Moje male i velike mezimice-Dzomba |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4344454647 48> |
Korisnik | |
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kako su predivni ti cvitovi kaktusa,veličanstveni su
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Lijepo receno ![]() @Sunceee i @ Mira21, Hvala Vam najljepsa.. Slijedi jos par slika mojih novih kaktusa..i par slika od prelijepog Echinopsis, ovo je vec 4 put da cvijeta ![]() ![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Opet cvijeta
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I evo malo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
vala niho nisu,dzombini su
![]() |
|
![]() |
|
Gioia,spomenula si Niho ali ovdje ne vidim njen komentar
![]() ![]() Be,ljepsi komentar nismo mogli dobiti ja i moji maleni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Ajde čekamo nove slikice
![]() |
|
![]() |
|
Ovakav je bio kad sam ga kupila:
![]() Jucer me je obradovao s 1 cvijetom ![]() ![]() A danas kad sam dolazila kuci na rucak,docekao me u punoj ljepoti ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Mali kaktus,evo jos par slika..ostale sl.put
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Kod tebe sve puno cvijeća što bi tek bilo da imaš veliki vrt i okućnicu.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
Džombice,prekrasan ti je kaktus pun žutih cvjetova,i hvala ti što si poslikala još drugih kaktusa
![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Famozni su,a još kad procvitaju
![]() |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Zar su tvoji cvjetići već otišli na zimovanje kada nema novih slika?
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
Nisu jos uvijek na zimovanju
![]() ![]() Evo par: Biti ce malih kaktusa ![]() ![]() Uljepsava mi dane ![]() ![]() NOvi cupavko: ![]() Konacno sam nabavila i njih dvije ![]() Pleiospilos bolusii: ![]() ![]() Madagarska palma: ![]() Malene crassule bas lijepo napreduju..srecom,jer njihova mamica se je razbolila ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
ajoj da mi je cetvrtina ove kolekcije katusica neznam koji bi prije izabrao svaka ti cast prekrasni su....
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
|
![]() |
|
Ufffffff.............lipote
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4344454647 48> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |