anastazija - radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4344454647 48> |
Korisnik | |
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala ti si kuglice pojednostvnila, mozda je tako bolje,
Ako ja dobijem u Chemacu jer idem tamo u srijedu, kupujem cilijeli paket i saljem ti nekoliko komada. Javit cu se prije na pp. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
Biljana (gle... ne mogu se sad sjetiti koji još ono broj ide uz ime
![]() ![]() ![]() ![]() TB, super ako nađeš salvete. Ja sam već angažirala svoje pomagače pa ako oni ne odrade svoj posao svakako ću te žicati koju. Hvala ti! |
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
-ljubitelj sam ruža ili ružica ma kako god ih zvali i ma gdje se nalazile uvijek me raznježe,moje čestitke....
|
|
![]() |
|
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Anastazija, ja sam se zarazila sa kuglicama prije lanjskog Božića, isto smo imali cvjetne kuglice na boru... A napravila sam si nekoliko komada koje mi stalno vise u dnevnom boravku za ukras. Čista zaraza.
Inače sve što radiš je jedan veliki ![]() |
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
predivno, ama baš sve predivno
|
|
![]() |
|
andora2 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
Znam da duže vrijeme nisam bila u tvojoj galeriji ali to i nije tako loše , jer sam sada uz kavicu uživala u radovima....zato ti šaljem
![]() |
|
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
![]() evo mene natrag! dugo nisam bila ni u svojoj ni po tuđim galerijama. priznajem , ljenost me neka uhvatila. sad sam prvo išla vidjeti šta sam uopće zadnje stavila - kuglice! prije 2 mjeseca ![]() radila sam još malo kuglica ali neću vam ih još pokazati... na fotiću se baterija ispraznila baš kad sam se zalaufala sa slikanjem. ali nešto sam ipak uspjela poslikati... okviri za prekidače: ![]() ![]() jedna kutijica ![]() ![]() i nešto što će biti darak mami za odlazak u mirovinu. kako mama voli vesti a sad će imati više vremena od ovog (što meni izgleda kao bačva) ![]() sam napravila jastučić za igle (opet sa onim ružicama) ![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
dobro nam se vratila anastazija |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Bi-Biljana ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
![]() |
|
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Napokon si se i ti pojavila. Bravo.Radovi siu ti kao i uvijek perfa.
![]() |
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
![]() i samo pitanje za kuglice - jesi ono kupila gotovo za vješanje kuglice, pa samo zaljepila na kuglicu ili?
|
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
|
[hvala vam ![]() malo sam se trgnula pa opet nešto radim pa će biti valjda uskoro još noviteta. a sada rubrika "Pitanja i odgovori"
bačvica je punjena spužvom. imala sam spužvu debljine 2 cm pa sam od toga izrezala krugove: 3 komada (toliko mi je trebalo po visini) koliko je unutarnji promjer bačvice i 1 malo veći. sve je ljepljeno pištoljem za plastiku. na dno rastopljena plastika pa jedna spužva, pa plastika - spužva - plastika - spužva. onaj veći krug sam obukla u tkaninu i s doljnje strane čvrsto svezala koncem i opet sve to pištoljem riješila s posebnom pažnjom po rubovima - da se dobro primi a da ljepilo ne curi. ovaj zadnji krug obzirom da je bio veći + ona kvrga gdje sam vezala tkaninu dali su na kraju lijepo ispupčen jastučić - baš kako sam i htjela ![]() odgovor za natu (već sam ovo objašnjavala Karmen pa ću samu sebe citirati) kukice za kuglicu su zapravo one kapice koje se koriste za izradu nakita, samo sam ih ja malo raširila da prionu uz kuglicu, a kroz rupicu (koju sam isto morala malo proširiti) provukla zlatni konac. krajeve konca ugurala u rupicu od štapića na koji je kuglica u proizvodnom procesu bila nabodena, kapicu povukla gore. rupicu napunila pištoljem za plastiku, na vrhu još malo rastpoljene plastike i spustila kapicu da se primi za plastiku. i to je to! |
|
![]() |
|
Bi-Biljana ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
hvala na odgovoru, izvrsno rješenje
![]() |
|
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
predivno je sve,ne znam šta me je više dojmilo,oduševilo!okviri za prekidači su naj ideja,ona bačvice za igle isto tako a kutija prelijepa!
![]() |
|
![]() |
|
eto mene opet nakon (opet) malo malo duže pauze. nemam opravdanja
![]() a tješim se da i nije tako strašno, tema mi je bila pri dnu druge stranice. mislila sam da ću biti negdje na petoj-šestoj... zadnji puta sam vam rekla da sam radila kuglice. pa sam radila još malo kuglica. sad je krajnje vrijeme da vam ih i pokažem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
prekrasne su ne znam koja je ljepsa
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
one prve s ružicama...ajoooojjj
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Da smo imali izbor za najljepše kuglice, mislim da bi ove sigurno ušle u najuži izbor a vjerovatno bi i pobjedile. Stvarno su jako lijepe. |
|
![]() |
|
Tatjana_bg ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 268 |
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4344454647 48> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |