Vrt za dušu by Free |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4344454647 251> |
Korisnik | |
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
stvarno je vrijedilo cekati zar ne?...prelijep je
|
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Procvao i hibić, napokon, cvijet čekam . . . . predugo !!
![]() Uploaded with ImageShack.us Nije onakav kakav se babi snio, ali je i ovaj prekrasan !!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
ponovno sam prošetala tvojim cvjetnim carstvom
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
ja ovaj put necu hvalit cvijece nego ovaj text koji mi je izazvo suze od smijanja ...ma bas sam od srca nasmijala ,valjda zato sto mi je sve to poznato,moj ne unistava nista ,navikla sam ga da ne smije u gredice,zato nedavno kad je njemacka ovcarka bila kod nas i usla mi u grdeicu on ju je izguro od tud ,pametnica moj zna da ne smije tamo niko
![]() |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Anabistrica, za zar ja i cvatem ??? ![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Krasno, prekrasno, prekokrasno......
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Anaida i Dadinica, zahvaljujem na lijepim riječima i posjeti !!
![]() ![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us Iako Dona čuva ulazna vrata, i nju je prevarila i ušla u moj vrt . . . . gospa Jesen ! ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ......neke biljčice su se preobukle al neke se nedaju !!! ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us A on moli još malo sunčeka !! ![]() Uploaded with ImageShack.us . . . . . bez sunca, ni on već tjedan dana ni makac !! ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Uživam i ja u ljepoti cvetnjaka međimurskog!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Neću hvaliti tvoj vrt, nema pravih riječi za to...
Ali ću zato pohvaliti vrijednu vrtlaricu kojoj sve tako uspijeva - Svaka čast majstorice!!! Klanjam se! |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
Curice, zahvaljujem vam se na posjeti i na lijepim riječima !! A tebi natalija, hvala na identifikaciji moje još jedne lilike !!
A ja opet imam malo slikica, sada vas vodim preko ogradice, u moj Muhlenbergijin vrt !! ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
koji ti botanički vrt imaš... sve ti je sretno i lijepo, a na zimskom vrtu ti baš zavidim, pogotovo sad kad svi već razmišljamo o spremanju
ona lila ljepotica je možda tulbaghia violacea |
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
uf...sve ti je prilipo...sigurno uživaš free
![]() zadivljena san cvitom ovog zadnjeg kaktusa...imam ga i ja i uživan ga gledati... hibiskus ti je prrrrrrekrasan ![]() ![]() |
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
Ne trebaš moliti, samo kaži . . . ili dođi !!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Vlatkich ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Svibanj 2012 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 262 |
|
|
Think green, dream in colours!
Varaždin |
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us A uspjelo mi je i zakorjeniti reznicu zamiokulkasa !! |
|
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us Dal netko zna kaj je ovo za biljčicu ? ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Cure, u 32 godine braka još nikad moja kuća nije bila bez čuvara kuće, velikih pasa ! Bila su tu 2 njemačka ovčara, pa neko veliko opasno čudo od 50 kila, pa onda 2 mala pekinezera ali jedan iza drugoga, od kojih je jedan još tu i sada plus velikki am. staford ! I ni jedan nije iskopao ni jednu jamu, ni uništio ni jedan posađeni cvijet ! Naučila sam ih kud se hoda i kud se juri, što je i gdje moje a kaj je njihovo !! Svi su znali kaj znaći"NE" i "MOJE" ! I uredno naučili kada i gdje se spušta noga koja je bila već u zraku ! Ja sada sadim a pekinezer i staford su uvijek pored mene, ne istovremeno jer se mala neda velikom, a ja se bojim da bi se veliki mogao naljutiti jer moja mala je kao špaga u guzici ! A stafordi su poznati po tome kaj kad uhvate u usta ne ispuštaju dok se u ustima ne prestaje koprcati !
Ali znam o čemu govorite jer kčer ima dobermana, koji nije zdrav ako ne iskopa na travnjaku dnevno 10 odromnih rupa, koje kčer prije nego ode na posao uredno zatrpava prije nego se NM vrati s posla, piša i kaka gdje mu je drago,ne preza od nošenja u ustima velikih tegli čak i s kaktusima, a magnolije i ukrasno drveće kaj sam kčeri sadila služilo mu je kao čačkalice za usta !! Srediti 2-metarnu magnoliju u 2 sata i napraviti od nje čačkalice !! Baš neotesano i razigrano čudovište koje se ipak neizrecivo voli maziti, pa mu se sve čarolije zaboravljaju!! ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4344454647 251> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |