822 |
||||
Svaka čast Jaca, pravi raj za uživanje, ako imate vremena za sjesti. Da bi sve bilo ovako besprijekorno mora se puno raditi. Znam da to nije problem jer volite, ali želim i da uživate.
|
|||||
Tko ne voli cvita ne voli ni svita.
|
|||||
![]() |
|||||
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
||||
[QUOTE=aralija]jaca 133 našetala sam se tvojim vrtom imogu reći i umorila, nisam prvi put u tvom vrtu eto da ostavim i ja trag. Sve mi je predivno od sobnog do vrtnob bilja. Imaš prostranstvo koje brižno njeguješ a vidim i pomagača. E a Čupko je poseban [/QUOTE
ARALIJA-sretna sam što zalaziš u moj vrtek,uvijek si dobrodošla ![]() |
|||||
![]() |
|||||
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
||||
jaca 133 našetala sam se tvojim vrtom imogu reći i umorila, nisam prvi put u tvom vrtu eto da ostavim i ja trag. Sve mi je predivno od sobnog do vrtnob bilja. Imaš prostranstvo koje brižno njeguješ a vidim i pomagača. E a Čupko je poseban
|
|||||
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|||||
![]() |
|||||
||||
Svesa oleandri su stari preko deset godina,ostala su mi tri, a četiri takva velika sam poklonila.Problem je zima ![]() |
|||||
![]() |
|||||
svesa ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
||||
jaca,jako lijepo ti je,ruža je prekrasna a sviđa mi se i oleander
![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
Baš si me nasmijala,sad kreni malo dalje od susjedstva ![]() ![]() |
|||||
![]() |
|||||
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
||||
Ma ja stalno pratim tvoj vrt,draga moja i čekam ![]() ![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
I MENE JE IZNENADILA,a ja sam u tvom vrteku vidjela nekakvo kamenje ![]() |
|||||
![]() |
|||||
flover ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 397 |
||||
draga nemam rijeći,imaš cvijeća kakvog nisam ni vidjela,a orhideja je prekrasna.....bome sam te izazvala,jer znam kad kod tebe ušetam nagledat ću se ljepote....
![]() |
|||||
"Cvijet treba sunce da postane cvijet, čovjek ljubav da postane čovjek."
|
|||||
![]() |
|||||
||||
|
|||||
![]() |
|||||
||||
MORAM STAVITI OVE SLIKICE dok moj ČUPKO UŽIVA ,MOJ NAJVEĆI POMAGAČ...DRAGI MM PUNI BAČVU S VODOM,TREBA SCE TO I ZALITI
![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
|
|||||
![]() |
|||||
||||
MALO KAMENJARA
|
|||||
![]() |
|||||
||||
|
|||||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4243444546 64> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |